tiistai 20. maaliskuuta 2018

KNC Beauty lip masks

Jokunen kuukausi sitten sain Boxycharmin mukana kolmen kappaleen setin KNC Beauty huulinaamioita. Tälläisiä vastaavia on näkynyt viime kuukausien aikana vähän siellä sun täällä ja muistan jo I love me -messuilla ihmetelleeni näitä hassun näköisiä huuliläpysköjä. Mä en koskaan omia ostanut, mutta kun boksin mukana nämä sain niin pakkohan näitä oli lähteä kokeilemaan. 


Boxycharmin mukana tuli tosiaan kolmen setti näitä kertakäyttöisiä kollageeninaamioita, mikä on kiva juttu, sillä yhdellä kokeilulla ei oikein olisi pystynyt kunnon mielipidettä muodostamaan. Mä olen käyttänyt näistä nyt kaksi ja yksi olisi vielä jäljellä. 


Huulinaamiot ovat yksittäispakattuja, mikä helpottaa käyttöä, mutta tuo toki lisää roskaa, että puolensa ja puolensa. Ne messuilla näkemäni naamiot oli pakattu söpöön huulten malliseen purkkiin, jossa ne sitten oli kaikki yhdessä kasassa. Olisiko ollut Kocostarin ellen ihan väärin muista? Nämä yksittäispakatut on tosi kivoja siitäkin, että nämä on helppo ottaa mukaan, jos haluat vaikka viikonloppureissulle yhden naamion niin ei tarvitse raahata isoa purkkia mukana. 


Jokaisen pakkauksen takaata löytyy käyttöohjeet ja tuotteen INCI, sekä muuta hyödyllistä tietoa, kuten KNC beautyn kotisivut, valmistuspaikka jne. Huulinaamiot on teoriassa tosi helppokäyttöisiä, otat naamion pakkauksesta, asetat sen huulille ja annat vaikuttaa 15-20 minuuttia. Tuote sopii käytettäväksi joka päivä, mutta suositeltua on käyttää 2-3 kertaa viikossa. Naamio lupaa hoitaa, kosteuttaa ja pullistaa huulia. 

Mulle tuli ensimmäinen ongelma vastaan, kun asetin tämän huulille. Se oli jotenkin tosi vaikea saada pysymään paikallaan ja jouduinkin useaan otteeseen painelemaan naamiota kiinni ja takaisin paikalleen, kun se lähti valumaan. Muutoin käyttökokemus oli ihan miellyttävä, tämä ei juurikaan tunnu miltään huulilla, ei tule mitään kihelmöintiä tms. En myöskään ole ihan varma onko mulla ollut tämä oikein- vai väärinpäin, mutta ei kai se niin tarkkaa ole :D. 

Tätä piti huulilla ihan hyvillä mielin sen vartin, samalla voi katsella vaikka youtube videon eikä tarvitse puhua pälpättää yhtään. Naamio jätti huulet mielyttävän pehmeiksi ja ikäänkuin huomasin huulien juonteiden hieman häivyttyneen, mutta mitään super huomattavaa vaikutusta tällä ei ulkoisesti ollut. Naamio kosteutti huulia jonkin verran, mutta parhaiten tämä toimi mun mielestä yhdessä huulivoiteen kanssa, jonka levitin toisen käytön jälkeen. 


Tätä oli ihan kiva kokeilla, jännä tuote. Täytyy silti sanoa, että tän kokeilun perusteella en ihan heti lähde ostamaan uutta pakkausta, ihan vaan koska oon liian laiska käyttämään näitä ja se valuminen hieman ärsytti. 

Oletko sinä kokeillut huulinaamioita?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Mä sain Lip Monthlysta myös tällasia huulinaamioita ja saman ongelman huomasin, ne on hurjan vaikea saada pysymään huulilla :D Ihan kivasti ne huulia kosteutti, mutta ei noista niin suurta hyötyä ollut, että lähtisin itse ostamaan tai sen useammin käyttämään. Mulla tosin huulet on muutenkin ihan hyvässä kunnossa eikä ne oo kuivat tai rohtuneet, joten ehken oo ihan niin hyvä kohderyhmäkään tällaisille naamioille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset, en kyllä itse ostaisi mutta kiva oli kokeilla ja lopputulos oli kaiken vaivannäön jälkeen hyvä :D

   Poista
 2. Hah nää on jotenkin niin hassun näköisiä. :D

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollut eri merkin naamioita, ne on ihan hauskoja, mutten enää itse ostaisi. Jotenkin hankala kun ei voi puhua tai juoda mitään sinä aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, ja hankalaa kun täytyy olla vartti puhumatta :D Vaikka mies ehkä arvosti? :P

   Poista
 4. Mä testasin kocostarin huulinaamioita ja olihan ne ihan kivoja, mutta ehkä vähän turhia.. Hirmu paljon roskaa tuollaisesta yhdestä kertakäyttöisestä naamiosta tulee ja ei se kosteutustkaan loppujen lopuksi ollut kovin kummoinen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla samat fiilikset tuosta pakkausmateriaalista, hirveesti roskaa :(

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...