keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Lisää ColourPopia!

Sitä ollaan taas ColourPopin parissa. Huomaako mun addiktiota mistään? :) Joulun alla oli huippukivoja tarjouksia ja uusia tuotteita tuli joka tuutista, pakkohan ne oli hyödyntää. Tänään mulla olisi teille muutama setti esiteltävänä. Yksi näistä oli osa joulukokoelmaa, joka on nyt last-call vaiheessa ennen kuin lähtee kokonaan pois. Setti on käsittääkseni jo loppuunmyyty, mutta yksittäisiä sävyjä saattaa vielä löytyä. Luomivärinelikko on tällähetkellä vielä myynnissä ja huulipunat loppuunmyyty, mutta mahdollisesti tulossa takaisin. Selkeää? ColourPop on siitä vähän huono, että tuotteet menee ja tulee niin nopeasti. Kun vihdoin saan ne käsiini tänne Suomeen, voi ne olla jo myyty loppuun kokonaan.



Ensimmäisenä voidaan tutustua vaikka tähän vielä myynnissä olevaan luomivärinelikkoon nimeltään All Nighter. Setissä on vanhoja tuttuja sävyjä, jotka on koottu yhteen settiin hieman edullisemmin. En ole ihan varma oliko tässä joku uusi sävykin mukana?


Tästä setistä löytyy ne neutraalit sävyt. Ei siis mitään sinistä, punaista eikä vihreää van nuden ja ruskean eri sävyjä. Tylsä tämä ei silti missään nimessä ole, sävyissä on jotain pientä jujua ja ovat tosi näyttäviä ja käyttökelpoisia. 


Mun suosikit tästä nelikosta on varmaankin tuo upea shimmerinen Vega ja täydellinen varjostusväri To-A-T. Tällä saa tehtyä niin neutraalia arkimeikkiä kuin näyttävämpääkin iltameikkiä. 


Just Peachy huulipunatrio on tosiaan tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta tämä ei ollut last call listalla eli pitäisi olla tulossa takaisin. Tässäkin ideana on saada sävyjä vähän edukkaammin, setin hinta kun on 15 dollaria normaalin 6 dollaria / kpl sijaan. Tämän setin sävyt oli kaikki uusia enkä ole ihan varma onko niitä mahdollista ostaa yksitellen, ainakaan vielä? 


Mukana on kaksi ultra matte lip sävyä ja yksi ultra satin lip. Kaikki näyttää tuubeissaan kohtalaisen samanlaisilta, mutta swatcheissa ja huulilla nämä on täysin erilaisia keskenään. Kaikki kylläkin samaa persikkaista sävymaailmaa, mihin setin nimikin jo viittasi.


Mä rakastan näitä sävyjä, niin käyttökelpoisia arkeen ja juhlaan silmämeikistä riippuen. Ja nämähän on niin neutraaleja, että ne voi yhdistää lähes mihin tahansa silmämeikkiin. Oma suosikkini on varmaankin tuo vasemman reunan Instigator.


Sitten se holiday sett eli Now Playing. Tähän hauskaan vinyylilevyä matkivaan pakkaukseen on laitettu kuusi LE luomivärisävyä. Pakkaus on tosi hauska jo itsessään, täytyy miettiä miten sitä voisi hyödyntää jatkossa.


Setin sävyt eivät ole niitä ihan perinteisempiä. Toki mukana on mattaruskeaa ja vaaleita sävyjä, mutta myös vähän värikkäämpää ja jotain erilaista. Näillä saa tehtyä jos jonkinmoisia yhdistelmiä ja upeita meikkejä. Rakastan tuota Babykins sävyä ja Thirsty Girl on upea pronssinen sävy luomilla.


Katsokaa nyt miten upeita! Jos näitä löytyy vielä yksittäisinä myynnistä niin suosittelen lämpimästi hankkimaan vielä kun on mahdollista. Myös postikulutarjous on päättymässä vuoden loppuun, eli nyt kannattaa vielä hyödyntää ne ilmaiset/suht edulliset postikulut. Ainiin, kaikki last call -tuotteet on muuten vielä -20% tarjouksessa. 

Aiotteko vielä shoppailla ColourPopilla?

