keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Norvina

Värikästä meikki-keskiviikkoa kaikille! Esittelin teille jo jokin aika sitten Anastasian uuden Norvina -luomiväripaletin, mutta pääsen vasta nyt julkaisemaan ekan paletilla tekemäni meikin. Tämä meikki on jo melkein parin viikon takaa, kun käytiin miehen kanssa katsomassa Sirkus Finlandiaa. Jos muuten näytös sattuu tulemaan sun paikkakunnalle, kannattaa ehdottomasti mennä, oli ihan huikea show jälleen! 

Norvina paletti on pyörinyt mun meikkipöydällä jo jokusen viikon ja olen sitä muutamia kertoja kokeillut. Nyt on vaan tullut niin paljon uusia paletteja, etten ole viitsinyt tehdä samalla paletilla montaa blogimeikkiä. Varmasti syksyn mittaan palaan tähän vielä uudestaan, sillä paletti on todella houkutteleva!


Käytin tässä meikissä pitkästä aikaa mun rakkausmeikkivoidetta Diorilta. Ihanaa kun ei ole mitään uutta testattavaa, niin voi käyttää just sitä mitä haluaa :D. Mun mielestä tuo Diorin meikkivoide jättää iholle todella kauniin luonnollisen hehkun ja siinä on sopivasti peittävyyttä. 


Silmämeikki on tehty pääasiassa Norvina paletilla, mutta kun meikki oli valmis, en ollutkaan ihan tyytyväinen. Lisäsin koko luomelle vielä ColourPopin supernova shadow luomiväriä ja se viimeisteli koko lookin ja toi tähän hehkua. Noiden supernova luomivärien kanssa saa kyllä olla tarkkana, sillä ne lähtevät helposti varisemaan jos kerros on yhtään liian paksu. Tykkään itse taputtaa niitä luomelle sormella.

Huulille päädyin laittamaan pitkästä aikaa ColourPopin ultra satin lip huulipunaa sävyssä Point Zero, joka on todella mielenkiintoinen sävy, hieman viileä, mutta kuitenkin neutraali. Ruskeat huulipunat alkaa aina syksyisin muutenkin kiinnostamaan enemmän ja enemmän. 


Löytyykö sinulta Norvina paletti?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Dior Diorskin Forever foundation
Urban Decay Naked skin concealer
RCMA no color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Dew the Hoola
benefit Hoola bronzer
MAC mineralize blush, Subtle breeze
OFRA highlighter, Everglow
Smashbox + Vlada Petal metal highlighter

Inglot eye makeup base
Anastasia Norvina palette
ColourPop supernova shadow, From the valley
Avon mark skinny presicion longwear eyeliner*
benefit Bad gal bang mascara

MAC eye brows, spiked
The BrowGal clear eyebrow gel

ColourPop ultra satin lip, Point zero

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

  1. Ei löydy, mutta on vakavassa harkinnassa :D Tosi kaunis silmämeikki, ihanat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tää on kyllä ihana paletti, suosittelen lämmöllä <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...