sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Elokuun ipsy glam bag

Moikka ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! Tänään me päästään  kurkkaamaan elokuun ipsy pussukkaan, jonka sain käsiini loppuviikosta. Tällä kertaa mulla ei ollut mitään muistikuvaa siitä mitä tuotteita mun pussista löytyy, vaikka aina käyn ne etukäteen katsomassa. Nyt sain siis minäkin yllättyä :). 


Pussukka oli tälläkertaa vähän tylsä, ainakin mun mielestä. Oranssia kangaspussia kiertää keltainen reunus, keltainen vetoketju ja vetoketjun päässä roikkuu keltainen hapsujuttu. Ipsy logo on painettu pienellä pussukan alareunaan. Tässä ei ole mitään jännää, suloista tai erikoista. Toivottavasti pussin sisältö on kuitenkin vähän mielenkiintoisempi.


Ensimmäisenä mun käsiini tarttui Tony Moly:n Black tea -seerumi. Seerumit on aina kiinnostavia, mun lemppari juttu ihonhoidossa. Tony Moly on myös merkkinä tosi kiinnostava, sillä korealainen kosmetiikka on kovasti pinnalla. Normaalihinta tälle on 43 dollaria/55ml ja nyt sain 10ml näytekoon. Seerumi sisältää paljon antioksidantteja ja sen sanotaan sopivan erityisen hyvin talvikäyttöön, joten taidan säästellä tätä vielä muutaman kuukauden.

Pussista löytyi myös answer from luminous collagen eye cream, joka oli mulle täysin tuntematon merkki ja tuote. Kiva päästä kokeilemaan jotain uutta ja silmänympärysvoide pääsikin juuri loppumaan. Mä yritin kovasti googletella tätä tuotetta, mutta en saanut oikein mitään järkeviä hakutuloksia ja myöskään purkin takana oleva nettiosoite ei toimi, joten en tiedä mitä tämä maksaa tai mikä juttu. Korealaisesta tuotteesta on kuitenkin kyse ja ipsyn mukaan "up and coming brand". 

Eddie Funkhouser Glow drops oli myös mulle entuudestaan tuntematon tuote ja merkki, tämä sentään löytyi netistä. Täysikokoisella nestemäisellä highlighterilla on hintaa 16,99 dollaria, eli ei siis mikään kovin paha. Mä en tiedä vielä avaanko tätä vai en, sillä mulla on tosi paljon nestemäisiä korostustuotteita jo entuudestaan ja niitä tulee käytettyä melko vähän. Nettisivuilla tämä kyllä näyttää tosi kauniilta.


Mulle yksi pussukan mielenkiintoisimpia tuotteita oli Kat Von D:n Lock-it concealer peiteaine. Oon halunnut kokeilla tätä jo pitkän aikaa, nyt siihen tuli vihdoin mahdollisuus. Kat Von D:n oma nettikauppa toimittaa Suomeen, mutta tuotteita voi tilata myös Puolan ja Ranskan Sephorasta. Tällä on hintaa 26 dollaria. 

Viimeisenä pussukasta löytyi vielä pixi by petra fresh face blush sävyssä BeachRose. Pixin tuotteita olen jonkin verran käyttänyt ja kasvomeikit on ainakin olleet kivoja, joten uskoisin tästäkin tykkääväni. En löytänyt tätä enää pixin omilta sivuilta enkä muistakaan kaupoista, mutta Amazonissa tätä myytiin noin 13 dollarilla. Lieneekö kyseessä myynnistä poistunut tuote, joka on laitettu pussin täytteeksi?

Elokuun pussi oli kaikenkaikkiaan melko kiinnostava, kaikki tuotteet (paitsi ehkä highlighter) jäävät omaan käyttöön ja olivat tosi mielenkiintoisia. Vähän mua hämää se, että monia näistä en onnistunut löytämään, jos vaikka haluaisin kokeilun jälkeen ostaa uudelleen, se olisi tosi vaikeaa. 

Miltä elokuun ipsy teistä vaikutti?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Itse olen alkanut miettiä, että jokin seerumi talvella voisi olla hyvä juttu. Itsellä kun tuo pakkanen ei ole hyvä mun iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumit on todella hyviä iholle, samoin öljyt. Mä suosittelen pakkasilla ehkä enemmän jopa öljyjä tai sellaisia seerumeita, missä vesi ei ole suuressa osassa. Pakkanen kun jäädyttää vettä myös kosmetiikkatuotteissa :)

      Poista
  2. Nuo pari vähän vieraampaa merkkiä vaikuttavat ihan kiinnostavilta, mutta saatavuuden soisi olevan kunnossa, vaikka asutaankin täällä pohjoisella pallonpuoliskolla;) Kaikki tuotteet ovat todella mukavan oloisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, alkoi oikein ihmetyttämään kun en löydä edes mistään jenkkisivuilta tuota toista tai edes heidän omaa verkkokauppaa :D

      Poista
  3. Kiva sisältö, itse olisin ehkä eniten innoissani tuosta TonyMolyn seerumista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin tosi kiinnostavan oloinen, TonyMoly kiinnostaa muutenkin ;)

      Poista
  4. Ihan kiva sisältö, mutta tuo pussukka ei oo kyllä meikäläisen makuun :D Eniten näistä kiinnostaa muakin tuo Lock-it -peitevoide, siitä sitten arviota tulille!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, ei ollut mun juttu tuo oranssi pussukka :D. Otan peitevoiteen heti testiin niin eiköhän siitä saada joku mielipide aikaan tässä lähiaikoina ;)

      Poista
  5. Mun kiinnostuksen herätti myös seerumi. Muut varmaan jäis käyttämättömiksi? -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumit on varmasti monen suosikki, niin tärkeä osa ihonhoitoa :)

      Poista
  6. Oon paljon katsonut videoita ipsystä ja mun makuun yks mielenkiintoisimmista. Miten helposti tämän saa tilattua suomeen vai käytätkö jotakin postivälitys firmaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy ei toimita suoraan Suomeen, mutta tilaaminen on tosi helppoa esim. Shipiton välityksellä, mitä itse käytän kaikkiin näihin USA bokseihin :) Kannattaa tutustua, se on oikeasti tosi vaivatonta käyttää.

      Poista
    2. Oon vaan ollut laiska enkä oo saanut aikaiseksi tutustua shiptoon, mutta ehkäpä!

      Poista
  7. TonyMolyn seerumi vaikuttaa kiinnostavalta, mutta pussukan kiinnostavimmat tuotteet ehdottomasti oli Pixin poskipuna ja Lock It peiteaine. Joka on muuten super hyvä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kerran kokeillut tuota peiteainetta ja ensivaikutelma oli kanssa tosi hyvä, vaikuttaa lupaavalta! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...