sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Meikkikokoelma; poskipunat

Oikein ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! Tänään jatketaan taas mun meikkikokoelman parissa. Aikaisemmin olen esitellyt kaikki mun primerit, meikkivoiteet, peiteaineet, puuterit ja aurinkopuuterit. Tänään vuorossa on poskipunat ja tämä on myös sellainen kategoria, joka saa mut aina hymyilemään, mä rakastan poskipunia.

Osa tuotteista saatu pr näytteenä.Yllä olevassa kuvassa on suurin osa mun high end poskipunista, osa löytyy vielä tuosta alemmasta kuvasta. Näistä mun suosikkeja on ehdottomasti nuo Charlotte Tilbury:n Chic to cheek poskipunat. Tykkään kovasti myös Marc Jacobsin raidallisesta poskipunasta ja haluaisinkin niitä useammissa sävyissä. Vähiten tulee käytettyä YSL poskipunaa, se ei vaan jotenkaan vetoa muhun.


Tästä joukosta löytyy sitten pari mun ultimaattista suosikkia, kuten theBalmin Hot mama ja Sigman Cor-de-rosa. Oikeastaan nämä kaikki on mun mielestä aivan ihania ja varmaan mun eniten käyttämiä poskipunia. Yläriviltä löytyy kaksi Dose of colors poskipunaa minttukokoelmasta ja ColourPopin poskipuna. Alarivin keskellä on Laura Gellerin ihana hohtava ja pigmenttinen poskipuna.


Olen ostanut muutaman setin tarten miniposkipunia mm. joulukokoelmien yhteydessä. Osan olen jo karsinut pois, mutta nämä sävyt on sellaisia, mistä tykkään todella paljon. Tarten poskipunien koostumus on myös mulle mieluinen, ne pysyvät todella hyvin kasvoilla.


Mulle on kertynyt myös jokunen edullinen markettimerkkien poskipuna, suurin osa näistä on saatu pr näytteenä. Milanin Luminoso on mun lemppari ehdottomasti, se on niin kaunis ja sävy juuri sellainen mistä tykkään. Myös essencen satin touch blush on todella hyvä! 


Mun varastoista löytyi myös muutama matkakokoinen poskipuna ja nämä onkin sellaisia, mitä useimmiten kuljetan meikkipussissa tai matkoilla. Osa näistä on ihan täysikokoisia, mutta kuitenkin melko pieniä ja kompakteja niin ne päätyivät tähän kategoriaan. benefitin Galifornia on upea, kuten myös Jane Iredalen kaunis neutraalin sävyinen Flawless poskipuna. Niitä käytän kumpaakin todella paljon.


Lopuksi vielä mun voidemaiset poskipunat, mukana on jokunen ColourPop, pari puikkoa ja yksi Ere Perezin voidemainen poskipuna, joka on ihan super kaunis! Saattaa olla, että tästä joukosta puuttuu jokunen, mitä en vaan löytänyt kuvaukseen. 

Onko sulla joku suosikki poskipuna?

Love, Mari

20 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä laveran poskipuna on aivan ehdoton suosikkini <3
  (https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/mattn-pink.html)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä tutustumassa, Laveran meikit on mulle aika vieraita vielä.

   Poista
 2. poskipunat on kyllä jäänyt kauppaan, kun muutenkin naama aina punottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa punotan kovasti, mutta tykkään kun poskipunalla pystyn hallitsemaan sitä punotusta paremmin :D

   Poista
 3. Mä rakastan kans poskipunaa! ♥️ Lempparit on ehdottomasti NARSin poskipunat sekä Cliniquen Cheek Popit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuolannut noita Cliniquen poskipunia jo vaikka kuinka kauan, on ehkä pakko ostaa joku kokeiluun tänä kesänä :D

   Poista
 4. Noi Too Facedin rasiat ihania <3 tuollaisia pitäisi ostaa enemmän :)

  VastaaPoista
 5. En olekaan pitkään aikaan käyttänyt poskipunaa. Josko nyt alkaisi taas, tästä inspiroituneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, poskipuna viimeistelee lookin mun mielestä tosi kauniisti :)

   Poista
 6. Wau mikä valikoima, tuosta löytyy varmasti jokaiseen päivään sopiva :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin pidän poskipunasta, vaikkei mulla olekaan kuin muutama. Ja oikeastaan käytän melkein aina vain sitä yhtä lempparia, Elfin Tickled Pinkiä, joka alkaa jo vedellä viimeisiään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä tosiaan montaa tarvitsekaan, jos löytyy joku täydellinen mikä sopii meikkiin kuin meikkiin :). Tuo elf onkin mulle ihan vieras!

   Poista
 8. Rakastan poskipunaa! Mulla on nyt ollut eniten käytössä Korento-voidemainen poskipuna sävyssä rasberry :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa niin kivalta, haluaisin päästä testaamaan Korennon meikkejä :) <3

   Poista
 9. Ohoh, ei mulla olekaan paljoa poskipunia vaikka niin luulin :D

  Tuo Bahama Mama näyttää sävynsä puolesta todella ihanalta! Mun oma lemppari on tällä hetkellä UD:n yhdessä aurinkopuuteri-highlighter-poskipuna-paletissa, mutta sävyn nimeä en tietysti muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, mä en tiedä oonko kovin hyvä verrokki :D. Bahama mama on kyllä tosi kaunis, etenkin kesään <3. Mä tykkäsin myös aikoinaan yhdestä UD paletista, mutta en kyllä tiedä mihin se on hävinnyt.

   Poista
 10. Luulin, että mulla olisi paljon poskipunia!:D Mä rakastuin alkuvuonna uudestaan poskipunaan. Nyt tuntuu, että vaikken paljon muuta naamaan laittaisi, on poskipunaa oltava. Jotenkin kun on väsynyt, naama muuttuu valjuksi ja kaipaa väriä. Milanin Baked blush sävyssä Red Vino on ollut kuukausia tehokäytössä, eikä se tunnu edes menevän lommolle. En muista milloin viimeksi olen ostanut uutta poskipunaa, noilla muutamalla pärjään varmasti vielä useita vuosia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sulla varmaan onkin, tää mun kokoelma ei ehkä oo kovin hyvä vertailukohde :D. Poskipuna on mulla kanssa aivan ehdoton, koko meikki näyttää paljon viimeistellymmältä sen kanssa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...