maanantai 9. maaliskuuta 2020

Jaclyn Cosmetics korostuspuuterit

Jaclyn Cosmetics lanseerasi uuden highlighterkokoelman viime joulukuussa. Jaclyn Cosmetics eli siis Youtubesta tutun Jaclyn Hill:in oma kosmetiikkabrändi lanseerattiin alunperin jo viime keväänä, mutta brändi joutui ison kohun keskelle ja tuotteet vedettiin pois markkinoilta. En ota tuohon kohuun sen enempää kantaa, mutta mun mielestä Jaclyn hoisi tilanteen fiksusti ja koko tilanne paisutettiin aivan liian suureksi. 

Itse jäin innolla odottamaan tulevaa ja joulukuussa odotus palkittiin, kun tämä upea highlighterkokoelma vihdoin julkaistiin. Tilasin itselleni yhden jokaista tuotetta (paitsi siveltimiä) ja tänään jaan teille mun mietteet näistä.


Kokoelman mukana ilmestyi kaksi highlighter palettia, irtohighlightereita, sekä heleyttävä puuteri. Sävyjä löytyy lähes jokaiselle ihonsävylle, vaaleasta tummaan ja mulle iskikin valinnanvaikeus, kun upeita sävyjä oli niin monia. 

Tilasin nämä muuten Morhen UK sivuilta, jotta vältyin ylimääräisiltä alv maksuilta. 



Highlighter paletti julkaistiin kahdessa sävyssä ja tilasin itselleni vaaleamman The Flash paletin. Tässä on ihan mielettömän upeat sävyt ja koostumus on mun mielestä todella hyvä! Nämä ovat pehmeitä ja intensiivisiä. Sävyjä voi käyttää yksi kerrallaan tai sekoitellen niistä mieluisia yhdistelmiä, vaihtoehtoja on rajattomasti.


Beaming light loose highlighter on upea irtopuuterinen highlighter. Ostin omani sävyssä Bomb, joka on toisteksi vaalein valikoimasta löytyvä sävy. Tällä saa aikaan todella intensiivisen ja näyttävän korostuksen ihan pienellä määrällä. Palettiin verrattuna tämä on vielä huomattavasti säihkyvämpi, eli ei varmasti kaikkien makuun ainakaan arkimeikissä, mutta mun sisäinen harakka rakastaa tätä.

Mood light luminous powder on heleyttävä puuteri, joka sopii käytettäväksi koko kasvoilla tai highlighterin tapaan kasvojen korkeimmilla kohdilla, jos toiveena on luonnollinen heleys. Tämä on mulla käytössä viimeistelypuuterina, eli suihkin isolla siveltimellä tätä ympäri kasvoja. 


Swatch kuvassa vasemmalla irtohighlighter, sen vieressä viimeistelypuuteri ja neljä oikeanpuoleista on The Flash paletista. Kaikki aivan upeita ja sopii eri tarkoituksiin, yhdessä tai erikseen. Mä olen todella positiivisesti yllättynyt tästä kokoelmasta ja innolla odotan mitä muuta brändiltä on tulossa.


Onko Jaclyn Cosmetics sulle tuttu?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Nimenä kyllä, mutta tuotteita en ole (vielä) päässyt testaamaan :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole tuttu, olen aina ollut aika huono käyttämään meikkejä, varsinkin puuteria.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on varmasti vieraita vielä monille suomalaisille, etenkin jos ei kauneustubea seuraile.

      Poista
  3. Toi highlighterpaletti on upea<3 Irtohighlighterit ei oo niin mun juttu, tai ehkä olisi, mutten muista niitä käyttää :D joten näistä nimenomaan toi paletti houkuttelee! Sävyt on kuitenkin kauniit noissa kaikissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tartun useimmiten paletteihin ja tuo on aivan ihana!! :)

      Poista
  4. On tuttu, mutta vähän kyllä alkaa jo Jaclyn jopa surettaan, sen verran kohua pyörii jokaisen hänen lanseerauksen ympärillä. Osa syy on Morphe, joka tuntuu valitettavasti olevan melkoisen hämärä firma. Tää highlighter-lanseeraus taisi olla vähiten kohua herättynyt. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tekee oikein pahaa välillä kun jokaisessa lanseerauksessa melkein jotain kohua. Näiden julkaisu taisi sujua hyvin, omiin korviin ei ainakaan kantautunut mitään negatiivista :).

      Poista
  5. Minulle jälleen uusi tuttavuus. Upeat sävyt on näissä paleteissa. Harmi, että käytän niin vähän meikkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on tosiaan kauniita ja sopii moneen eri käyttöön :).

      Poista
  6. Nyt alkoi kiinnostaa tuo kohu. Pitänee googlata. Tuotteet näyttävät hyviltä, mutta minun tulee meikattua todella vähän. Tänäänkin mennään CC-voiteella, valokynällä ja ripsarilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Google kertoo varmasti paljonkin, Jaclyn ei valitettavasti ole kohuilta välttynyt :/.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...