sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Huhtikuun roskat

Iloista sunnuntaita kaikille! Huhtikuusta on vierähtänyt jo hyvä tovi, mutta palataan vielä hetkeksi viime kuun puolelle ja käydään läpi huhtikuun roskasaldoa. Huhtikuussa roskiin lähti 23 tuotetta. Kaikki eivät ihan tyhjäksi asti olleet päässeet, vaan olivat vaan niin vanhoja, että oli aika heittää pois. Mukana on meikkituotteita, ihonhoitoa ja löytyipä joukosta yksi hiustuotekin. 



Huxley secret of sahara toner on monien bloggaajien hehkuttama ja itsekin lankesin tuohon hypetykseen. Olihan tämä pakko ostaa kokeiluun, kun se vihdoin oli saatavilla. Tykkäsin tästä kyllä, mutta en ihan yhtä mullistavia vaikutuksia huomannut, mitä muilta olen kuullut. Ajoi asiansa tonerina erittäin hyvin.

Biozell texturizing spray on ollut mun luottotuote jo pitkään ja olenkin käyttänyt näitä jo useampia. Suihke antaa hiuksille sopivasti rakennetta ja volyymia, huonojen hiuspäivien pelastus!

LUSH shower jelly whoosh* oli aivan ihanan tuoksuinen hauska suihkujelly. Jelly vaahtosi hyvin ja puhdisti ihon tuntuen samalla raikkaalta. Parasta oli ihana sitruksinen tuoksu.

First Aid Beauty facial radiance pads laput kuorivat ihoa kevyesti puhdistuksen lomassa. Nämä oli todella näppäriä puhdituksen viimeistelyyn kun samalla sai kuorittua iholta kuolleen ihosolukon pois.


benefit Dew the Hoola nestemäinen aurinkopuuteri oli todella hyvä. Tykkäsin tästä tosi paljon. Tuote levittyi kasvoille vaivattomasti ja lopputulos näytti aina luonnolliselta. Voisin harkita tän uudelleen ostamista.

Make Up For Ever Step1 smoothing primer ei ollut mun juttu. Tämä kyllä silotti ihon pintaa, mutta sai ihon tuntumaan aika kuivalta. Primerina toimi hyvin, mutta ei noussut suosikiksi.

Missha cushion primer* oli ihanan kosteuttava pohjustusvoide, tämä toimi hyvin oikeastaan minkä vaan meikkivoiteen alla. Todella ihana tuote, etenkin talven kuivattamalle iholle.

Monuskin illuminating primer oli ihan kiva, mutta ei mitenkään maata mullistava. Mun suurin ongelma tän kanssa oli pakkaus, tästä oli ihan mahdotonta saada tuotetta ulos. 

Illamasqua hydra veil primer oli myös todella kiva. Tässä on jännä geelimäinen koostumus, joka levittyy iholle helposti ja tuntuu mukavan rauhoittavalta.

Lumene blueberry kulmakarvageeli oli ihan ok, ajoi asiansa, mutta en kokenut tätä mitenkään ihmeellisenä. 


TonyMoly Bamboo cool water soothing gel oli ihana geelimäinen kosteusvoide, joka oli erityisen kiva kuumina kesäpäivinä. Tämä kosteutti, rauhoitti ja virkisti ihoa tehokkaasti ja levittäminen tuntui miellyttävältä geelimäisen koostumuksen vuoksi.

Lemon juice & glycerine hoitovoide kantapäille on ollut mun luottotuote jo pitkän aikaa. Tämä tekee korppuisista kantapäistä ihanan pehmeät. Tuotteen pakkaus uudistettiin vuosi sitten, tämä on vielä sitä vanhaa mallia. Uusi on jo odottelemassa käyttövuoroa.

The Body Shop peppermint cooling foot lotion tuoksui ihanalle piparmintulle ja tuntui jaloissa mukavan viilentävältä. Tämä oli etenkin kesäisin aivan ihana pitkien työpäivien jälkeen.

MOA The Green balm* monitoimivoide on sellainen, joka mun mielestä kuuluu ihan jokaisen kaappiin. Tälle on niin paljon käyttötarkoituksia! Itse käytin tätä eniten kesäisin, mm. hyttysenpistoihin.


Urban Decay All Nighter meikkivoide oli mukana mun tämän vuoden pannuprojektissa, mutta päädyin heittämään tämän roskiin jo nyt. Meikkivoiteen tuoksu ja koostumus alkoi vähän muuttua, joten en halunnut tätä enää kasvoille käyttää. Tämä oli ihan super peittävä ja pysyvä meikkivoide, sopi hyvin mm. juhliin, mutta arkikäyttöön tää oli mulle liian tujua.

