keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Ruskea iltameikki

Se olisi keskiviikko keskellä viikkoa. Jännää! Oon tässä laskeskellut päiviä ja viikkoja hiihtolomaan, jolloin lähdetään Laurin kanssa häämatkalle ja nyt aletaan olla jo aika lähellä. Tänään ajattelin jakaa teille meikin, jonka tein viime sunnuntaina. Meikki sai inspiraationsa Jaclyn Hillin videolta, jossa hän toteutti hyvin samankaltaisen meikin Anastasian luomiväreillä. Itsekin käytin Anastasian palettia, mutta pari sävyä jouduin improvisoimaan, koska Selfmade -palettia ei tullut koskaan hankittua. 


Meikkipohjan tein jälleen kerran Urban Decayn tuotteilla, olen ollut täysin rakastunut niihin tässä viimeaikoina! Meikkivoide on ihan superia! Varjostuksiin käytin sitä edellisessä postauksessa esittelemääni Too Facedin bronzer bookia ja highlighterina toimi Tony Molyn luminous sheer powder, jonka esittelin viimeisimmässä Korea -haalinnassa. Aivan upea highlighter!


Tykkäsin itse tästä meikistä tosi paljon, koska kerrankin kaikki meni jotenkin hyvin kohdalleen. Pohjasta tuli tasainen ja kuulas, kulmat suhtkoht ojossa ja huulimeikki sattuu olemaan yksi lempparini viileistä sävyistä! Silmät onnistui myös tosi hyvin ja tykkään erityisesti tuosta keskellä luomea olevasta kirkkaasta sävystä, tuo kivan halo efektin.Silmämeikki oli super yksinkertainen ja käytin vain kolmea sävyä + korostusväriä. Pohjustajan päälle taputtelin tumman ruskeaa luomiväriä sekä ulkonurkkaan, että sisänurkkaan. Keskiosan jätin vielä tyhjäksi. Häivyttelin ruskean sävyn pehmeäksi reunoilta ja yhdistin ulko- ja sisänurkan luomivaossa. Häivyttelin persikkaisella sävyllä luomivakoa kulmaluulle päin. Keskelle luomea taputtelin sävyä Pink Champagne MACin fix+:lla kostutetulla siveltimellä, jolloin siitä tuli entistä metallisempi. Sisänurkan ja kulmaluun korostukset, alaluomelle ruskeaa ja silmämeikki oli valmis! Lisäsin vielä ripsaria ja nudea kajaalia alavesirajalle.


Käykää ihmeessä youtubesta katsomassa Jaclynin alkuperäinen, koska se oli UPEA!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced primed & poreless primer
Urban Decay naked skin foundation
Urban Decay naked skin concealer
Urban Decay naked skin powder
Too Faced bronzer book
MAC blush, subtle breeze
Tony Moly luminous sheer powder

Ingot eye makeup base
ABH shadow couture palette, fudge, pink champagne
Makeup Geek eyeshadow, peach smoothie, shimma shimma
Silk kuituripsiväri
Diorshow iconic overcurl mascara

Ofra eyebrow pen
L'orèal brow plumper

ColourPop ultra matte lip, trap7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...