perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pixi by petra / Ultimate beauty kit 4th edition

Moikka! Muistatteko kun helmikuun alkupuolella järkättiin muutamien kosmetiikkabloggaajien kanssa kauneusboksivaihtarit? Mun boksista löytyi mm. tämä Pixi by petra Ultimate beauty kit 4th edition. Esittelin paletin pintapuolisesti siinä boksipostauksessa, mutta sain toiveen kertoa tästä vähän enemmän, joten nyt olisi sen vuoro. Jos et yhtään tiedä mistä puhun, käy kurkkaamassa se boksipostaus tästä.


Pixiä myy Suomessa eleven.fi verkkokauppa ja tämäkin paletti heidän valikoimaansa kuuluu. Jos kiinnostut paletista tai haluat käydä tutustumassa muihin pixi tuotteisiin, voit käydä ostoksilla täällä.* 

Paletti on ulkoisesti kaunis, hyvin "piximäinen" sävymaailmaltaan. Kovaa pahvia oleva paletti on koristeltu pixin logolla, kävyillä ja mistelinlehdillä. Kuviointi on todella jouluinen, joten tämä on varmaan ollut jonkinlainen holiday edition paletti. Sävyistä ei kyllä tule joulu mieleen yhtään.


Pienehköön kompaktiin palettiin on saatu mahtumaan paljon tavaraa, mikä tekee tästä oivallisen matkustuspaletin. Yhdestä paletista löytyy kaikki tarvittava kasvojen meikkaamiseen (meikkipohjaa lukuunottamatta tietenkin). Molemmissa "kansilehdissä" on 24 luomiväriä, vasemmalla sinertävät ja violetit sävyt ja oikealla ne neutraalit ruskeat ja kultaiset sävyt. Keskeltä löytyy kasvotuotteet, eli kaksi highlighteria, kaksi poskipunaa ja kaksi bronzeria, kaikki hyvin shimmerisiä.


Sinertävältä puolelta löytyy aivan upeita sävyjä, ihania turkooseja ja violetteja ja mukana on myös viileitä häivytys- ja varjostusvärejä. Laadultaan nämä ovat valitettavasti vähän hit and miss eli osa sävyistä toimii ihan kivasti, mutta osa taas ei juuri lainkaan. Tämä ei täytä mun asettamia vaatimuksia luomiväreille, mutta olen silti onnistunut meikkaamaan tällä ja saamaan ihan kivoja lopputuloksia, se on vaan aika työlästä. Sävyjen pigmentti on pääasiassa melko hento, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.


Mulle tän koko paletin ehdoton helmi on tämä keskipaneeli eli kasvotuotteet. Nämä on oikeasti todella hyviä! Molemmat highlighterit antavat kasvoille kauniin tasaisen hehkun, eivät ole liian glitterisiä. Poskipunat toimivat joko todella heleyttävinä poskipunina tai sitten poskipunan topperina, kuten itse tykkään näitä käyttää, etenkin Peach honey antaa kasvoille kauniin persikkaisen hehkun. Bronzerit ovat molemmat myös jonkinverran shimmerisiä, mutta mun mielestä eivät liikaa vaan mä nimenomaan tykkään tälläisistä hehkuvista ja lämpöä tuovista aurinkopuutereista. Melkein toivoisin, että koko paletti olisi ollut vaan näitä kasvopuutereita, näistä oon tykännyt hurjasti :). Kaikista lähtee pigmenttiä sopivasti ja ne blendaantuvat kasvoille kauniisti.


Sitten nämä neutraalit sävyt. Valitettavasti mulla on näiden kanssa sama ongelma kun noiden sinertävien sävyjen kanssa, eli osa toimii, osa ei. Ja suurin ongelma on ollut mattasävyjen puuttuminen, tässä ei ole oikein mitään mitä laittaa luomivakoon tms. Olen kyllä meikannut tälläkin ja blogissakin on nähty tällä tehty meikki vähän aikaa sitten, se missä oli turkoosia alaluomella. Paletti on kuitenkin kovin työläs, joten en näe, että mun tulee tartuttua tähän kovinkaan usein luomivärien osalta. 

Onko sinulla kokemusta pixi:n tuotteista?

Love, Mari

*Affiliate linkki

14 kommenttia:

 1. Toisaalta oli ehkä odotettavissakin ettei luomivärit ole mitään superpigmenttisiä kun miettii minkälainen sarja muutenkin on kyseessä, mutta hyvä tietää niin voi ainakin tämän jättää omalta hankintalistalta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tottahan tuo. Mutta pixi osaa kyllä yllättää ja sarjalta löytyy myös tosi kivoja tuotteita, kuten nyt nämäkin kasvopuuterit :).

   Poista
 2. no huh huh mikä setti,vähän liikaa kaikkea! Ite tosin tykkään nimenomaan helpoista eli ei niin pigmenttisistä luomiväreistä😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä kaikki tarpeellinen ja tarpeetonkin, että siinä mielessä hyvä. Yhdellä pärjää pitkälle :D

   Poista
 3. Aikamoinen paletti, kaikille kaikkea. Itselleni tämä merkki oli uusi tuttavuus. Pitää tutustua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pixiltä löytyy paljon kivoja juttuja, mm. glow tonic on tosi suosittua!

   Poista
 4. No onpas melkoinen boxi ja kattava esittely! Olis kiva nähdä kuvaa miltä onnistuneet/epäonnistuneet sävyt näyttävät sun kasvoilla 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan paljon kaikkea :D. Se yksi meikki tällä tehtynä löytyikin jo blogista, mutta voisin jossain kohtaa tehdä tällä vielä jotain vertailevampaa meikkiä niin näkee paremmin niitä pigmenttejä ja muita.

   Poista
 5. Onpa komea paletti:) Olen itsekin kuullut, että Pixin luomivärien pigmentissä olisi toivomisen varaan, joten olen jättänyt luomivärit hankkimatta. Muutenkin aika vähän on tullut Pixin tuotteita käytettyä. Highlighter-kombo on aika kiva, ja yönaamiotakin olen kokeillut, mutta siitä ei tullut mitään pakko-saada-uudestaan -tuntemusta. Jonkin kasvopaletin voisin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu olevan vähän hit or miss tämä sarja, monet tuotteet on tosi puhuttuja ja kehuttuja ja sitten löytyy näitä ei niin toimivia tuotteita.

   Poista
 6. Itse sain ekat Pixit joulukalenterista ja hyviä tuotteita on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet tykännyt, mitä tuotteita sait? :)

   Poista
 7. Tämä ei liity postauksen aiheeseen, mutta kun oot tehnyt postauksia sun meikkikokoelmasta, niin tekisitkö samantapaisen myös siveltimistä? Vai oletko joskus jo tehnyt sellaisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta! Ja kyllä, olen tekemässä sellaista, ollut suunnitteilla jo hetken, pitää vaan saada kuvattua :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...