maanantai 6. toukokuuta 2019

Jeffree Star Cosmetics Blue Blood

Aurinkoista sunnuntaita kaikille! Jeffree Star Cosmetics julkaisi tänä keväänä uuden luomiväripaletin, joka ihastutti heti erikoisuudellaan. Jeffree tunnetaankin erikoisista pakkauksista ja jännistä sävyistä, mitä tulee luomiväreihin. Blue Blood mun oli tottakai saatava osaksi kokoelmaani, vaikka sinisiä en ihan hirveän usein yleensä käytäkään.

Jeffree Star Blue Blood

Jeffree Star Blue Blood

Blue Blood -paletti on jatkoa vuosi sitten ilmestyneelle Blood Sugar paletille, vähän kuin pikkuveli voisi sanoa. Paletti on kooltaan samaa luokkaa, hieman paksumpi vaan. Blood Sugarin sävymaailma oli punertava ja nyt tässä uudessa paletissa on upeita sinisiä sävyjä. 

Pakkaus on tällä kertaa muotoiltu hauta-arkun näköiseksi, mikä on ehkä vähän kyseenalainen valinta, mutta mitä muutakaan Jeffreeltä voitaisiin odottaa? 

Jeffree Star Blue Blood

Jeffree Star Blue Blood

Paletin sisältä paljastuu iso peili ja 18 kaunista luomivärisävyä, jotka sointuvat yhteen todella hyvin. Mukana on mattaa, shimmeriä ja metallisia sävyjä. Pääasiassa sävymaailma on aika sininen, mutta mukana on myös muutama neutraali sävy, joka tekee tästä vähän helpommin lähestyttävän. Paletilla saa tehtyä todella näyttäviä lookkeja ja myös arkeen sopivia simppeleitä meikkejä.

Jeffree Star Blue Blood

Luomivärien laatu vastaa oikein hyvin Jeffreen luomivärien aikaisempaa laatua. Ne ovat hyvin pigmenttisiä ja helposti häivyttyviä. Vaaleiden (esim. mintunvihreä) mattasävyjen kohdalla väriä on saanut kerrostaa hieman enemmän, sillä se on hieman pöllynyt pois häivytellessä. Mitään muuta ongelmaa mulla ei ole näiden kanssa ollut. Jokaiseen sävyyn on painettu joko JS tähti logo tai joku muu kuva, joka kuvastaa sävyä tai palettia. Mun mielestä tuo on hauska yksityiskohta. 

Mitä mieltä sinä olet tästä sinisestä paletista? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Onpa kiva paletti ja kattava sävyvalikoima :). Itse en vain käytä sinisiä luomivärejä, mutta tämä on kyllä erinomainen paletti sinistä suosivalle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, jokaiselle sinisen fanille tää on kyllä täydellinen paletti :)

      Poista
  2. Mahtavan näköinen paketti. Kivat sävyt myös paletissa.

    VastaaPoista
  3. Nää sävyt on niin upeita, mutta ei ollenkaan mun tyylisiä :D Turkooseja ja mintunvihreitä sävyjä käytän luomilla, mutta siniset on muuten hyvin harvoin mulla käytössä. Ostin muutama viikko sitten vihdoin Blood Sugarin ja se on laadultaan lähes täydellinen, eli tääkin varmasti on ihan samaa luokkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama, sinisiä tulee käytettyä tosi vähän, mutta tämän myötä aion nyt haastaa itseäni enemmän :D. Blood sugar ja tämä on mun mielestä tosi lähellä toisiaan, tässä muutama sävy on hieman pöllyävämpää sorttia.

      Poista
  4. Tuo oikean reunan toiseksi alin vihertävä ja se tumma sen vieressä on upeita! Tuleeko näistä silmämeikkipostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee ihan varmasti, voisinkin kokeilla mitä tulee kun yhdistää nuo sävyt yhteen meikkiin :D.

      Poista
  5. Mitä pohjustajaa käytät? Kaverilla on tämä ja kiroaa kun ei saa värejä häivyttymään millään ja ne vaan jotenkin muhjuuntuu pohjustajan kanssa semmoiseksi siniseksi saveksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytän pääasiassa LA Girlin pohjustajaa nykyään, mutta kiinnitän sen aina puuterilla ennen kuin levitän päälle luomiväriä. Silloin sävyt levittyvät tosi kauniisti eivätkä tartu kiinni tahmaisiin kohtiin.

      Poista
  6. Justihin minun värinen paletti! Ihania sävyjä

    VastaaPoista
  7. Harvoin tulee käytettyä sinistä luomiväriä, mutta miksipä ei. Kauniita sävyjä paletista todellakin löytyy <3

    VastaaPoista
  8. Mulla on suuri rakkaussuhde tätä palettia kohtaan, tykkään siis paljon! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...