ColourPop kristallikokoelman setting spray ei ollut oikein onnistunut. Tässä oli ihan liian märkä suihku, ei vaan voinut käyttää meikin päälle. Käytinkin tämän loppuun niin, että suihkutin tätä aina siveltimeen kun käytin shimmerisiä luomivärejä ja siinä tarkoituksessa toimi kyllä kivasti.

The Ordinary seerumimeikkivoide ja peittävä meikkivoide kuuluu molemmat mun suosikkeihin ja näitä aion ostaa vielä uudestaankin. Tykkään molemmista tosi paljon, seerumimeikkivoide on ihana kesäisin kun haluaa vaan jotain kevyttä kasvoille. Nämä toimii myös erittäin hyvin yhdessä sekoittamalla.

Kat Von D Everlastin liquid lipstick sävyssä Double dare tuli tiensä päähän. Ostin tämän jo talvella 2016 eli nyt oli tosiaan jo aika heittää tämä pois. Sävy on todella kaunis ja tykkään näiden koostumuksesta myös paljon.

Instant Effects Instant lip* on seerumi, joka on tarkoitettu huulten pullistamiseen. Tämä oli todella hyvä! Huomasin selkeän eron aina tätä käyttäessä ja tuote tuntui myös todella kosteuttavalta ja hoitavalta. Tämä ei kihelmöinyt huulissa lainkaan vaan tuntui tosi miellyttävältä.

Marc Jacobs primer ja meikkivoide näytteistä riitti pariin kokeiluun ja niiden perusteella tykkäsin etenkin tuosta primerista tosi paljon. Meikkivoiteesta en saanut ihan lopullista mielikuvaa vielä.

*Saatu pr näytteenä

Oletko sinä testannut jotain näistä tuotteista?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Haha hauska huomata miten paljon samoja tuotteita käytän kans! Ihana blogi sulla! 💙

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hauska kuulla, että löytyi yhtäläisyyksiä :D. Ja hei kiitos samoin <3

      Poista
  2. Lushin shower jelly oli mullakin käytössä mutta en itse tykännyt siitä yhtään kun se liukas hyytelö ei tahtonu pysyä mun käsissä millään vaan aina sitä sai keräillä kylppärin lattialta :D Tuoksu siinä oli kyllä hyvä! Illamasquan primerista sen sijaan tykkäsin aivan älyttömästi ja ostin siitä täysikokoisen purkin käyttöön tuon testi purnukan jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli aluksi sama ongelma, mutta kun sain tekniikan haltuun niin tuo oli aivan ihana :D.

      Poista
  3. Hyvän saldon olet saanut koottua, tuo Huxley pitää ehdottomasti laittaa muistilistalle kun seuraavan kerran kosmetiikkaa olen tilailemassa - muistaakseni tuotteita sai Eleveniltä ainakin..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eleveniltä olen omat Huxleyni tilannut :). Mulla onkin tekeillä niistä ihan oma postauksensa.

      Poista
  4. Aika kiitettävä määrä loppuun kuluneita :) Tuota Huxleyn kasvovettä oon mäkin miettinyt, mutta vielä en ole päässyt tilaamisen asteelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän näitä taas jokunen kertyi :). Se on aina ihana fiilis kun saa jonkun purkin tyhjäksi.

      Poista
  5. Bioizellin tekstuurisuihke on minun lemppari ja the Ordinaryn Coverage meikkivoiteesta tykkään ihan kuin hullu puurosta;)

    Kivaa viikkoa Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat suosikit meillä siis! :) Tuo meikkivoide on kyllä huippuhyvä! Kivaa viikonloppua sulle <3

      Poista
  6. Täytys testaa noita The Ordinaryn meikkivoiteita! ^^

    VastaaPoista
  7. Mielenkiintoinen postaus ja tuotteet! :) Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Lemon juice & glycerine hoitovoide on tuttu ja käytössä, muut tuotteet olivatkin vieraita.
    Tämä oli hyvä postaus. Lyhyet esittelyt ja kokemukset. Tästä voisi napata tuotteita ostoslistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onpa kiva kuulla! Tuo hoitovoide on ollut mun lemppari jo pitkään :)

      Poista
  9. Melkoinen määrä loppuneita! :D Näistä tuo Biozellin tekstuurisuihke ja Ordinaryn meikkivoiteet herättivät eniten kiinnostusta, pitääpä testata jossain kohtaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen molempia ihan tosi paljon, ne on ihania! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...