tiistai 20. joulukuuta 2016

Lumene sisu

Hei kaikille! Tänään ollaan jälleen kotimaisen kosmetiikan parissa, kun pääsen vihdoin esittelemään teille lisää Lumenen uutuuksia. Sain marraskuussa ihanan ylläripaketin Lumenelta, joka oli täynnä uuden Sisu -sarjan tuotteita. Lumene julkaisi aikaisemmin syksyllä jo Valo- ja Lähde -sarjat ja nyt perheeseen liittyy siis Sisu. Sarjaan kuuluu viisi tuotetta, jotka käydään kaikki kohta tarkemmin läpi. Kauppoihin nämä tulevat joulukuun lopulla, Stockmannilta ja Sokokselta näitä voi mahdollisesti löytää nyt jo. 


Sisu -sarjan pakkaukset vetoaa muhun eniten kaikista näistä uusista. Nämä on todella ylellisen näköisiä ja rakastan noita ruusukultaisia yksityiskohtia. Myös huurrettu lasi on mun mielestä todella tyylikäs. Tässä kohtaa voin myös jo todeta, että itse tuotteet ovat myös mun suosikkejani näistä Lumenen uutuuksista. Nämä tuoksuvat aivan havumetsälle ja luonnolle, jotenkin niin erilaiselle, mutta hyvälle.


Aloitetaan vaikka tästä hoitavasta kosteusvoiteesta. Voide suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuttaa tehokkaasti. Tämä on tosiaan tarkoitettu sekä päivä-, että yökäyttöön. Voide sisältää pohjoista lähdevettä ja männynkaarna- sekä kuusenoksatyviuutteiden antioksedantteja. Tuoksuu aivan ihanan metsäiselle ja imeytyy ihoon nopeasti. Parhaimmillaan tämä on mun mielestä tuon alempana olevan öljyn ja seerumin kaverina.


Syväpuhdistava naamio puhdistaa ihon tehokkaasti, sillä se sisältää luonnon kuorivia ainesosia. Tämä jättää ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi ja antaa hyvän pohjan öljylle ja kasvovoiteelle. Tämänkin tuoksu on tuttuun tapaan metsäinen ja jotenkin todella rauhoittava, joten tää on aikalailla täydellinen pieniin hemmottelu- ja rentoutushetkiin. 


Hoitava ja suojaava kasvoöljy on yksi mun suosikeista tästä sarjasta. Mä rakastan kasvoöljyjä etenkin näin talvella ja tää ei suinkaan ole poikkeus. Öljy imeytyy ihoon nopeasti ja jättää kimmoisan ja hoidetun näköisen pinnan. Tämän päälle kun laittaa yöksi tuota kosteusvoidetta, näyttää aamulla kasvot säteileviltä. Voide myös imeytyy tän päälle tosi hyvin, siitä iso plussa.


Sarjaan kuuluu myös suojaava antioksidanttikasvosuihke. Tämän tehtävä on suojata kasvoja ympäristön ja ilman epäpuhtauksilta ja haittavaikutuksilta. Suihke sisältää mm. B3 -vitamiinia ja koivun mahlaa, erittäin kiinnostava tuote siis. Mä rakastan kaikkia suihkeita ja tätäkin suihkin kasvoille ihan vaan pisin päivää. Tuotetta voi suihkutella kosteusvoiteen päälle, puhdistuksen jälkeen, meikin päälle jne. 


Viimeisenä vielä tämä minua ihastuttanut suojaava tehotiiviste. Seerumit on nykyään osa mun joka aamuista ja iltaista ihonhoitorutiinia, oon huomannut niiden tekevän ihmeitä. Tämän koostumus tuntuu todella miellyttävältä ja mun ihoni ainakin imaisee tämän kiitollisena hetkessä. 

Aiotteko te hankkia sisu tuotteita? Mitä olette pitäneet Lumenen muista sarjoista? :)

Love, Mari


*Tuotteet saatu pr-näytteinä

8 kommenttia:

 1. Minusta Sisu vaikuttaa kiinnostavimmalta uutuussarjalta. Erityisesti kasvoöljy ja antioksidanttisuihke kiinnostavat. Niitä aion kokeilla heti, kun saan käsiini, jolleivat sitten ole kovin hintavia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kasvoöljyä suosittelen suurella lämmöllä, se on ihana :) Hintavia nämä varmaan on, kuten nämä muutkin uudet Lumene tuotteet, mutta ei sentään ihan mahdottomia.

   Poista
 2. Tää on huisan kiinnostava sarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä, jotenkin tosi erilainen ja ylellinen :)

   Poista
 3. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla, munkin mielestä tämä on ehdottomasti Lumenen mielenkiintoisin tuotelinja tällä hetkellä :) Ihanaa, että meillä täällä tehdään näinkin upean oloisia tuotteita ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä kokeiluun, uskon että ihastut! :) Lumene on kyllä ottanut jättiharppauksia eteenpäin tänä syksynä.

   Poista
 4. Odotan suurella mielenkiinnolla, olen nyt hankkinut Valo- sekä Lähde-sarjojen tuotteita ja tulokset ovat jo näkyvissä, superkosteuttavia ja riittoisia,vakikäyttöön jää useita tuotteita suoraan, myös meikkipuolelta ihanat valopisarat, seerumimeikki yms.; plussaa yybersöpöistä purnukoista!ovat vähän hintavia toki uuteen teknologiaan ja tuotekehittelyyn on satsattu isolla kädellä, tykkäisin vaikka blogarvonnasta, olisin heti mukana kun nää uudet antiage tuotteet astuvat markkinoille, jees Sisutuotteita odotan pääseväni hypistelemään..:) /sandi.osterlund@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt uusista Lumene tuotteista, uskon, että tää Sisu ei tuu myöskään olemaan pettymys :D Hinta on toki Lumenella noussut, mutta mun mielestä ihan hyvästä syystä kun on laatuun satsattu oikein kunnolla. Saapi nähdä josko saataisiin jotain arvontaakin jossain vaiheessa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...