perjantai 31. toukokuuta 2019

Matkameikit

Ihanaa viikonlopun alkua ihanat! Mulla on ollut aina reissujen yhteydessä tapana näyttää teille, mitä meikkejä pakkasin mukaan matkalle. Tänään olisi siis vuorossa mun matkameikkipussin läpikäymistä. Mä yritän aina miettiä tarkkaan, etten ota liikaa mukaan, mutta joidenkin tuotteiden kohdalla on vaan hirmu vaikea valita ja päädyn ottamaan pari vaihtoehtoa.

Osa postauksen tuotteista saatu pr näytteenä.


Tälläkertaa meikkipussiksi valikoitui Boxycharmin mukana tullut todellä näppärä salkkumainen meikkilaukku, johon mahtuu todella paljon tavaraa. Ja onhan  tuo tosi nättikin! Laukku tuli mun meikeistä noin puolilleen, joten mukaan mahtui hyvin myös mm. puhdistusliinapaketti.Pohjatuotteiksi valitsin mukaan Clarinsin primerin, sekä Misshan BB voiteen. Otin varoiksi mukaan myös BECCAn meikkivoiteen, jos vaikka jonain päivänä haluankin hieman peittävämmän meikin (mitä tuskin tapahtuu). Peiteaineeksi otin mukaan Narsin purkissa olevan peittarin. Puuteriksi valitsin ColourPopin kiinteän puuterin, sekä näytekokoisen Derma-E irtopuuterin, jossa on mukana spf. Luomivärinpohjustaja Loracilta ja Smashboxin silmänalusprimeri lähti myös mukaan.


Nämä neljä tuotetta on tavallaan täysin turhia, sillä pakkasin mukaan myös kasvopaletin, josta löytyisi kaikki tarpeellinen. Halusin kuitenkin vähän valinnanvaraa ja otin mukaan näytekokoisen bronzerin, poskipunan ja kaksi highlighteria. Nämä menevät pieneen tilaan pienen kokonsa puolesta.


Smashboxin Cali contour kasvopaletissa on kaikki tarpeellinen ja se onkin erittäin hyvä matkustuspaletti. Sen lisäksi otin mukaan kaksi luomiväripalettia. Pérsona cosmeticsin Identity paletti on ollut mun luottopaletti matkoilla jo pitkän aikaa. Sen lisäksi otin mukaan ColourPopin Lit paletin, josta löytyy ihania lämpimiä sävyjä.


Pakkasin mukaan pari ripsiväriä, jos toinen ei jostain syystä toimikaan toivotusti tai pääsee loppumaan. Otin myös nuden ja ruskean kajaalin. Kulmille itCosmeticsin kulmakynä ja ABH:n väritön kulmakarvageeli, sekä tietenkin pinsetit.


Lopuksi vielä pakkasin mukaan muutaman huulituotteen ja oonkin tosi ylpeä, että onnistuin karsimaan nämä vain viiteen. Mukana on yksi huulikiilto, kaksi nestemäistä huulipunaa, yksi nudehuulipuna ja yksi kirkas punainen. Näillä pärjään taatusti tilanteessa kuin tilanteessa.

Onko sulla jotain luottotuotteita matkoilla?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...