sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

ColourPop All I see is magic

ColourPop julkaisi loppuvuodesta huimaa tahtia uusia luomiväripaletteja ja mun oli mahdotonta pysyä mukana kaikissa julkaisuissa. Yksi uusista paleteista oli All I see is magic, joka julkaistiin osana joulukokoelmaa. Tämä oli yksi harvoja paletteja, joka ei ensi vilkaisulla ollut sellainen, että mun oli pakko saada, joten jätinkin tän alunperin ostamatta. Kuitenkin nyt koko alkuvuoden olen kuullut tästä niin paljon kehuja ja nähnyt upeita meikkitutoriaaleja tällä, mun mieleni muuttui hyvin äkkiä. Mitä enemmän tätä katselin sitä paremmalta se näytti ja lopulta päätin, että tämä on saatava osaksi mun kokoelmaani. ColourPop paletit on yksiä mun lemppareita koostumukseltaan, joten sen puoleen en yhtään epäröinyt, tämä olisi varmasti laadultaan erittäin hyvä.

Paletti on edelleen myynnissä ColourPop verkkokaupassa 20 dollarin hintaan ja jos tilaat mun ystävälinkin kautta, saat vielä viiden dollarin alennuksen ostoksestasi (myös minä saan viisi dollaria ostosrahaa). Yli 50 dollarin tilaukset toimitetaan Suomeen ilman postikuluja, muuten postikulut on hieman alle 10 dollaria. 


All I see is magic -paletti poikkeaa ColourPopin perinteisistä paleteista siinä, että tämä on hieman suurempi. Paletista löytyy 15 sävyä, kun niissä alkuperäisissä sävyjä on 12. Pakkaus on mun mielestä kaunis, sopi hyvin siihen loppuvuoden juhlateemaan. Kamera ei saanut oiken napattua noita sävyjä kunnolla, mutta paletista löytyy sinivihreää liukuvärjäystä ja kultaiset tekstit.
  


 Sävymaailma on todella kaunis. En oikein tiedä mitä ajattelin silloin, kun tämä ei heti puhutellut mua, koska nyt kun katson palettia, näen vaan vieri vieressä toinen toistaan upeampia sävyjä. Tässä on sekoitus mattaa, shimmeriä ja muutama tosi metallinen sävy. Tykkään kovasti kaikista noista punertavista karpalon sävyistä ja tietysti tuo metallinen vihreä on aivan upea! Tämä paletti mulla oli käytössä viimeisessä meikki-keskiviikko meikissä yhdessä yhden Supernova luomivärin kanssa. 

Tämä on laadultaan sitä taattua ColourPopia, sävyt on pigmenttisiä, kirkkaita, hyvin blendaantuvia ja pehmeitä. Toimivat hyvin sekä kuivana, että kostealla siveltimellä ja pysyvät luomella haalistumatta koko päivän. 


Löytyykö sinulta ColourPop paletteja?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Ei löydy, mutta tässä paletissa on kyllä mun sävyjä kuin vaan olla ja voi. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, aivan ihana paletti ja niin monikäyttöinen! :)

   Poista
 2. Ei löydy ainakaan vielä mutta nuo sävyt on TODELLA ihania!
  Big Spoon, T-Cup ja Twinkle Toes namuja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on niin ihanat sävyt, noi mainitsemasi mukaan lukien :) <3

   Poista
 3. Mulla ei ole yhtään ColorPopin meikkejä. Tässä paletissa on todella hyvät sävyt; Sopivan maltillisia sävyjä, mutta kuitenkin myös niitä räväkämpiä sävyjä, kun sellaisia kaipaa. Nuo punertavat sävyt on erityisen kivoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan, että sä kyllä tykkäisit ColourPopin tuotteista :). Tää paletti sopii jotenkin niin moneen, vaihtoehtoja on vaikka kuinka.

   Poista
 4. Toi on kyllä ihana paletti! En edes tiennyt että nuo Colour Popin postarit on noin halvat, hemmetti kun menit kertoon sillä varmaan munkin kokoelmaa koristaa pikkaisen CP:tä XD Oon usein ollut siinä vaiheessa, että ostoskori on täynnä tuotteita ja sitten päättänyt luopua ajatuksesta :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, nyt pääset säkin mukaan kierteeseen :D. ColourPopilla ei tosiaan oo mitenkään pahat postarit, mutta silti mä itse tilaan melkeen aina yli viidellä kympillä niin saa ilmaiset. Joskus on myös kamppiksia, että postarit on ilmaiset ihan kaikilla summilla :).

   Poista
 5. Voi kuinka ihania sävyjä!! Ei ole itselläni VIELÄ kyseisen sarjan meikkejä ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tutustumassa tarjontaan, palettejakin löytyy vaikka mitä ihania! :)

   Poista
 6. Mulla on yksi Colourpopin paletti, jonka onnekseni voitin arvonnasta. Colourpopin paletteja tulee tuijoteltua usein, mutta en ole ostanut niitä lisää, koska kaikissa tuntuu olevan samanlainen sävymaailma.
  Tässä paletissa on tosi nätti pakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ColourPop paletteja ainakin kuusi ja onhan niissä tiettyjä yhtäläisyyksiä, mutta mun mielestä kaikki on riittävän erilaisia toisistaan ja mukana on myös muutama tosi erilainen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...