keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Dark magic

Moikka! Keskiviikko, eli vuorossa olisi tän viikon meikkipostaus. Tän päivän lookki on tehty Morphe x Jaclyn Hill Dark Magic paletilla. Esittelin teille vähän aikaa sitten koko Vault kokoelman ja nyt olisi sitten vuorossa ensimmäinen meikkilook kyseisillä paleteilla. Dark Magic on mun mielestä todella inspiroiva paletti, etenkin mitä lähemmäs talvea mennään. Sillä saa aikaan tosi kivoja smoky meikkejä ja erilaisia näyttäviä lookkeja. Ei ehkä niinkään neutraaleja arkimeikkejä. 


Meikkipohjana toimii pitkästä aikaa Anastasian puikkomeikkivoide. En muistanutkaan, miten kivan lopputuloksen se antaa! Se on peittävä ja mun mielestä lopputulos on sellainen satiininen, semi-matta. Iho näyttää luonnolliselta, ei liian pakkeloidulta, mutta kuitenkin meikatulta.


Silmämeikkiin käytin pelkästään Dark Magic -palettia ja Linda Hallbergin flash -meikkikynää vesirajalla. Mulla ei ollut mitään suuria ongelmia noiden luomivärien blendaamisessa, ne toimivat kauniisti ja pigmentti jäi hyvin luomelle. Tämä on sellainen lookki, joka olisi vaatinut kunnon rajaukset ja vaikka irtoräpsyttimet, mutta yllättäen ei ollut sellainen fiilis taaskaan. Sen sijaan kokeilin The Body Shopin vihreän sävyistä kuituripsaria, joka ei valitettavasti oikein mun ripsissä toiminut. Tai ainakin se olisi vaatinut mustan pohjan.Kasvoilta löytyy myös OFRA:n ihana highlighter, You glow, girl! Se sopi mun mielestä meikin sävymaailmaan todella hyvin ja Ofran highlighterit on aina super näyttäviä. Käytin myös mun lemppari bronzeria Chanelilta ja Smashboxin Cali contour palettia. Tykkäsin tällä kertaa myös kasvomeikistä kovasti, vaikka näytänkin aika ruskettuneelta tai ehkä enemmänkin oranssilta :D.


Millä The Vault -paletilla tehdyn meikin haluatte seuraavaksi nähdä? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Missha Lasting cushion primer*
Anastasia Beverly Hills stick foundation, beige
NARS soft matte complete concealer, custard
Chanel Soleil tan de Chanel bronzing makeup base
MAC Next to nothing powder
Smashbox The Cali contour palette
Make Up For Ever bronzer, 30M
Sigma Cor-de-rosa aura powder
OFRA highlighter, You glow, girl!

Urban Decay eyeshadow primer potion
Morphe x Jaclyn Hill Dark magic palette
Linda Hallberg flash crayon, Zhao flash
Kat Von D tattoo liner
The Body Shop lash hero fibre extension mascara, barbosa emerald
benefit Roller lash mascara

ColourPop brow pencil, bangin' brunette
The Body Shop brow & lash gel* 

Dose of colors lipstick, Brûlée

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...