lauantai 17. maaliskuuta 2018

Tarte shape tape kohumeikkivoide arvostelu

Moi kaikille ja mukavaa viikonloppua! Tänään puhutaan hieman yhdestä viimeaikojen kohutuimmasta meikkivoiteesta, tarten shape tape -meikkivoiteesta. Kyseinen meikkivoide herätti suuren hypen jo ennen julkaisuaan, koska ihmiset olivat toivoneet shape tape -peiteaineelle meikkivoidetta kaveriksi. Tän julkaisua odotettiin ja siitä puhuttiin joka puolella somea, mutta valitettavasti itse julkaisu olikin sitten aikamoinen floppi tartelta.

Mä en ota sen enempää kantaa itse kohuun, ymmärrän kyllä mikä siinä on taustalla, mutta mun mielestä mentiin vähän överiksi. Tarte siis tosiaan julkaisi tämän shape tape -meikkivoiteen ja vielä kaksi versiota tästä, kosteuttavan ja mattaisen. Ongelma oli kuitenkin huono sävyvalikoima, sävyjä oli tarjolla paljon enemmän vaaleille ihonsävyille ja vain pari tummaa sävyä, jotka nekään ei olleet kovin tummia. Ihan ymmärrettävästi ihmisiä suututti tämä, mutta eihän tää nyt mikään uusi juttu ole, huonot sävyvalikoimat on olleet ilmoilla jo pitkään. Mä henkilökohtaisesti kiinnostuin tästä meikkivoiteesta kovasti enkä lähtenyt tartea boikotoimaan, joten nyt pääsette tekin kuulemaan mun mietteeni uudesta shape tape hydrating -meikkivoiteesta. Toivottavasti tarte otti kohusta onkeensa ja laajensi sävyvalikoimaa niin, että se kattaa meidät kaikki eikä sulje ketään ulkopuolelle, kuten Fenty Beauty on tehnyt ihan alusta alkaen. Meikkivoide on pakattu kauniiseen lasipulloon, joka matkii ulkoisesti shape tape peiteainetta. Tästä löytyy sama violetti kuviointi korkista ja sininen raita on merkkinä siitä "kosteuttavasta" versiosta. Mietin pitkään kumman tilaan itselleni, mutta pääasiassa suosin näitä ei-mattaisia meikkivoiteita, joten päädyin sitten tähän. Tämän hydrating -meikkivoiteen ympärillä oli muuten ihan oma kohunsa, kun jossain puhuttiin, että tämä olisi sama tuote kuin joku tarten vanha meikkivoide, joka on nyt vaan uudelleen brändätty. No siitä en tiedä, en sitä keskustelua niin seurannut, mutta oli mikä oli. 


Meikkivoiteessa on samanlainen applikaattori mikä siinä peiteaineessakin on, mikä on kyllä vähän erikoinen ratkaisu mun mielestä. Meikkivoiteen levittäminen kasvoille sujuu kyllä tosi näppärästi tuolla applikaattorilla ja sitä tulee juuri sopiva määrä, mutta se ei ole kovinkaan hygieeninen vaihtoehto. Toki applikaattorilla voi laittaa meikkivoidetta vaikka meikkisieneen eikä suoraan kasvoille, mutta mä olen laiska ja levitän tän naamalle suoraan purkista. 

Koostumukseltaan tämä on keskipeittävää, mutta helposti kerrostettavissa peittäväksi. Meikkivoide levittyy kasvoille helposti ja jättää jälkeensä kauniin luonnollisen kuulaan pinnan, mun mielestä lopputulos on tosi kiva ja olenkin tykännyt käyttää tätä viime aikoina paljonkin. Yhdellä kerroksella peittävyys on keskivertoa, mutta poskien punaisuus paistaa hieman läpi. Toisella kerroksella saa sitten kaiken punaisuuden ja muut virheet piiloon. 

Kestävyys tässä on mun mielestä ihan ok. Ei kaikista pysyvin meikkivoide mitä olen kokeillut, mutta tämä pysyy kuitenkin sellaiset 6-7 tuntia hyvin kasvoilla ja senkin jälkeen riittää vaan kevyt puuterointi leuan, nenän ja otsan alueella tilanteen korjaamiseen. 


Oletko kokeillut tarten uusia meikkivoiteita?

Love, Mari

20 kommenttia:

 1. Amerikkalaisilla on tapana ylireagoida myös kosmetiikkarintamalla ja Tarten meikkivoide sai tosiaankin aikamoisen hulabaloon aikaiseksi. Sama meno tuntuu jatkuvan edelleenkin Tatin ravintolisän kanssa, mitä nyt joitakin Youtube-videoita asian tiimoilta tälläkin viikolla seurasin. Voi, voi;)
  Tuo Tarten applikaattori ei herätä innostusta, mutta ovat nähtävästi ottaneet sellaisen vakiokalustoonsa. Meikkivoiteesta minulla ei sinänsä ole mitään sanottavaa ilman omakohtaista kokemusta. Kuulostaa kuitenkin ihan ok-tuotteelta.
  Kivaa viikonloppua Mari<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, välillä sitä draamaa seuraa oikeen kauhulla kun ei ihan sovi meidän suomalaisten kulttuuriin :D. Vaikka pakko myöntää, että on sitä välillä jännä seuratakin. Huomasin kanssa Tatin joutuneen kohun kohteeksi, mutta en ole sitä draamaa seuraillut.