Love, Mari


17 kommenttia:

  1. Mä toivon niiiin kovasti, että tuo postikuluttomuus jatkuisi vielä vuodenvaihteenkin jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan se ihan huippua! Muuten täytyy palata taas Shipiton käyttöön :P

      Poista
  2. Mua on kans alkanu nää colourpopit kiinnostaa ihan todella! Pari kertaa olen jo sivuilla pyörinyt, mutta vielä en ole tilausta naputellut menemään. Tuo postikuluttomuus ois kyllä houkuttelevaa, joten ehkäpä hyödynnä tilaisuuden piankin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytä ihmeessä nyt hyväksi tuota tarjousta, pahoin pelkään, että postarit tulee nousemaan ainakin joksikin aikaa takaisin :/ Nää on vaan niin ihania <3

      Poista
  3. Patchwork olisi melkoisen upea uutena vuotena luomille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Olinkin ajatellut sitä tai Babykinsia kokeilla UV meikkiin :)

      Poista
  4. Loppuvuodesta tuli pari tilausta tehtyä, mutta nyt en taida hetkeen tilata (pieni kosmeähky ja morkkis nostaa päätään) :D.
    Itse tilasin samaisen All Nighter-setin, juurikin tuon Vega-sävyn takia, mutta rakastuin kokeilun jälkeen myös Mooningiin (ei muutkaan toki huonoja olleet)!
    Aiemmin mietin myös tuon Now playing-setin tilaamista, mutta onneksi sävyt tulivat yksittäin myyntiin! Halusin niistä vain nuo Patchwork ja Babykins-luomarit, vaikkakin nyt nuo muutkin näyttää aika kivoille... :D
    Olen kuitenkin oikein tyytyväinen nykyiseen 24 luomivärin kokoelmaani + 3 highlighteriin, eikä tällä hetkellä kovin suuria himotuksia ole valikoimassa *koputtaa puuta* :D
    Huulituotteita omistan vain 1 Hello Kitty-kiillon, en käytä niitä niin paljoa, niin turha tilata vanhentumaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän tuon ähkyn paremmin ku hyvin ja joskus jopa toivoisin, että mullekin tulisi sellainen :D Vaan eipä ole näkynyt. Ja onhan 24 luomiväriä jo iso määrä näitä, eihän sitä turhia kannata ostella jos ei ole mitään mikä himottaa.

      Poista
  5. Now Playing -setti näyttää huikealta, onneksi se on itselleni tulossa (tai on tullut, mutta joutuu nököttämään vielä ensi viikkoon postissa) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, tuut niin tykkäämään siitä!! :D Se on ihana <3

      Poista
  6. Mä olen tänään lukenut aika monta ColourPop-postausta ja kyllä, näihin on pakko kyllä jossain vaiheessa tutustua :) Tuo lp-levypakkaus on tosi cool! Onko noi luomivärit muuten siihen kiinniliimatut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo näitä tuntuu nyt tulevan vähän joka puolelta. Mikä on hirmu kiva juttu, sillon aikoinaan kun mä oon CP:n keräilyn aloittanut ei näistä puhunut vielä ketään Suomessa ja valikoimiin kuuluikin ainoastaan lippie stixit ja luomivärit. :)

      Poista
    2. Ai niin ja ei, ne on ihan niitä irtoluomivärejä, jotka saa napattua irti tuosta ja laitettua mihin tykkää :)

      Poista
  7. Todellakin aion shoppailla lisää ColourPopilla! :D "Vasta" kaksi (jätti)tilausta olen tehnyt. Olen käynyt läpi sun vanhoja CP-postauksia ihan innoissani viime viikkoina, kun olen etsinyt näistä tietoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä se lähtee, tervetuloa meidän CP addiktien joukkoon :D Kiva jos niistä vanhoista jutuista on ollut hyötyä! Oon tässä ajatellut tekeväni ihan erillistä CP kokoelma postausta, toteutus vaan vielä mietityttää.

      Poista
  8. Siiiiis mikä toi Colourpop-iso loota on?! Tuliko meikit siinä vai? Mä sain ihan semmosessa tylsässä pahvilootassa! :D

    t. Kissis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se missä tuli toi vinyylilevyjuttu, muuten tuli pahvilootassa vaan :D Mut hei nekin on kivoja jatkokäyttää kun kääntää vaan ympäri ni saa sen kivan kuosin esiin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...