keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Meikki-keskiviikko; enchanted secrets

Moi vaan kaikille ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Tänään nähtävä meikki on yksi mun viimeaikojen lemppareista, toivottavasti tekin tykkäätte :). Meikin pääosaa näyttelee vähän aikaa sitten esittelemäni Linda Hallberg cosmeticsin upea Enchanted secrets -luomiväripaletti, tässä pääsette nyt näkemään sen tositoimissa. Mä oon ihan täysin rakastunut tuohon monipuoliseen pikkupalettiin.


Käytin meikkipohjaan pitkästä aikaa Make Up For Ever ultra HD puikkomeikkivoidetta, jonka ostin I love me -messuilta jo syksyllä 2016. Jostain syystä tuon käyttö unohtuu aina, vaikka meikkivoiteesta pidänkin. Tällä kertaa käytin sitä yhdessä ABH:n puikkomeikkivoiteen kanssa ja yhdistelmä oli mun mielestä tosi onnistunut. Täytyy muistaa käyttää noita jatkossakin enemmän, helposti sitä vaan aina tarttuu siihen yhteen ja samaan.


Meikkipohjaa lukuunottamatta halusin käyttää tässä lookissa mahdollisimman paljon Linda Hallbergin tuotteita, ja kasvoilta löytyykin Infinity paletista varjostusväri, poskipuna ja highlighter. Lindan Infinity paletti on todella näppärä monipuolinen paletti, se sopii niin kasvoille kuin silmämeikkiinkin ja paletista löytyy lähes kaikki tarvittavat sävyt. Tää on mulla monesti mukana reissuilla, sillä kaikki monitoimituotteet säästää aina tilaa. 


Luomilta löytyy myös Infinity paletin paria ruskeaa sävyä, mustaa sekä pohjustajana Lindan Flash crayon sävyssä Ory flash. Tuo kultainen pohja oli omiaan sen päälle laittamani duochrome sävyn kaveriksi, tuon topperin vihertävyys tuli tosi kivasti esiin. Meikin pääosassa on tosiaan Enchanted secrets -paletin upea vihertävä sävy Ethereal. Jos siinä paletin esittelypostauksessa se näytti vähäpigmenttiseltä, niin meikissä tilanne on täysin toinen. Nämä kuvat ei edes tee oikeutta tuolle, vaan livenä luomet näytti upean metallisilta. 


Tässä lookissa halusin huomion keskittyvän silmiin, joten valitsin huulille hyvin neutraalin nudepunan, joka toimi tosi hyvin yhteen silmien kanssa. Jeffree Starin velour liquid lip sävyssä Mannequin on täydellinen jokapäivän nude, joka sopii lähes meikkiin kuin meikkiin, sillä se ei ole liian kylmä eikä liian lämmin.

Löytyykö teiltä Linda Hallbergin tuotteita?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primerizer
Smashbox photo finish hydrating under eye primer
Make Up For Ever ultra HD stick foundation
Anastasia Beverly Hills stick foundation
NARS soft matte complete concealer
Laura Mercier secret brightening powder
Charlotte Tilbury airbrush flawless finish powder
Linda Hallberg cosmetics Infinity palette
ColourPop pressed powder bronzer, in it to win it

Linda Hallberg cosmetics Flash crayon, Ory flash
Linda Hallberg cosmetics Enchanted secrets palette, Ethereal
ColourPop crème gel liner, Workout
Tarte tarteist mascara

Jeffree Star velour liquid lipstick, Mannequin

ColourPop brow pencil, Bangin' brunette
The Body Shop brow & lash gel

8 kommenttia:

  1. Kaunis vihreä luomivärisävy ja meikki sopii ihanasti kevääseen:)

    VastaaPoista
  2. Todella kiva tuo huulipuna, luulin, että ei ollut mitään :D Tosi luonnollinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokeilin ekaa kertaa ja tykkäsin itsekin siitä kovasti :)

      Poista
  3. Juuri ostin Infinity-paletin ja muutkin Lindan tuotteet houkuttelee, etenkin se Metallic Mysteries. Linda on kyllä mun meikkimuusa, niin uskomattoman taitava ja lahjakas, pääsisipä joskus hänen penkkiin meikattavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, toivottavasti tykkäät infinitysta! Metallic mysteries on myös mun ostoslistalla seuraavana, kunhan tulee joku alekoodi kicksille :)

      Poista
  4. Tätä ihastelinkin jo Instassa, aivan vietävän upea meikki! <3 Sun silmille sopii kyllä vihreät luomivärit täydellisesti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...