keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Hopeinen (joulu)juhlameikki

Mä olen auttamattomasti myöhässä näiden pikkujoulumeikkien kanssa. Viime vuonna tein muistaakseni jopa 5 erilaista pikkujoulumeikkiä ja yhden tutoriaalinkin, kaikki hyvissä ajoin jo marraskuun puolella. Tänä vuonna en ole saanut tehtyä vielä yhtäkään ja nyt alkaa jo ainakin pikkujoulujen osalta aika olla loppumassa. Suurin syy tähän on valon puuttuminen. Ihan älyttömän vaikeaa saada meikkikuvia ilman kunnon valaistusta ja näin pimeään aikaan sitä luonnonvaloa ei ole saatavilla. Mulla on kameraan liitettävä lisävalo, mutta sekään ei ihan hirveästi auta. Joulun jälkeen mulla onkin ensimmäisenä ostoslistalla rengasvalo, jollaista olen haaveillut jo pienen ikuisuuden. Jospa saataisiin meikkikuvat taas mukaan peliin. 

Tän meikin mä nyt halusin kuitenkin julkaista, vaikka kuvat onkin aika kehnoja ja varjoja menee pisin poikin naamaa. Koittakaa kestää vielä vähän aikaa! Tykkäsin tästä itse hurjasti, etenkin silmämeikistä ja mun mielestä se on täydellinen tähän loppuvuoden juhlakauteen. 


Tässä meikissä on käytetty aika paljon eri tuotteita, ne löytyy kaikki taas tuolta postauksen lopusta. Tein tämän viime lauantaina pikkujouluhengessä kun vietettiin meillä peli-iltaa. Mun mielestä tää on nyt se vuodenaika kun iho ja kasvot saa hehkua ja kimmeltää, joten käytin highlighteria ihan huolella ja muutenkin pyrin kuulaaseen lopputulokseen. Siis mä en kestä! Tämäkin kuva näyttää ihan siltä kun leuassa kasvaisi tumma sänki, kiitos vaan talvi :D. Jos ei katsella sitä leukaa vaan keskitytään noihin ripsiin, aika huikeat eikö? Mähän en koskaan käytä tekoripsiä, ja jos käytän ne on vaan kuvia varten ja pysyy silmillä sen puoli tuntia. Tällä kertaa pidin näitä ehkä jopa tunnin, aika saavutus! Mutta kyllähän ne nyt kivalta näyttää, varsinkin kun omat ripset on aina ihan olemattomat. Pitäisikö opetella käyttämään näitä vähän enemmänkin? Kyseiset ripset on muuten Eyluren ja Vegas Nayn Shinig star -ripset.


Silmämeikki on mun ehdoton lemppari tässä kokonaisuudessa. Käytin hopeaa, ruskeaa ja mustaa eri sävyissä ja halusin tästä mahdollisimman juhlavan ja näyttävän. Ripset toki hieman piilottaa luomia, mutta kivasti tuo hopea tuolta vilkkuu läpi kuitenkin. 


Käytin luomille kolmea eri palettia. Makeup Geekin ja MannyMUAn palettia, MUFEn 15 artist shadow palettia ja Too Faced x Nikkietutorials palettia. Lisäksi pääosassa oli ColourPopin luomiväri Koosh. 

Hopea vai kulta? :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced primed & powerless skin smoothing face primer
Urban Decay Naked Skin weightless ultra definition liquid makeup, 3.5
Urban Decay Naked Skin concealer, light neutral
Anastasia beverly hills contour kit
NARS beach powder
Lumene invisible illumination instant glow watercolor bronzer
Lumene invisible illumination nordic light instant illuminizer, shimmering dusk
BECCA shimmering skin perfector; Champagne Pop & Pearl
tarte Amazonian clay 12-hour blush, genius

Ingot eye makeup base
Makeup Geek x MannyMUA; Sora & Frappe
MUFE 15 artist show palette; D-830 & ME-122
Too Faced x Nikkietutorials; Frosted Yum
ColourPop super shock shadow, Koosh
Kat von D tattoo liner, trooper
MAC technakohl liner, graphblack
Doucce punk volumizer mascara
essence forbidden volume mascara

ColourPop lippie pencil, Lyin' king
MAC retro matte lipstick, All fired up
Smashbox lipgloss, Ruby light

ColourPop brow pencil, dope taupe & bangin' brunette
Milani easybrow tinted fiber gel

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...