keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; amethyst

Kivaa meikki-keskiviikkoa! Tänään testaillaan hieman helmikuun Boxycharmin mukana tulleita meikkejä (itse boksiin päästään kurkkaamaan huomenna). Boksi innosti mua kovasti ja etenkin yksi tuote oli ihan ylitse muiden, sen näette tässä meikissä mun luomilla. Meikki on todella helppo toteuttaa, puolittainen cutcrease syntyy melkein itsestään ja tässä on käytetty vain muutamaa eri luomivärisävyä. Meikki sopisi kivasti vaikka ystävänpäivään, mutta miksei ihan mihin tahansa tilaisuuteen, kuten mun tapauksessa Putouksen finaalin katsomiseen :D. 


Pohjameikkiin käytin ekaa kertaa Smashboxin Primerizeria, joka vaikutti todella lupaavalta. Testailen sitä vielä lisää ja kirjoitan sitten ihan oman postauksen sille. Kokeilin myös vielä tarten Shape tape -meikkivoidetta, josta on tulossa postaus ihan lähiaikoina, olen nyt vihdoin muodostanut siitä aika hyvän mielikuvan. 


Silmämeikkiin käytin mun itse kokoamaa ColourPopin luomiväripalettia, mutta valitettavasti mulla ei ole sävyjen nimistä mitään käsitystä. Nuo uudet paletit on sellaisia, että napit uppoaa niihin koloihin just eikä melkeen ja niitä ei oikeastaan saa enää irti kolostaan, ainakaan kovin helposti. Jos olisin ollut järkevä, olisin irrottanut nappien takaata tarrat ja liimannut ne paletin taakse, mutta niin.. en ollut. Meikin kohokohta on kuitenkin tuo sisänurkan ja liikkuvan luomen upea metallinhohtoinen sävy, joka on CoverFx uutuus, shimmer veil sävyssä Amethyst. Se on täydellisyyttä.


Käytin kasvoille pitkästä aikaa Lumenen "hehkutippoja" ja poskipunatippoja, niitä nestemäisiä juttuja. Ne on jääneet kaapin pohjalle aikalailla käyttämättöminä, vaikka ovat tosi kivoja, nyt päätin antaa niillekin vähän lisää huomiota. Huulille päätyi parin kokeilun jälkeen Sigman Lip eclipse sävyssä Rosette, joka oli osa Black fridayna ostamaani settiä. Kaunis pigmenttinen kiiltopuna!


Kaunista loppuviikkoa kaikille!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox Photo finish primerizer
tarte Shape tape hydrating foundation, light neutral
NARS soft matte complete concealer, Custard
Lumene instant illuminizer, Rosy dawn*
Lumene instant glow watercolor blush, universal shade*
benefit Dew the hoola
RCMA no-color powder
Too Faced Primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
benecos Natural fresh bronzing duo, California nights*
bang beauty blush, Smoked peach
Naked cosmetics holographic highlighter collection

ColourPop single eyeshadows
CoverFx shimmer veil, Amethyst
Manna Kadar HD volumizing mascara
pixi lower lash mascara
ColourPop crème gel liner, Cry baby

Anastasia Beverly Hills brow wiz, Soft brown
Lumene blueberry eyebrow shaping wax, blond 3

Sigma Lip Eclipse, Rosette

*Saatu pr näytteenä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...