keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Nudie Patootie

Moi kaikki ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Itse lekottelen parhaillaan Kreikassa auringon alla, mutta tälle viikolle sain muutaman postauksen ajastettua teille valmiiksi. Tän päivän meikki-keskiviikossa nähdään hyvin simppeli meikki (jälleen, viimeaikoina ei oikein muita ole tullutkaan :D), joka on tehty Laura Leen Nudie Patootie paletilla. 

Oon tässä lähiaikoina innostunut kaivelemaan kätköistä mun vanhempia luomiväripaletteja käyttöön pitkästä aikaa ja tämä on yksi sellainen. Nudie Patootie on aivan ihana paletti jokapäiväiseen käyttöön ja oikein harmittaa, etten ole sitä enempää käyttänyt.


Mun ihoni on tällä hetkellä todella kehnossa kunnossa, joten käytin pohjalle kahta eri primeria. Smashboxin blurraavaa ja silottavaa primeria kasvojen T-alueelle piilottamaan isoja huokosia ja Primerizeria kasvojen ulkoreunoille kosteuttamaan. Käytin myös kevyttä luottomeikkivoidetta Diorilta, ja tuo combo aika hyvin piilotteli mun ihon kuntoa ja meikki näytti lopulta yllättävänkin kivalta.


Silmämeikin tein todella yksinkertaiseksi, tässä on käytetty vain neljää sävyä + sisänurkan ja kulmaluun korostukseen vielä yhtä. Aloitin meikin häivyttelemällä vaaleaa Streaking  sävyä koko luomivakoon aika runsaalla kädellä. Tummensin luomivakoa hieman Butt naked sävyllä ja koko luomelle painelin kosteutetulla siveltimellä ihanaa Topless sävyä. Ulkonurkkaa tummensin vähäsen tummanruskealla Nakey nakey sävyllä. Sisänurkasta ja kulmaluulta löytyy Stark.


Huulille halusin myös kokeilla jotain vähän unohdetumpaa ja tartuinkin Maybellinen ihanaan ruusuiseen huulipunaan. Levitin alle vähän nudempaa rajauskynää ja sävyjen yhdistelmä oli mun mielestä todella kaunis. Nuo Maybellinen huulipunat muuten tuntuu huulilla todella miellyttäviltä ja se kestikin yllättävän hyvin, jopa pizzan syöntiä.


Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox Photo finish smooth & blur primer
Smashbox Primerizer
DIOR Backstage face & body foundation
Urban Decay Naked Skin concealer
RCMA No-color powder
MAC Next to nothing powder
benefit Hoola bronzer
Marc Jacobs O!Mega bronze, 102 Tantric
theBalm Hot mama! blush
BECCA shimmering skin perfector, Champagne Pop

L.A. Girl eyeshadow primer
Laura Lee Los Angeles Nudie Patootie palette
Stila kajal eye liner, Topaz
Hourglass Caution mascara

ColourPop brow boss pencil
Miss beauty London brow gel*

Mellow lip pencil, Aria
Maybelline sensational you lipstick, 987 Smoky rose*

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...