sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Morphe x Jaclyn Hill The master collection

Hei kaikille ja mukavaa sunnuntaita! Täällä ollaan viikonloppua vietetty flunssan parissa sohvalla pötköttäen, blogihommat jääneet kaikki tekemättä ja olo on ollut aika vetämätön. Tänään oli kuitenkin pikkaisen enemmän jo voimia, joten päätin vihdoin esitellä teille mun uusimmat sivellinhankinnat. Morphe ja Jaclyn Hill ovat tässä kesän ja alkusyksyn aikana tehneet parikin yhteistyötä, ensin tuli se luomiväripaletti kokoelma ja sen perään Jaclyn ilmoitti tehneensä Morphen kanssa oman sivellinkokoelman. Suurena sivellin intoilijana olin tästä kokoelmasta super innoissani ja päädyinkin lopulta tilaamaan itselleni koko setin.


Siveltimiä on kokoelmassa yhteensä 24 kappaletta ja ne voi ostaa joko kaikki yhtenä settinä tai jokainen sivellin on myytävänä myös erikseen. Lisäksi Jaclyn oli koonnut pienet setit sekä kasvosiveltimistä, että silmämeikkisiveltimistä. Valinnanvaraa siis löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen. Ostaessasi jomman kumman pienemmän setin, saa mukana meikki/sivellinpussukan ja tämän ison kokoelman mukana tulee Morphen sivellinkotelo, Jaclynin suunnittelemalla kuosilla. 

Tilaaminen onnistuu helposti Morphen UK nettikaupasta, jolloin ei tarvitse myöskään murehtia alveista tai muista. Tuotteet toimitetaan noin viikossa ihan kotipostiin. 


The master collection -siveltimet toimitetaan ihanassa kimaltelevassa hopeisessa sivellinkotelossa, joka pysyy kiinni magneetilla. Kotelo on todella näpärä esimerkiksi matkustukseen, se pitää kaikki siveltimet ojennuksessa yhdessä paikassa eikä siveltimien harjat pääse taipumaan vääriin asentoihin. Kotelo näyttää ihanan glitteriseltä, mutta se ei silti varista yhtään kimallista, vaan pinta tuntuu sileältä.


Kotelo pysyy kiinni magneetin avulla ja auki ollessaan siitä löytää helposti kaipaamansa siveltimen ilman sen suurempaa kaivelua, koska siveltimillä on tilaa levittyä paremmin kuin pienessä pussukassa tms. Koteloon mahtuu vaivatta kaikki nämä 24 sivellintä ja vielä lisääkin olisi mennyt.


Jaclynin siveltimet ovat klassisen tyylikkäitä valkoisella kiiltävällä varrella ja hopeisilla yksityiskohdilla varustettuna. Kaikissa siveltimissä lukee Morphe x Jaclyn Hill, sekä siveltimen numero. Pääosa kokoelman siveltimistä on luonnonkarvaa, sillä Jaclyn itse suosii enemmän luonnonharjaksia kuin synteettisiä. Mukana on kuitenkin myös synteettisiä siveltimiä, riippuen vähän käyttötarkoituksesta. Morphen sivuilta voi käydä tarkistamassa jokaisen siveltimen tiedot erikseen, mitkä ovat vegaanisia ja mitkä eivät.

JH01 powder brush, JH02 bronzer brush, JH03 ride-or-die foundation brush, JH04 blush brush, JH05 Perfect contour brush

Kasvosiveltimiä kokoelmasta löytyy yhteensä 10 ja mukana on sekä Jaclynin suunnittelemia täysin uusia siveltimiä, että muutama Morphen valikoimista jo ennestään löytynyt sivellin, uudella varrella. Kasvosiveltimet on mun suurin heikkous, etenkin kaikki isot ja muhkeat. Rakastan noita kahta ensimmäistä ihan hurjasti! Siveltimet ovat pehmeitä ja sopivan tiiviitä käyttötarkoitukseensa nähden. Mun käytössä nämä ovat tuntuneet todella laadukkailta ja oon ollut enemmän kuin tyytyväinen ostokseeni. Joukon yllättäjä oli tuo meikkivoidesivellin. Mä en yleensä levitä meikkivoidetta siveltimellä, koska koen saavani tasaisempaa jälkeä sienellä, mutta tuolla siveltimellä meikkivoide levittyi todella kauniisti ja nopeasti, eikä tarvinnut viimeistellä sormilla tai sienellä.

