torstai 20. syyskuuta 2018

Elokuun Boxycharm

Moikka! Tänään me päästään vihdoin avaamaan elokuun Boxycharmia. Boksilla kesti tällä kertaa noin viisi viikkoa reissullaan, en tiedä missä mahtoi käydä. Nyt hän on kuitenkin täällä ja tää on mulle aina yksi paras hetki kuukaudessa. Hain boksin postista eilen illalla ja pakkohan se oli heti kuvata tännekin. Boksin teemana oli Life of the party ja se sopii kyllä boksin tuotteisiin oikein hyvin. 



Ensimmäisenä boksista löytyi Adesse kynsinauhaöljy. Ensin olin vähän pettynyt, mutta mitä enemmän tätä asiaa ajattelen, on tää ihan kiva saada boksista, koska en olisi itse ostanut. Ja tarvetta on. Mun kynsinauhat on aika kamalassa kunnossa, katsotaan josko tästä olisi apua. Öljyssä on miellyttävä, melko mieto tuoksu ja se levitetään kynsinauhoille samanlaisella sudilla kuin kynsilakatkin.


Seuraavaksi laatikosta löytyi pari House of Lashes ripsiä. Mähän en irtoripsiä kovinkaan usein käytä, korkeintaan kuvia varten joskus erikoisempiin meikkeihin. Tykkään silti saada näitä, koska eihän sitä koskaan tiedä. HOL ripsistä olen kuullut paljon ja monet Youtuben kauneusgurut käyttää näitä, senkin puoleen kiva testata. Itse sain parin nimeltä Bombshell ja nämä näyttää kyllä tosi kauniilta ja näyttäviltä.


Mukaan oli pakattu myös ruskea eyeliner bang beauty -merkiltä. Tämä merkki on tullut aikaisemmin tutuksi boksien kautta, muistan saaneeni ainakin poskipunan jossain vaiheessa. Ruskeita eyelinereita mulla ei kauheasti ole, joten aion varmaan pitää tän itselläni, vaikka harvoin teen rajauksia mun meikkeihin. 


Wander beauty silmänalusnaamiot tulivat aikaisemmin jo allure boxissa ja nyt sain taas uuden kolmen setin näitä. Ihan kiva, koska oon kyllä tykännyt näistä, mutta toisaalta vähän tylsä saada samoja tuotteita. Yksi pussi sisältää parin naamioita eli yhteen käyttökertaan, mikä tekee näistä näppäriä matkustuskavereita, ei tarvitse pitää mukana isoja pakkauksia.


Yksi mun elokuun lemppareista oli Smashboxin Be legendary lipstick sävyssä Totes matte. Smashbox on yksi mun lempi brändeistä ja näitä huulipunia en ole vielä kokeillutkaan, paitsi yhtä pientä näytettä. Sävy on myös tosi kaunis ja sellainen, mitä mulla ei kauheasti ole. Innolla kokeilen miltä tämä tuntuu huulilla ja millainen pysyvyys on.


Viimeisenä laatikosta löytyi vielä Laura Lee Los Angeles luomiväripaletti, joka olikin silloin elokuussa ihan uusi lanseeraus. Tämä ja toinen pikkupaletti julkaistiin muistaakseni siitä heinäkuussa (?) ja se olikin heti laitettu boksiin. Mä olin aikeissa ostaa tän itse, mutta onneksi kuulin, että tuun saamaan paletin boksin mukana. Tässä on aivan ihanat värikkäät sävyt, jotain erilaista niihin aikaisempiin neutraaleihin paletteihin. 

Kaikenkaikkiaan elokuun Boxycharm oli oikein hyvä. Ei mun lempparein kuukausi, mukana oli pari tuotetta, josta en ollut niin innoissani, mutta myös pari superkivaa tuotetta. Sain ehdottomasti rahoilleni vastinetta, sillä boksin yhteisarvo oli 105 dollaria.

