perjantai 6. maaliskuuta 2020

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care vol 2

Postauksen tuotteet saatu.

Kirjoittelin tammikuussa kokemuksistani Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care -sarjan parissa. Sain osan sarjan tuotteista testattavaksi joulukuussa ja voit käydä lukemassa mun kokemuksista täältä.

Sittemmin sain testiin myös loput sarjan tuotteista ja tänään ollaankin niiden parissa, sillä olen ehtinyt testailemaan näitä nyt hyvän aikaa.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Tällä kertaa olen testannut Yuzu perfect glow care -sarjasta kirkastavaa kasvovettä, sekä Yuzu-valkoinen tee suojaavaa fluidia

Nämä tuotteet täydentävät sarjan ja tuotteet toimivatkin mun mielestä parhaiten yhteen juuri niiden edellisessä postauksessa esiteltyjen tuotteiden kanssa. 

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Kirkastava kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti tuote on suunnattu korjaamaan epätasaisen sävyistä ihoa ja pigmenttimuutoksia. Itse en noista ongelmista kärsi, mutta pidän kovasti tämän kirkastavasta vaikutuksesta, iho näyttää raikkaalta käytön jälkeen. Kasvovesi ei sovi silmänympärysalueelle, minkä totesin kun sitä vahingossa hieroin myös silmille. Aiheutti pientä kirvelyä luomille, mutta ei onneksi mitään sen suurempaa haittaa ollut. Tuote sisältää glykolihappoa, mikä ei tosiaan sovi herkälle silmänympärysiholle. Sen sijaan kasvoille, kaulalle ja rinnuksille tämä sopii oikein mainiosti ja antaa iholle kivan boostin päivään, tehden ihosta raikkaan ja heleän. 

Tämän päälle sopii mainiosti sarjan seerumi ja voiteet, tuotteet onkin suunniteltu täydentämään toisiaan. Itse kyllä käytän tätä myös muiden sarjojen voiteiden kanssa ja toimii tarkoituksessaan oikein hyvin. Tämä ei noussut mun suosikki tuotteeksi, mutta mielelläni käytän pullon loppuun.

Bernard Cassiere Yuzu perfect glow care

Yuzu-valkoinen tee suojaava fluidi sisältää korkean SK50 suojakertoimen. Tämä onkin täydellinen tuote tulevaa kevättä ja kesää ajatellen, sillä tämän lisäksi kasvot eivät tarvitse muuta aurinkosuojaa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja se suojaa ihoa UV säteilyltä ja ehkäisee pigmenttimuutoksia. 

Fluidia on tarkoitus levittää kasvovoiteen päälle ja sillä tavalla saakin aikaan parhaimman lopputuloksen. Käytin tätä välillä myös yksinään ilman muita voiteita suoraan seerumin päälle ja sekin toimi hyvin, iho ei vaan saanut niin paljoa kosteutusta niinä päivinä. Parhaiten fluidi toimii toki saman sarjan silottavan voiteen kanssa, mutta yhtä hyvin tätä voi levittää minkä tahansa kasvovoiteen päälle ikäänkuin aurinkosuojaksi. 

Tähän tykästyin kovasti ja tästä tulee varmasti mun tulevan kesän luottotuote.

Millä tavoin sinä suojaat ihoasi?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Kesää kohti mentäessä aurinkosuoja on ihan ehdoton! :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkosuoja, sekä vaatteilla sekä hatuilla suojaan ihoani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, iho kaipaakin monenlaista suojausta :).

   Poista
 3. Nämä ovat minulle vieraita tuotteita. Aurinkosuojaa pitäisi tosiaan käyttää enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkosuoja on tosiaan tarpeen jokaisena vuodenaikana, mutta aivan erityisesti nyt kevättä kohti mentäessä.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen sarjauutuus minulle! Käytän keväällä kanssa suojavoiteta, koska ihoni on herkkä auringolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätaurinko osaa olla aika petollinen, ihon suojaus onkin hyvä muistaa jo ajoissa :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...