perjantai 10. toukokuuta 2019

Maaliskuun allure beauty box

Ihanaa perjantaita kaikille! Tänään me päästään kurkkaamaan maaliskuun allure kauneusboksiin, jonka sain käsiini viime viikolla. Paketti viipyili matkallaan jälleen noin kuukauden, mutta löysi onneksi lopulta perille. Tämä maaliskuun allure ei säväyttänyt ihan yhtä paljoa kuin muutamat aikaisemmat boksit, vaikka toki tässäkin oli kiinnostavia tuotteita mukana. Boksiin oli pakattu alluren toimittajien suosikkeja, joista iso osa oli mulle täysin vieraita entuudestaan.



Ensimmäisenä boksista löytyi rauhoittava kasvoöljy yökäyttöön. Acure on merkki, josta en ollut koskaan edes kuullut, mutta tuote vaikuttaa kiinnostavalta. Öljyt on aina tervetulleita. Öljy on vegaaninen ja sopii normaalille ja herkälle iholle. Hintakin tuntuu mukavan edulliselta.


Seuraavaksi käsiini tarttui tuttu merkki, Derma E. En kuitenkaan ole koskaan kokeillut tätä merkin kuorintaa. Tämä kuulostaa todella hyvältä ja pieni matkakoko on näppärä ottaa mukaan reissuille, joten taidan testata tätä muutaman viikon päästä Kreikan lomalla. Kuorinta sisältää mm. suolaa (kuoriva aine) ja greipinsiemenöljyä. 


Boksin ainoa meikkituote oli Au Naturale merkin monitoimipuikko, joka sopii käytettäväksi poskipunana, huulipunana tai vaikka voidemaisena luomivärinä. Sain puikon sävyssä Grapefruit, joka on todella kaunis hieman hohtava koralli. Tämän koostumus tuntuu mukavan pehmeältä ja se levittyy hyvin sormilla, sienellä tai siveltimellä.


Boksista löytyi myös yksi hiuksia hellivä tuote Amikalta. Tämäkin oli merkkinä tuttu, mutta tuote itsessään uusi ja mielenkiintoinen. Tuote lupaa silottaa ja pehmentää hiuksia ja antaa myös hieman kiiltoa. Tälläiset hiuksiin jätettävät helpot muotoilu ja hoitotuotteet on mulle mieluisimpia, ne kun on aina ihanan vaivattomia. Mielelläni kokeilen tätäkin.


Kasvojen kosteutukseen mukaan oli laitettu belif merkin kosteuttava kasvovoide. Kasvovoiteessa on geelimäinen koostumus, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti, imeytyy nopeasti ja auttaa ihoa näyttämään tasaiselta. Tässä on myös ihana raikas tuoksu.


Biossance on mulle vieras merkki, joten tätä on tosi kiva päästä kokeilemaan. Jännä silti saada kaksi kasvoöljyä samassa boksissa, vaikka toinen olikin tarkoitettu yökäyttöön. En valita, koska tää kiinnostaa mua kovasti. Öljy lupaa kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ja sitä voi käyttää myös kosteusvoiteen päällä, jolloin se antaa iholle lisää kuulautta näyttämättä kuitenkaan öljyiseltä.


Viimeisenä boksista löytyi Mamonden matkakokoinen ruusuvesi toner. Tätäkin olen ehtinyt jo kokeilemaan ja olen tykännyt tästä yllättävän paljon. Tuoksu on selkeästi ruusuinen, mutta ei tunnu kuitenkaan mun nenään liian voimakkaalta. Tämä virkistää ihoa tehokkaasti ja auttaa muita hoitotuotteita imeytymään. Käytön jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja pehmeältä.

Miltä boksi sun mielestä vaikutti?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Tää olikin mulle ihan uusi boksi, vaikuttaa kivalta! ✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ollut aina täynnä kivoja ylläreitä :)

      Poista
  2. Hyvä sisältö ja paljon uusia merkkejä, joista en ole koskaan kuullutkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kanssa iloinen siitä, että oli niin paljon uusia tuotteita :)

      Poista
  3. Kaikki tuotteet ihan vieraita, en ole koskaan kuullutkaan.

    VastaaPoista
  4. Äääk miten ihana boksi!! Harmittaa niin paljon kun Shipito meni hukkaamaan mun lootan. Tuossa olis ollu monta tosi kiinnostavaa tuotetta, mutta ei voi mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii! Onko varma ettei enää löydy? Mun yks paketti hukattiin kerran heidän muuton aikana ja sain siitä hyvitykset. Sit meni pari kuukautta ja se löytyikin :)

      Poista
  5. Tuotteet kuulostivat kokeilemisen arvoisilta. Olivat kaikki minulle ennestään tuntemattomia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...