sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukuun Livbox


Joulukuun livbox oli noudettavissa vihdoin ja viimein eilen. Tätä boksia sai tällä kertaa odottaakin hyvän tovin ja toimituksessa oli vielä jotain viivettä. Kiitos posti. No nyt tämä on kuitenkin mun käsissä ja päästään kurkkaamaan kaikkien aikojen viimeisen livboxin sisälle. Jos ette vielä tienneet, tammikuun alusta livbox siis kulkee nimellä Bette box ja ilmeisesti kaikenlaisia uudistuksia on luvassa? Tutustutaan vielä kuitenkin tähän livboxin jäähyväislaatikkoon.


Okei, tuli aika surkuhupaisa olo kun ensimmäinen laatikosta paljastunut tuote oli se iänikuinen hammastahna. Oliko tämäkin nyt pakko laittaa vielä tähän viimeiseen boksiin? No toivotaan, että Betten myötä myös nämä hammastahnat loppuisivat. Tää tulee toki käyttöön ja Jordanin tahnoja en muista edes käyttäneeni ennen.


Toinenkaan laatikon tuotteista ei juuri ilahduttanut. Olenko se vaan minä, joka ei kaipaa intiimihygieniatuotteita kauneusboksiinsa? 40ml näytekoko on myös aikalailla arvoton, kun täysikokoinenkin maksaa vain sen nelisen euroa. Tämä intiimisaippua lupaa säilyttää luonnollisen pH tasapainon ja raikkaan olon, tuote sopii päivittäiseen käyttöön.


Boksista oli luvattu löytyvän Lumenen uutuusmeikkituote ja mä olin aika varma, että juurikin tämä tuote on kyseessä. Lumenen valopisarat on nyt hirmu suuressa suosiossa ja monet on varmasti olleet tästä tosi innoissaan. Multa tämä löytyy jo entuudestaan, joten tämä lähtee eteenpäin. Aivan ihana tuote kuitenkin ja arvokas myös. Tämä antaa kasvoille aivan ihanaa kuultoa ja hohtoa, luonnollisesti. Tuotetta voi sekoittaa meikkivoiteeseen tai käyttää highlightina kasvojen korkeimmilla kohdilla.


Boksista oli luvattu löytyvän myös meikkituote brändiltä, jota "edes kauneusbloggaajat eivät vielä tunne". No, tätä spekuloitiin ja ihmeteltiin jonkin aikaa ja nyt kun boksi on täällä, voin sanoa, että minä tunnen. Manna Kadar on Yhdysvaltalainen brändi, jonka tuotteita mulle on tullut mm. Boxycharmin ja LipMonthlyn mukana. Tämäkin oli mulle pienoinen pettymys. Tää näyttää mun silmissä halvalta ja heppoiselta luomiväriduolta eikä aurinkopuuteri/highlighterilta. Pakkaus on todella köykäinen ja sellaista halpaa kovaa muovia. Koko on myös todella pieni, mikä tekee tän käytöstä haastavaa, koska eihän tuohon pannuun edes mahdu mikään aurinkopuuterisivellin. Bronzerin pigmentti on hyvä, mutta se on todella hohtava. Highlighterista en ollut vakuuttunut.


Nivealta mukaan oli laitettu suihkumousse, joka samalla puhdistaa ja hoitaa ihoa. Tälläiset suihkussa käytettävät vartalovoiteet on hirmu käteviä meille laiskoille rasvaajille ja tämä tekee laiskan arjesta vieläkin helpompaa, jos samalla tuotteella saa pestyä ja "rasvattua" :D Otan tän testiin heti ja jos tykästyn, niin hintakin on onneksi edullinen. Boksiin olisi voitu laittaa täysikokoinenkin, 35ml näyte on taas aikalailla arvoton. 


Pitkäaikaistilaajat saivat Manna Kadarilta toisenkin tuotteen. Tästä olin innoissani, multa löytyy ennestään näitä Mannan liplocked huulijuttuja ja olen niistä tykännyt kovasti. Innostus loppui, kun huomasin, että mullahan on tämä sävy jo. Ei mennyt ihan nappiin nyt nämä tän boksin meikkituotteet, mutta saanpahan ilahduttaa kavereita näillä. Tässä on ihana pehmeä kiiltomainen koostumus, joka pysyy hyvin huulilla ja tuntuu hoitavalta. 


Lopuksi laatikosta löytyi vielä pieni pala tummaa suklaata, joka meni miehen suuhun ja Lumenelta näytepussi hydration recovery gel maskia. Tuota naamiota mulla ei vielä ole, joten sen kyllä testaan mielelläni. 

Loppuyhteenvetona voisin todeta, että kokonaisuudessaan boksi oli varmasti monelle mieluinen ja mukana oli arvokas Lumenen tuote ja uusi meikkibrändi. Pitkäaikaistilaajia hemmoteltiin aivan ihanalla huulituotteella. Mulle henkilökohtaisesti tässä boksissa ei ollut oikein mitään. Ainoa kiinnostava on tuo suihkumousse Nivealta. Nyt jäädäänkin sitten jännityksellä odottamaan mihin suuntaan Bette box meidät vie!

Mikä oli teidän suosikki tässä kuussa?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. En voi muuta kuin todeta, että olipa hyvä, kun tämä boxi jäi minulta nyt väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää ei ollut kyllä mun mielestä sellainen lopetus kun olisi toivonut :/

   Poista
 2. Tuo pitkäaikaistilaajalahja oli ehdottomasti oma suosikkini! Jos Lumenen valopisaroita en olisi entuudestaan omistanut niin sen kohdalla olisi varmasti riemunkiljahduksia kuulunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset olisi varmasti ollut molemmista, jos niitä ei jo kokoelmasta löytyisi :/ Muilta osin jäi aika tylsäksi.

   Poista
 3. Manna Kadaria kokeilisin oikein mielelläni:) Hammastahna...joopa joo;) Olisipa joskus edes jokin kunnon hammastahna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Mannan huulikiiltopunat on oikeesti kyllä tosi kivoja, olin ihan harmissani kun tuli sama sävy :(

   Poista
 4. Oli ihan ok boksi, mutta ei taaskaan mitään riemunkiljahduksia aiheuttanut. Meikkituotteista tykkäsin, ajattelin käyttää tuota bronzer/highlighteriä ihan vaan luomivärinä ja valopisaroita en olisi varmaan ikinä raaskinut ostaa itse :D Jännityksellä odotan mitä tammikuu tuo tullessaan. Jos vaikka uuden nimen myötä tulisi vaihteeksi sellainen WAU-boksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset. Lumene olisi ollut varmaan se kiinnostavin, jos sitä ei olisi kokoelmasta jo löytynyt. Tammikuulle on nyt kovat odotukset, saa nähdä millanen boksi sieltä tulee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...