Mikä oli sun lemppari elokuun Boxyssa? :)

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Kiva boxi. Huulipunan sävy upea, just mun makuun:)
    Kunpa oppisi käyttämään tekoripsiä... en ole ikinä onnistunut saamaan ripsiä paikoilleen edes joten kuten sinnepäin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa vielä vähän harjoittelua noiden ripsien kanssa, vaikka nykyään saan ne sentään jo kohtuu kivasti paikoilleen :D

      Poista
  2. Tuo luomiväripaletti olisi ehdottomasti mun lemppari näistä <3 Tosin kokonaisuutena muutenkin näyttää oikein hyvältä - ei Boxycharmilta huonoja boxeja ole kyllä tainnut tullakaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa paletista, kiva kun tuli värikästä ja jotain uutta :) En oo kyllä huonoa boksia nähnyt, kertoo varmaan tasosta aika paljon, että tämä oli niitä "huonompia" D:

      Poista
  3. Ai sulta ne ei olleet tota kynsinauhaöljyä poistaneet :D Multa oli ja tiedän että niin oli monelta muultakin. Vähän ihmetyttää kyllä toi, että miten ilmeisesti tullissa on sekoitettu toi kynsilakkaan. Kai he siellä lukea sentään osaa? :D No ehkä mä selviän ilmankin! ;) Boksi oli mun mielestä ihan ok kokonaisuutena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siis onko sulta poistettu se Suomen tullissa? :o Kuulostaa oudolta. Shipito joskus poistaa juttuja etukäteen, mut niistä tulee aina se ilmoitus ja kiva lisämaksu :D Kynsiöljy tuli tosiaan läpi, syyskuun boksista yksi kuivashampoo jäi sinne. Se on aina vähän tylsää :(

      Poista
  4. Mun boksi ei oo vieläkään tullutt. Tarviikohan sitä enää ees ootella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa tylsää :(. En silti vielä luopuisi toivosta, niillä kestää välillä yllättävänkin kauan, mutta mulle on kaikki löytäneet aina lopulta perille.

      Poista
  5. Voi vitsit tota värikästä palettia! IHANA! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on, vaikuttaa ihanalta, en malta odottaa että ehdin meikkaamaan sillä :D

      Poista
    2. mulle tais tulla susikappale tota palettia - murustaa ihan tolkuttomasti ja lopputulos täynnä kaljuja laikkuja (kokeilin useemmalla primerilla, erikarvaisilla siveltimillä ja sormilla) :( toivottavasti sulla parempi mäihä! värit on kyl ihanat. //randomlukija

      Poista
    3. Anonyymi, voi ei! Tosi tylsä kuulla, auttaisikohan jos laittaisit Boxylle palautetta? Nyt alkoi jännittää millainen mun paletti on, oon tähän asti kyllä tykännyt Lauran luomiväreistä.

      Poista
    4. toivotaan että sulla parempi tsägä! mitä oon boxyn omilta sivuilta lukenu ni osalla selkeesti sekundaa, osalla priimaa. (mulle universumi lykkäs toimivan subculturen, joten en jaksa käydä kikkailemaan... :D ) //randomlukija

      Poista
    5. Mulla on myös erittäin hyvä Subculture, tarkoittaakohan se sitä, että tää paletti on nyt susi? :D Täytyy mennä heti kokeilemaan!

      Poista
  6. Mielenkiintoinen paketti! En ole koskaan kuullutkaan tällaisesta, ehkä pitäisikin alkaa googlettelemaan!
    Lueskelin kommenteista että joiltakin oli poistettu tullissa kynsinauhaöljyt, onko tietoa miksi? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on mun mielestä ehdottomasti tutustumisen arvoinen! :) Mä veikkaan, että kynsinauhaöljy on poistettu vahingossa, siinä kun ei ole mitään kiellettyä. Se on varmaan sekoitettu kynsilakkaan. Multa ei ole koskaan tullissa poistettu mitään, mutta Shipiton varastolla kyllä poistavat tuotteet, joiden lähettäminen on kiellettyä, esim. kynsilakat ja hiuslakat jne.

      Poista
  7. Aivan siis ihana sävy huulipunalle!!! Silmänaslusnaamiota olisi kiva joskus testata. 😊 -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa tuosta huulipunan sävystä kovasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...