maanantai 17. syyskuuta 2018

Laatikoiden kätköistä osa 4

Oikein ihanaa uutta viikkoa teille kaikille! :) Laatikoiden kätköistä -postaussarja tekee tänään paluun parin kuukauden tauon jälkeen. Edellisen osan voitte käydä kurkkaamassa täällä. Postauksen ideana on siis käydä läpi mun omia kosmetiikkakätköjä ja valita testiin pari uutta tuotetta, jotka muuten saattaisi vaan pyöriä laatikossa vuodesta toisteen. Näiden postausten avulla mun tulee pysyttyä vähän kartalla siitä, mitä mulla jo on olemassa ja saan käytettyä pois näitä olemassa olevia tuotteita. Viime kerralla testikierrokselle lähti Nivean silmämeikinpoistoaine, joka on osoittautunut oikein toimivaksi. Tämä on koostumukseltaan kermaista, vähän kuin puhdistusemulsio. Putsari ei kirvele lainkaan mun silmiä, eikä myöskään kuivata niitä. Se poistaa silmämeikin vaivattomasti yhdellä vedolla, mutta tujumpaan ripsiväriin sen teho yksinään ei oikein ole riittänyt. 

Toinen testaamani tuote oli Body boom kahvikuorinta ja sekin oli tosi miellyttävä kokemus. Pussukasta riitti yhteen käyttökertaan koko kropalle. Tässä oli melko selvästi havaittava banaanin tuoksu ja se jäi myös iholle joksikin aikaa. Mä tykkäsin tuoksusta kovin, joten olin vaan iloinen, että sen pystyi oikeasti huomaamaan tästä. 

Viimeinen testaamani tuote oli Dr. Hauschka cleansing cream*, josta mun on ollut tosi vaikea muodostaa mielipidettä. Putsarina tämä toimii kyllä todella tehokkaasti, mutta jotenkin mä olen kokenut tän käytön liian hankalaksi ja tuubi on jäänyt usein käyttämättömänä pesualtaan reunalle, kun olen tarttunut johonkin muuhun putsariin. En oikein tiedä mikä tässä tökkii. 


Uudelle kierrokselle valitsin tällä kertaa jopa neljä tuotetta, osa tarpeeseen ja osa ihan vaan mielenkiinnosta. Mukana on tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. 


Dr. brandt PoreDermabrasion kuorinta on tullut Boxycharmin mukana ja tämä on yksi mun lemppari ihonhoitomerkeistä. Olen käyttänyt merkin mircrodermabrasion kuorintaa aikaisemmin ja se oli todella hyvä, odotukset tälle on myös korkealla. Kuorinnan pitäisi auttaa pienentämään ihohuokosia.

The Body Shop Oils of life intensely revitalising facial oil* löytyi TBS joulukalenterista jo vuonna 2016, tämä on siis pyörinyt mun laatikossa lähes kaksi vuotta. Olen halunnut kokeilla tätä öljyä ihan alusta asti, mutta aina on ollut joku toinen öljy testattavana tms. Nyt on vihdoin tämän vuoro ja mun odotukset on tosi korkealla, rakastan kasvoöljyjä, etenkin kun mennään kylmiä kuukausia kohti.


Organic shop fig & almond express shine hair mask on pyörinyt mun laatikossa jo kesän 2017 Tallinnan reissusta lähtien. Tämäkin on todella kiinnostava tuote, siinäkin mielessä, että en ole kokeillut vielä mitään Organic shopilta. Hinta tässä ainakin on kohdillaan, joten ei yhtään haittaisi vaikka tästä tulisi uusi lemppari.

Viimeisenä kokeiluun pääsee LUSH Ocean salt face and body scrub*, jonka sain testiin kesän alussa. Tässä tulee päivämäärä vastaan jo joulukuussa, joten yritän saada tän käytettyä loppuun nopeasti ennen sitä. Ajattelin käyttää tätä pääasiassa vartalolle, mutta kokeilen myös kasvojen kuorintaan.

Onko teillä kokemuksia näistä? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuote Nivean silmämeikinpoistoainetta ja koin itse maitomaisuuden epämukavana. En tiedä miksi, näin sillä kertaa:)
  Mullakin alkaa kohta kasvoöljykausi. Pitää varautua talveen!
  Kivaa uutta viikkoa Mari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä juttu, tässä sen taas huomaa miten eri tavalla tuotteet toimii kaikilla :/. Mä olen kokenut sen koostumuksen todella miellyttävänä kun ei yhtään ärsytä silmiä.

   Poista
 2. Dr. Hauschkan putsari on kyllä sellainen, että siitä joko tykkää tai ei, se käyttötapa on vähän normaalisti poikkeava, enkä itsekään tartu siihen iltoina jolloin haluan nopeasti nukkumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan kuulua siihen porukkaan, joka ei siitä niin perusta. En tiedä mikä tökkii, se vaan on hankala :D

   Poista
 3. Tota hiusnaamiota on tullut testattua, itse asiassa siihen asti, että purkki putosi suihkun lattialle ja hajosi palasiksi :D Noi Organic Shopin tuotteet on muuten kivoja, mutta noi muovipurnukat on suhteellisen hankalia suihkussa käytettäviksi :/ Naamio itsessään oli ihan hyvä mun mielestä, ehkä ennemmin hyvän hoitoaineen kuin hyvän hiusnaamion veroinen, mutta toimi kuitenkin myös mun kärsineissä hiuksissa! Toivottavasti tykkäät siitä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tuota naamiota ehtinyt nyt muutamia kertoja kokeilemaan ja oon sun kanssa samoilla linjoilla siinä, että se tosiaan vastaa ehkä enemmän hyvää hoitoainetta. Tykkään kyllä, mutta hoitoteho ei ole ihan naamion veroinen. :)

   Poista
 4. Ooooh tuo TBS:n ja Dr brandt:n tuotteista odotan uteliaisuudella arviota ^_^ Käytin joskus tosi paljon TBS:n tuotteita mut nyt en oo tainnu edes kokeilla niiltä mitään tyyliin viitiseen vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TBS:n öljystä oon tykännyt tosi paljon, hyvä ensivaikutelma :). Muutenkin TBS tuotteet on mulle lähes aina mieluisia, löytyy monta lempparia.

   Poista
 5. Dr. brandt PoreDermabrasion kuorinta on todella tehokas ja ihan mun lempparia. Näistä tuotteista vieraampia on tuo LUSH Ocean salt face and body scrub* Kiitos kattavasta esittelystä, joka antoi uusia vinkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt tuosta kuorinnasta, mä kanssa odotan siltä paljon :).

   Poista
 6. Nuo Bette boxin mukana tulleet tuotteet olen testannut, mutta muuten ihan uusia tuttavuuksia nämä.
  Kiva postaussarja! Ja tulee tuotteet testattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä olet tykännyt kahvikuorinnasta ja Niveasta? :)

   Poista
 7. Kaikki tuotteet ovat minulle vieraita mutta sekä ORganic Shopin että LUSHin tuotteita haluaisin kyllä testata. Olen vähän koukussa erilaisiin kuorintoihin. Pitäisi tehdä omassakin valikoimassaa vähän putsausta ja karsimista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LUSHilta löytyy ihania tuotteita, kannattaa ehdottomasti tutustua, mulla on monta lempparia heiltä :). Organic shopilta tää on eka tuote mitä kokeilen, mutta vaikuttaa lupaavalta.

   Poista
 8. Ompas kiva postaus idea! :) Näistä tän postauksen tuotteista kaikki tuotteet oli itselle täysin vieraita. Joten mielenkiinnolla sai lukea postausta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...