lauantai 4. toukokuuta 2019

Huhtikuun Glossybox

Ihanaa viikonloppua kaikille! Tänään me kurkistellaan vihdoin huhtikuun Glossyboxiin, joka tuli mulle siis jo useampi viikko sitten. Jostain syystä en vaan ole saanut tätä postausta kirjoiteltua, oon vaan lykännyt ja lykännyt tätä eteenpäin. Nyt haluan kuitenkin vihdoin saada tämän ulos, jotta päästään eteenpäin :D. 

Tämä huhtikuun Glossybox jäi mun osalta viimeiseksi, laitoin tilauksen poikki. Mä en vaan oo inspiroitunut tästä boksista eikä tämä ole herättänyt oikeastaan mitään tunteita. Oon muutenkin viime kuun aikana vähentänyt huomattavasti mun kosmetiikan ostamista, saa nähdä jatkuuko sama tyyli vai palaanko vielä vanhaan. Pahoittelut muuten jo etukäteen rakeisista kuvista, nää on otettu synkkänä päivänä sisällä ja myöskään boksin kuvaaminen ei inspiroinut, niin menin sieltä mistä aita oli matalin. 



Ensimmäisenä boksista löytyi kirkastava kangasnaamio Vitamasques merkiltä. Merkki on mulle uusi tuttavuus ja tämä kuulosta kyllä oikein hyvältä. Tulee varmasti kokeiltua jossain vaiheessa. Paketin päällä lukee, että "made with real gold dust, diamond and pearl extract". Kuulostaa aika ylelliseltä. 


Seuraavaksi käsiini tarttui 417 merkiltä Re-define micro luffa foaming gel, joka jäi mulle vähän mysteeriksi. Tämä on jonkinlainen vaahtoava kuorinta, kuulostaa tosi jännältä. Tän merkin tuotteita olen kokeillut muutamia ja ne on olleet ihan ok.


Mukana oli myös Oriflamen ripsiväri, jonka laitoin suoraan arvontakasaan. Mulla on tällä hetkellä tosi paljon ripsareita odottamassa avaamista ja tämä ei vaan houkutellut riittävästi, että olisin pitänyt omassa jonossani. Toivottavasti on kuitenkin hyvä, kun joku teistä pääsee tätä kokeilemaan :).


Mulle boksin kiinnostavin tuote oli varmaankin tämä De Bruyère luomivärikynä kauniissa metallisessa taupen sävyssä. Tämä näytti swatchissa todella kauniilta ja voisin kuvitella, että toimii luomilla ihan yhtä hyvin. Tätä voi käyttää silmämeikin pohjalla tai ihan yksinään.


Boksin viimeinen tuote oli Glazel Visage huultenrajauskynä kirkkaanpunaisessa sävyssä. Mulla on paljon punaisia rajauskyniä ja niitä tulee käytettyä aika harvoin, joten en vielä tiedä mitä tämän kanssa teen. Täytyy kokeilla koostumusta ennen kuin päätän laitanko eteenpäin vai pidänkö itselläni.

Mitä mieltä te olitte huhtikuun Glossyboxista?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Kuvat on kyllä sellaisia karkkeja, että :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikka on tosi usein aika herkullisen näköistä :)

      Poista
  2. Nyt voit testata sillä rahalla jotain, mitä oikeasti haluat kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin ajattelin, en vaan kokenut tätä enää järkeväksi. :)

      Poista
  3. Kulta-timantti-ja helmipölyä kangasnaamiossa! :) Waaau!!!
    Voitin joskus shampoon ja hoitsikan joissa oli timantti ja helmipölyä. Olivat niin arvokkaan oloisia ja hintaisia, että en pessyt niillä kuin silloin tällöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä kuulostaa aika luksukselta, jännä nähdä miten vaikuttaa ihoon :D.

      Poista
  4. Tää oli mun ensimmäinen Glossybox ja tykkäsin kovasti! Toi kangasnaamio oli aivan ihana, samoin oon tykännyt tosta -417 kuorivasta putsarista :) Oriflamen ripsari lensi mulla jo roskiin, kun se oli niin kuivaa ja tönkköä ettei sitä pystynyt käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Tässä oli kyllä potentiaalia, mutta jostain syystä mä en vaan enää samalla tavalla osannut innostua. Harmi kuulla, että tuo ripsari oli huono :(

      Poista
  5. Mä sain boxini vasta eilen käsiini, en tiedä mihin ensimmäinen jäi oikein seikkailemaan.. Tarkempia ajatuksia boxista löytyy: https://blingershimmer.blogspot.com/2019/05/glossybox-huhtikuu.html

    VastaaPoista
  6. Voi mitä tuotteita! Toi luomivärikynä oli ehdottomasti kiinnostavin, en ole ennen törmännyt! ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli myös mun mielestä yksi kiinnostavimmista tuotteista :)

      Poista
  7. Mun mielestä tässä oli aika kiinnostava sisältö, varmaan olisin testannut kaikki tuotteet ilomielin. Pitääpä miettiä, jos laittaisin Glossyn tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin kyllä suositella, jos aiemmat boksit on vaikuttaneet kiinnostavilta :). Jos oma kokoelma ei olisi näin valtava niin varmaan jatkaisin itsekin tilausta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...