keskiviikko 22. toukokuuta 2019

ColourPop Just my luck

ColourPop julkaisi keväällä uuden Just my luck -luomiväripaletin. Paletti ilmestyi sopivasti juuri ennen St. Patricks päivää ja herättikin suurta innpstusta ColourPop faneissa, itseni mukaan lukien. Paletti on ColourPopin kolmas "väriteemapaletti", aikaisempien pinkin ja liilan jälkeen. Vihreä paletti on ollut todella toivottu ja tottakai ColourPop sen meille myös toimitti. 

ColourPop Just my luck

Jo paletin kannesta käy hyvin selväksi paletin teema ja sävymaailma. Tämä on mun mielestä simppeliydessään oikein kaunis ja tämä vihreän sävy on yksi mun lempiväreistä. Normaaleista ColourPop paleteista poiketen, nämä väripaletit on pakattu muovipalettiin ja kannen alta paljastuu myös peili.

ColourPop Just my luck

Paletin sisältä löytyy yhdeksän luomiväriä upeissa vihreän eri sävyissä. Koostumuksia on joka lähtöön, mattaisesta super metalliseen. ColourPop luomivärien koostumus on pääasiassa aina ollut erittäin laadukasta ja tämä paletti ei ole mikään poikkeus. Sävyt ovat erittäin pigmenttisiä, pehmeitä, hyvin blendaantuvia, eivätkä pöllyä mitenkään normaalia enempää. 

ColourPop Just my luck

Mun lemppareita tässä paletissa on varmaankin tuo ylärivin Kiss my hass, sekä keskirivin Big banks. Paletti on siitä erinomainen, että vaikka kyseessä onkin värikkäät luomivärit, tällä saa tehtyä ihan koko meikin ilman, että pitää tarttua muihin paletteihin. 

ColourPop Just my luck

Miltä paletti teidän mielestä vaikuttaa? :)

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää on niin kaunis paletti <3. Rakastan vihreitä luomivärejä ja tässä ne on kaikki yhdessä :)

   Poista
 2. Aika vihreä, hauska! Koitan ite vältellä vihreää sävyä kun mun silmät on kai vihreet mut noiden rinnal ne näyttää ihan harmailta. :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään käyttää vihreää kun se jotenkin korostaa mun silmien vihreyttä :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...