torstai 27. syyskuuta 2018

Meikkikokoelma; Jeffree Star

Hei kaikille! Tänään jatketaan taas pitkästä aikaa mun meikkikokoelman läpikäyntiä ja vuorossa olisi mun kokoelman kaikki Jeffree Star -meikit. Mulle on viimeisen vuoden aikana kertynyt aika paljon Jeffreen meikkejä, aikaisemmin taisin omistaa vaan yhden tai kaksi palettia ja pari huulipunaa. Mä olen viimeaikoina tykästynyt brändiin enemmän ja enemmän ja nämä tuotteet on vaan toimia. Toki olen törmännyt myös huteihin, yksi highlightereista löytyikin mun "pettymykset" postauksesta. Kaikki mitä mun kokoelmassa on nyt jäljellä, on kuitenkin mulle mieluisia ja sellaisia, joita käytän tosi mielelläni.


Tässä kuvassa näkyy mun kokoelmani kokonaisuudessaan. Ei niin paha, eihän? Jos vaikka vertaa mun ColourPop kokoelmaan (jonka löydät "meikkikokoelma" tunnisteen kautta). Mun lemppareita on ehdottomasti luomiväripaletit, mutta myös Jeffreen huulituotteet on todella hyviä, jos vaan pääsee yli siitä epämiellyttävästä tuoksusta.


Mun ihan ensimmäinen Jeffree paletti oli tietenkin Beauty Killer, jonka sain mieheltä joululahjaksi pari vuotta sitten. Beauty Killer oli siihen aikaan virkistävän erikoinen, täynnä jänniä uusia sävyjä ja kuitenkin tosi käyttökelpoinen. Edelleen nautin paletista kovasti, vaikka kovin usein en siihen tartukaan.

Androgyny paletti ihastutti kovasti heti kun näin siitä ensimmäiset kuvat, se on sävyiltään juuri minua. Androgyny pitää sisällään upeita neutraaleja sävyjä, tämä on täydellinen syksypaletti. Mun lemppareita tässä paletissa on ehdottomasti tuo armeijan vihreä, sekä upea pronssi.


Jeffreen uusimmat palettitulokkaat ovatkin sitten aivan omaa luokkaansa. Blood Sugar paletti julkaistiin joskus viime ystävänpäivän tienoilla ja siitä tuli iso hitti, joka myytiin loppuun minuuteissa. Sain paletin käsiini kun se vihdoin rantautui Suomeen Oletkaunis.fi verkkokauppaan. Tämä on varmasti mun lempparini kaikista Jeffree paleteista, ja uskoisin tän olevan myös monen muun suosikki. Sävymaailma on ihana!

Viime kesän tulokas Thirsty paletti on myös äärimmäisen ihana, mutta hyvin kesäpainotteinen sävyjen puolesta. Tai ainakaan mun ei tule tähän enää syksyllä ja talvella niin tartuttua. Mukana on ihania pastellisia sävyjä ja myös täysin uusi metallinen koostumus noissa keskirivin sävyissä.


Mun tän hetken ainoa highlighter on sävyssä Neffree, joka julkaistiin viime syksynä osana Star Family -kokoelmaa. Ostin tän I love me -messuilta vähän riskillä, sillä mulla oli huonoja kokemuksia JS highlightereiden kanssa. Tämä on onneksi laadultaan paljon parempi kuin mun vanha Eclipse, joka oli täysi susi. Tästä olen tykännyt kovasti ja sävy on ihanan uniikki. 


Viime jouluna sain mieheltä lahjaksi mini bundlen, jossa oli kahdeksan minikokoista velour liquid lipstick huulipunaa erilaisissa nudesävyissä. Tykkään näiden ideasta kovasti, sillä mun on lähes mahdotonta käyttää loppuun nestemäistä huulipunaa ennen kuin se pilaantuu. Näiden kanssa siihen on edes pieni mahdollisuus ja samalla pääsee kokeilemaan uusia sävyjä.


