keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; kun ei onnistu

Heippa! Tänään meikki-keskiviikossa vuorossa toinen meikki ColourPop The Zodiac -kokoelman tuotteilla. Tällä kertaa kaikki ei mennyt ihan putkeen, mutta halusin julkaista myös tälläisen "ei niin onnistuneen lookin", koska tosielämässä näitäkin tulee :D. Kokoelman tuotteet on kaikesta huolimatta olleet tosi mieluisia ja käytössä jo useita kertoja, osa noussut jopa lemppareiksi. 


Jos unohdetaan se seikka, että näytän valotuksen ansiosta ihan keltaiselta, niin mikä tässä sitten on pielessä? Ihan yksinkertainen juttu, unohdin käyttää silmämeikissä vaaleaa häivytyssävyä pohjalla ja sen puuttuminen saa koko meikin näyttämään vähän liian rajulta ja huonosti blendatulta. Joissain kuvissa näytti aivan siltä, kun olisin saanut mustan silmän :D. Jälkeenpäin katsottuna olisin halunnut nostaa tuon cutcrease rajan hieman ylemmäs tai vaihtoehtoisesti pitää koko meikin hieman alempana. No, kaikesta oppii. 


Luomilla on käytössä kokoelman The Zodiac -paletti, sekä upea liikkuvan luomen supernova luomiväri sävyssä Constellation. Tuon kanssa piti tehdä vähän töitä, että sai tarpeeksi ohuen kerroksen, ettei se lähde varisemaan. Sävy on kyllä todella kaunis!


Huulille päätyi saman kokoelman lux lipstick sävyssä What's your sign?, joka osoittautui paljon lämpimämmäksi kuin kuvittelin. Tuo sävy muistuttaa mua kovasti siitä Dose of colors Desi x Katy -kokoelman More creamer please -sävystä. Tämä koko meikki oli mun mielestä sellainen, että ajatuksena mun päässä se oli kiva, mutta lopputulos jätti vähän kylmäksi.

Onko teillä joskus huonoja meikkipäiviä? :D

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Ei tuo mun mielestä mitenkään epäonnistuneelta näytä, mutta yleensähän itse näkee asiat kriittisemmin kuin muut. Mulla on tällä hetkellä vuoto-ongelma vasemmassa silmässä ja niinpä silmämeikki on hieman epäbalanssissa, kun vasemman silmän ulkonurkka on aina jotenkin valjumpi;) Voi, että ärsyttää! Silmien vuotaminen sucks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se usein menee, itse näkee kaikki ne pienet virheet mihin muut ei aina välttämättä osaa kiinnittää edes huomiota :D. Eikä, toi silmän vuotaminen on kyllä viheliäin juttu, mulla oli sama joskus vuosi sitten ja oli tosi ärsyttävää :/ Toivottavasti saat sen kuriin!

   Poista
 2. Mäkään en näe tätä ollenkaan epäonnistuneena! Mutta kuten Sarikin sanoi, itse sitä yleensä on kaikkein kriittisin omien meikkausten ym. suhteen, vaikkei muiden mielestä olisi mitään syytä olla :) Kauniit sävyt tossa meikissä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;). Niinhän se usein on, että itse näkee ne pienetkin virheet, mitä muut ei välttämättä huomaa edes.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...