   Poista
 2. Näissä kohuissa mennään kyllä monesti vähän yli, vaikka mäkin kyllä ymmärrän miksi tää meikkivoide sellaisen aiheutti. Jännä toi applikaattori tossa! En oo koskaan ennen törmännyt meikkivoiteeseen, jossa tollanen olisi. Mä tykkään annostella meikkivoiteen ensin kämmenselälle ja siitä sitten sutia kasvoille, joten pumppupullot on ehdottomasti mun suosikkejani :) Hyvältä kuulostaa kuitenkin lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oon sitä mieltä, että asian voisi hoitaa jotenkin muutenkin kun turhalla draamalla, boikotoinnilla ja kaikkien tarte tuotteiden pois heittämisellä, mitä nyt on ollut ilmassa. Toivottavasti tarte otti tästä opikseen ja muutenkin alkavat taas panostaa tuotteisiin ja kuunnella asiakkaitaan.

   Poista
 3. Nyt kun moni brändi on lisännyt valikoimaansa myös tummempia sävyjä monien meikkivoide kohujen jälkeen, ymmärrän että näinkin tunnettu brändi maailmalla herättää huomiota kun ei automaattisesti tarjoa sävyjä tummemmille. Mutta mun mielestä tässä jo mentiin vähän yli :D

  Mun mielestä toi meikkivoiteen aplikaattoripää on ihan super hyvä idea, jos sitä käyttää vain itselleen. Saa ainakin nuoltua pullon tyhjäksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta, omassa käytössä on ollut aika näppärä, mutta kyllä silti tulee mietittyä, että mitä kaikkea sinne pulloon päätyykään omalta iholta, vaikka kuinka yrittää pitää kasvot puhtaana aina ennen meikkiä :D.

   Poista
 4. Samaa mieltä että tässä mentiin vähän yli, vaikka Tarte aika pahasti mokasikin. Itse nyt löydän sävyn mistä tahansa meikkivoiteesta, mutta harmittaa niiden puolesta jotka eivät löydä ja omissa kulutustottumuksissa pyrin kiinnittämään tähän asiaan enemmän huomiota tulevaisuudessa. Mun mielestä on kuitenkin ihan hiton tekopyhää, että jotkut vaaleaihoiset ihmiset alkavat boikotoimaan Tartea, mutta tukevat edelleen muita merkkejä, joilla on surkeat sävyvalikoimat (näitä on ainakin Youtube pullollaan). Tarteen multa on toisaalta mennyt muuten vähän maku erinäisistä syistä. Juuri esimerkiksi tuo että tääkin meikkivoide oli vissiin vanha meikkivoide uudelleen pakattuna :D Kyllä Tartella nyt vähän voitaisiin miettiä, että mihin suuntaan brändiä halutaan viedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan täysin samaa mieltä, tässä hommassa meni nyt kaikki metsään, niin tarte kuin asiakkaatkin. Ymmärrän närkästyksen niiltä, joita asia koskee, mutta ihan täysin turhaa tollanen yletön kohu ja draamanhaku niiltä, joilla ei oikeasti ole mitään sanomista. Tartella on tosiaan ollut nyt muutenkin vähän vaikeaa, yksi luomiväripalettikin oli vissiin vaan vähän vanhaa paranneltu versio..

   Poista
 5. Olen jotenkin missannut tämän kohun, mutta oli kiva kuulla kokemuksiasi tuotteesta! Olen samaa mieltä tuosta applikaattorista, että hieman erikoinen ja ei niin hygieeninen ratkaisu tuotteelle, jota käytetään koko kasvoille päivittäin. Kiva kuitenkin, että olet tykännyt tuotteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia kohuja ei (onneksi) voi mitenkään seurata :D. Meikkivoide on ollut yllättävänkin kiva tuosta applikaattoristaan huolimatta.

   Poista
 6. Ehkä ensi kerralla julkaistaan sitten kaikki sävyt kerralla, ettei tule tälläistä kohua. Näin muistelen kuulleeni, että tulossa on myös tummia sävyjä. Itsellä on taas monesti se ongelma, ettei ole tarpeeksi vaaleita värejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tästä olisi otettu opiksi ja hommataan heti kerralla kunnolla sävyjä, tää oli jotenkin täysin turha juttu.

   Poista
 7. Ihan uusi brändi mulle ja tämä kohukin mennyt ihan ohitse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarte on Suomessa vielä melko tuntematon, ellei ihan kosmetiikkapiireissä ole mukana :)

   Poista
 8. Ite hämmennyin jo mainittujen lisäksi sitä, että tossa meikkivoiteessa on puhdasta alkoholia, joka kuivattaa ihoa entisestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyy myöntää, että en ole inciin sen tarkemmin tutustunut, mutta kuulostaa kyllä oudolta. Mun ihoni ei ole tän myötä kuivunut kuitenkaan, joten jotain taikaa tässä täytyy sitten olla.

   Poista
 9. Meikkaan päivittäin, mutta ei tule seurattua juurikaan markkinoita tai uutuuksia. Tekisi ehkä ihan hyvää tutustua uutuuksiinkin, olen vain tottunut samoihin vanhoihin (ja edullisiin) vaihtoehtoihin. Voisi tehdä kasvoille ihmeitä, jos kokeilisi jotain uudempaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään vaihtoehtoja on niin paljon, että varmasti löytyy jotain uutta ja kiinnostavaa kokeiltavaa jos vaan haluaa lähteä testailemaan :). Mutta ei siinäkään mitään vikaa ole, että käyttää niitä tuttuja ja turvallisia tuotteita :).

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua tarten valikoimaan, löytyy vaikka mitä :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...