Täysikokoisia velour liquid lipstick huulipunia mun kokoelmasta löytyy myös jonkin verran. Androgyny on tällä hetkellä mun ainoa "peruskokoelman" puna, kaikki muun on limited edition pakkauksia ja sävyjä. Mustakorkkiset on MannyMua collab kokoelmasta ja ihanat kimaltelevat viime joulun kokoelmasta.


Viime vuoden I love me -messuilta ostin myös Star Family -huulipunakokoelman, johon kuuluu kuusi velour liquid lipstick huulipunaa. Kaikki punat on nimetty perheenjäsenten mukaan, eli neljä koiraa, Nathan ja Jeffree. Nykyään koiria on muuten jo kuusi, joten uusia sävyjä odotellaan ;). 

Näin jälkikäteen huomaan, että ainakin yksi tuote unohtui kuvata, nimittäin multa löytyy myös yksi ihan tavallinen huulipuna, jonka olen myöskin saanut mieheltä. 

Löytyykö sinulta Jeffree Star tuotteita? :)

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä taitaa löytyä vain kaksi highlighteria sekä huulikuorinta :D Kesällä pähkäilin pitkään tuon Blood Sugarin tilaamista, mutta päädyin lopulta toisen merkin tuotteeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on huulikuorinnat vielä kokonaan kokeilematta, vaikka uskon että ne on tosi ihania :). Mitkä highlighterit sulla on?

   Poista
 2. Multa ei löydy mitään Jeffreen meikkejä, mutta sullahan näyttää olevan jo kokoelma hyvällä mallilla! Wau!

  VastaaPoista
 3. Olen kuin Liisa Ihmemaassa näiden meikkien kanssa! Aivan upea kokoelma. Olin viime syksynä I love me mussuilla ja näin vilaukselta tämän ulkomaan elävän. Silloin en tiennyt mitään Jeffree Starista. Nyt tiedän kuka hän on ;) edistystä tämänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeffree on tullut Suomen markkinoille oikein ryminällä tässä viimeisen vuoden aikana, varmaan lähes jokainen on ainakin kuullut merkistä ja miehestä :D

   Poista
 4. Olisi joskus hauska päästä näkemään sun meikkikokoelma kokonaisuudessan :D Sulla on niiin paljon meikkejä<3 Yhtä ainutta Jeffreen meikkiä en omista, mutta Blood Sugaria kuolaan yhä edelleen aina silloin tällöin. Noi paletit on kaikki superkauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jo jonkin aikaa yrittänyt miettiä, miten saisin meikkikokoelma postauksen toteutettua kaikkein järkevimmin :D. Ehkäpä sellainen päästään piakkoin näkemään jossain muodossa!

   Poista
 5. Aluksi ihmettelin mikä ihmeen Jeffreen, mutta onneksi osui YouTubessa vastaan. Ihana kokoelma! Olen noita paletteja hiplannu sokoksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään onkin aika vaikea olla törmäämättä Jeffreen meikkeihin ja videoihin ja brändiin ylipäätään :). Onhan nämä ihania!

   Poista
 6. Mulla on vasta yksi liquid lipstick, ja täytyy myöntää että olin siihen pettynyt, kun niin monet näitä huulituotteita hehkuttaa, eikä se ollut mielestäni kovin kummoinen, ei kestänyt huulilla sen paremmin kuin vaikka Nyxin Lingerie, haju muistuttaa Milanin huulituotteiden ällömakeaa tuoksua. En myöskään pitänyt applikaattorista, oli mielestäni hankala, tuskin tuun siis enempää noita nestemäisiä punia hankkimaan. Ajattelin kuitenkin ostaa ton Blood Sugar-paletin itselleni synttärilahjaksi, kun ne sattuvat olemaan ihan kohta. paletista oon lukenut kovasti kehuja, ja tykkään myös sävymaailmasta. Noi muut JS-paletit ei sävyjen puolesta iske niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeffreen nestemäiset punat ei koostumukseltaan ole munkaan lemppareita, vaikka niistä kyllä pidänkin kovasti. Mä en tykkää yhtään niiden tuoksusta, mutta mun huulilla ne pysyvät kyllä tosi hyvin. Tosin, niin pysyy monet muutkin huulilakat. Blood sugar on upea paletti, suosittelen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...