JH06 My everything brush, JH07 Under-eye powder brush, JH08 Anything creamy brush, 
JH09 Glow baby glow brush, JH10 Snatch your edges brush

Vasemman reunan My everything brush on ihan mielettömän ihana! Se on todella monikäyttöinen sivellin, kuten nimikin antaa ymmärtää. Sillä voi levittää poskipunan, aurinkopuuterin, highlighterin, pyyhkiä pois baking puuterit yms. Toinen mun lemppareista on tuo JH09 highlighter sivellin, joka levittää korostukset tarkasti, mutta saumattomasti ja blendaa korostukset iholle kauniisti.

JH30 Beast mode blender brush, JH31 Fluffy blender brush, JH32 Transition blender brush, JH33Universal blender brush, JH34 Carve your crease brush, JH35 Upper crease brush, 
JH36 Eye buffer brush

Luomivärisiveltimiä kokoelmaan kuuluu 14 erilaista ja suuri osa niistä on erilaisia häivytyssiveltimiä. Mä rakastan häivytyssiveltimiä lähes yhtä paljon kuin kasvosiveltimiäkin, joten ei haittaa mua lainkaan. Mitä muhkeampi sen parempi! Mukana tulee kaikki mahdolliset siveltimet mitä voit silmämeikin tekoon tarvita ja vaikka nämä saattaa näyttää vähän samanlaisilta, on niissä oikeasti tuntuvia eroja meikatessa.

JH37 Buffer blender brush, JH38 Perfect pencil brush, JH39 Inner corner highlight brush, JH40 Precise blender brush, JH41 All over lid brush, JH42 Brow bone highlight brush, 
JH43 Eyeliner smudge brush

Settiin kuuluu myös jokunen kynäsivellin ja muita tarkempaan työskentelyyn tarkoitettuja siveltimiä. Varsinaisia luomivärisiveltimiä on vain yksi, mikä oli mulle pieni yllätys, olisin ehkä kaivannut edes toisen vähän erikokoisen tms. No yhdelläkin pärjää, sillä litteällä luomivärisiveltimellä usein levitetään vain se yksi tietty sävy luomelle. Se sopii muuten hyvin myös cut crease meikkiin, pienen kokonsa puolesta.

Miltä siveltimet vaikuttavat? Oletteko jo hankkineet näitä? :)

Love, Mari

11 kommenttia:

 1. Todella upeannäköisiä ja kattava setti:) Olen näistä nähnyt tube-videoita jonkin verran, ja vaikuttavat kaikin puolin tyylikkäiltä. Jaclynin siveltimistä tulee tosin mieleen Xobeautyn siveltimet, mutta vaikea sitä on ihan uutta ja ihmeellistä enää keksiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt käyttänyt pelkästään näitä parisen viikkoa kun olen testaillut, ja oon kyllä äärimmäisen tyytyväinen siveltimien laatuun :). Xobeauty:n siveltimiä en ole käyttänyt, vaikka oon halunnut niitäkin kokeilla. Miten mä muistin, että niissä olisi mustat varret, onko ne kuitenkin valkoisia? :D Vaikea se on enää nykyään keksiä jotain sellaista, mitä kukaan ei ole vielä tehnyt :)

   Poista
  2. Xobeautylla on nykyään myös valkovartisia ja sellaisia ruskeita "kilpikonnan" värisiä. Mustia tietysti myös.

   Poista
 2. Mun pitäisi ostaa uusi poskipunasivellin. Tuossa oli kyllä aika kattava kokoelma. En ite uskalla alkaa ostaa netistä. Sen verta kokematon olen noissa, joten suosin myyjän apua. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marketeista löytyy onneksi myös tosi hyviä siveltimiä, kuten ecotoolsia :)

   Poista
 3. Mikä ihana paketti siveltimiä. Itselläni olisi tuossa vähän oppimista, että siveltimiä olisi oikeaan tarkoitukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on olleet ihania käytössä, ja parasta on, että siveltimillä on monta käyttötapaa :) Voi vaihdella tarkoitusta oman mielen mukaan.

   Poista
 4. Aivan ihana paketti siveltimiä. Olen aika noviisi näiden siveltimien kanssa, joten minullakin on paljon oppimista niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan siveltimiä ja niitä onkin kertynyt todella paljon, en vaan voi vastustaa näitä :D

   Poista
 5. Ihana paketti siveltimiä - tosi kaunis muotoilu!

  Mä tykkään, jos samassa sivellinpaketissa saa "lähes kaiken", ettei tarvitse lähteä etsimään yksittäisiä siveltimiä erikseen. Itsellä on tällä hetkellä käytössä RealTechniques:n-paketti, johon oon ollut ihan tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Real Techniquesilla on kanssa tosi hyviä siveltimiä ja nimenomaan settejä :). Helpottaahan se kun saa kaiken kerralla mitä tarvitsee. Kannattaa myös tutustua Zoevan sivellin setteihin, ne on erittäin laadukkaita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...