sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenterien luukut 1-4

Joulukuu on päässyt jo hyvään alkuun, enää 3 viikkoa jouluun! Joulu on mun lempiaikaa vuodesta, oon ehdottomasti jouluihmisiä. Rakastan joululauluja, ruokia, tuoksuja, koristeita ja sitä ihanaa tunnelmaa, joka tähän aikaan valtaa kodin ja mielen. Joulukalenterit on tietysti myös kivoja, etenkin kosmetiikkakalenterit. Nää on ehkä maailman paras keksintö jos multa kysytään. Kuka sanoo, ettei aikuiset voisi innostua joulukalentereista? Tänä vuonna multa löytyy kaksi kosmetiikkajoulukalenteria, joista toisen olen itse ostanut ja toisen sain blogin kautta. Ajattelin tänäkin vuonna tehdä tänne blogiin hieman koostetta näistä luukuista, aina sunnuntaisin. Tänään, toisena adventtisunnuntaina, aukeaa neljä ensimmäistä luukkua. 


Ensimmäinen kalentereistani on itse ostamani Look Fantasticin The Beauty Secret kalenteri. Mulla oli tämä sama kalenteri jo viime vuonna ja se oli sen verran vakuuttava, että hankin saman myös tälle vuodelle. Tässä kalenterissa on 25 luukkua brittiläiseen tapaan, joten avattavaa on kivasti. 

Ensimmäisen päivän luukusta löytyi näytekokoinen pixi Glow tonic. Mä oon kuullut tästä tuotteesta ja pixistä ylipäätään niin paljon kehuja, että otan tän ilomielin kokeiluun. Ihanaa päästä testaamaan itselle vieraita brändejä!

Toisesta luukusta löytyi Rituals magic touch body cream. Rituals on myös brändi, josta kuulee jatkuvasti kehuja ja kaikki tuntuu olevan tästä innoissaan. Niinpä siis minäkin olen innoissani ja otan tämän kokeiluun. Jes!

Kolmannesta luukusta paljastui ensimmäinen meikkituote, INIKA loose mineral blush sävyssä Blooming nude. INIKAn meikkituotteita en ole juurikaan kokeillut, mutta oon näistäkin kuullut paljon. Mineraalimeikkejä on aina kiva kokeilla ja tän poskipunan sävy näyttää myös oikein nätiltä.

Neljännestä luukusta löytyi sitten vähän omituisempi tuote. Oikeastaan en edes tiedä mikä tuon tarkoitus on, nimittäin thisworksin pillow spray. Tuotetta kuuluu ilmeisesti suihkuttaa tyynyliinaan ja liinavaatteille, en kyllä tiedä miksi. Pienessä näytepullossa ei myöskään kerrota tuotteesta juuri mitään, joten täytyy varmaan ottaa google avuksi.


Toinen kalentereistani on saatu The Body Shopilta ja kyseessä on heidän Ultimate joulukalenteri eli se kaikista suurin ja arvokkain vaihtoehto. Olin aivan suu auki kun sain tämän sieltä Helsingistä mukaani ja arvatkaa vaan oonko sormet syyhyten odottanut, että pääsen tätä aukomaan! 

Ensimmäisestä luukusta löytyi Fuji green tea suihkugeeli matkakoossa. Suihkugeelejä tarvii aina ja nämä matkakoot on tosi käteviä reissuilla, joten tälle tulee varmasti käyttöä. 

Toisesta luukusta paljastui kuorintahanskat. Näistä en ollut niin kovin innoissani, jotenkin tylsä tuote kun en tälläsiä käytä. Eiköhän näille kuitenkin ottaja löydy!

Kolmannesta luukusta löytyi suloinen Frosted berries lip balm. Tämä on tämän joulun yksi kausituoksuista, todella marjaista ja makea. Huulivoiteita kuluu paljon etenkin tähän aikaan vuodesta, joten kivahan tätäkin on kokeilla.

Tämän päivän luukusta sain Almond hand and nail manicure cream voiteen. Tää on käsivoiteeksi aivan jättisuuri, varmasti siis riittoisa tuubi. Talvella kädet ja kynsinauhat kuivuu etenkin mulla todella paljon ja pahasti, joten käsirasvaa käytän todella paljon. Tää oli siis kiva!


Onko teillä joulukalentereita? Mitä olette löytäneet luukuista? :)

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Muutama sama tullut miun TBS kaltsusta (luukut 2 ja 4, tosin 4 oli miulla se 30 ml), tosin tavallaan 1 luukku oli myös sama, mutta miulle tuli se Spiced Apple -suihkugeelin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä niistä TBS kalentereista sulla on? :) Ootko ollut tyytyväinen?

   Poista
 2. Multa löytyy tänä vuonna vain yksi kosmetiikkajoulukalenteri (Essence) minkä lisäksi hankin (viime vuotisen) Yankee Candlen kalenterin. Eilen blogissa ensimmäiset kolme luukkua esittelinkin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/12/joulukalentereiden-luukut-1-3.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essencen kalenteri olisi kiinnostanut myöskin, en vaan saanut aikaiseksi käydä sitä koskaan hakemassa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...