maanantai 22. helmikuuta 2016

Mitä meikkejä matkalle?

Viikkoa ennen matkaa se iski. Paniikki, mitä meikkejä täytyy pakata mukaan!?! Viime etelänmatkasta on aikaa sen verran, etten silloin vielä edes käyttänyt meikkiä lainkaan. Mitä ihmettä etelänmatkalle tarvii mukaan? Mulla ei ole hajuakaan, mutta tänään näytän teille mitä kaikkea minä pakkasin meikkipussiini ja toivon niillä pärjääväni. Ongelmana on se, että siellä todennäköisesti on kuuma ja hikinen ilma. Päiväsaikaan en välttämättä tarvitse meikkiä ollenkaan, mutta on kiva kuitenkin varautua vaikka iltamenoihin, jos sellaisia eteen sattuu. Mukaan kannattaa ottaa mahdollisimman vähän ja sellaisia tuotteita, joiden hukkuminen tai rikkoutuminen ei kaada maailmaa, mikä vaikeutti valintaa entisestään. Katsotaanpa sitten mihin päädyin!Pohjameikkiä varten pakkasin mukaan yhden meikkivoiteen, puuterin, ihon sävyn heleyttäjän ja kaksi peiteainetta (jos toinen vaikka loppuu). Meikkivoiteeksi valikoitui vedenkestävä luottomeikkivoiteeni MACilta, tiedän että se ei petä kuumallakaan. Lumenen ihon sävyn heleyttäjän otin mukaan niitä meikittömiä päiviä ajatellen, tällä saa kuitenkin vähän päivettynyttä ilmettä kasvoille. ItCosmeticsin puuteri lähti mukaan, koska se sopii hyvin sekä peiteaineen kiinnittämiseen, että koko kasvojen puuterointiin ja se on väritön. Muita kasvotuotteita halusin ottaa mahdollisimman vähän. Yksi aurinkopuuteri varjostuksiin, yksi highlighter ja yksi poskipuna. Jokerina pakkasin mukaan myös Too Facedin duon, jossa on toinen aurinkopuuteri ja poskipuna.Silmämeikki olikin se vaikein kategoria. Ainakin luomivärien osalta. Halusin mukaan vain yhden paletin, jolla saan tehtyä mahdollisimman monta eri lookia. Tarten tartelette sisältää sekä mattaa, että shimmeriä ja sävyt ovat monikäyttöisiä ja neutraaleja, uskon pärjääväni sillä hyvin. UD:n pohjustus on ehdoton kuumalla ja vedenkestävä ripsari myös. Otin mukaan nuden ja tumman harmaan kajaalin sekä Lumenen tussilinerin.


Huulimeikit oli myös vaikea valita, varsinkin kun piti miettiä vielä sopivaksi tuon luomiväripaletin kanssa. Päätin ottaa mukaan mahdollisimman helppoja huulimeikkejä. Pinkki Babylips käy jokapäiväiseen käyttöön meikittöminä päivinä, AVONin mattahuulipuna kun haluan kirkasta ja pigmenttistä. Jing Ai huulikynä kauniissa vaaleanpunaisessa sävyssä lähti mukaan villinä korttina, samoin kuin ainoa kiilto Lord and Berrylta. ColourPopin nudensävyinen sheer lippie stix lähti edustamaan nudeperhettä.


Sitten ne muut. Pakollisten siveltimien lisäksi mukaan lähti beautyblender, UD:n setting spray ja virkistävä kasvosuihke Yves Rocherilta. Nestemäinen highlighter meikittömiin päiviin, jos haluaa kuitenkin pientä heleyttä kasvoille. Kaksi minikokoista primeria ja tietysti kulmatuotteet. 

Mitä luulette, pärjäänköhän näillä, onko mukana liikaa vai puuttuuko puolet?

Mikä on sun must-have meikkituote matkalla?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Kyllä noilla luulisi pärjäävän :) Mulla oli joulun matkallamme ihan älyttömästi meikkiä mukana ja mikä pahinta, käytin lähes kaikkia viikon aikana :D Mulla oli siis pelkästään meikkivoiteita kolme kappaletta ja ostin vielä Sephorasta yhden lisää. Huulipunia ja huulikiiltojakin oli neljä kumpiakin. Julkaisin kuvan pakkauksistani blogissani ja kanssabloggaajatkin vähän ihmettelivät, että kuinka paljon voi meikkiä ottaa yhdelle matkalle :D Toisaalta meillä oli puolihoito ja tykkäsin aina laittautua oikein kunnolla illallista varten, kun siihen oli kerrankin aikaa.

    Mutta yksi juttu oli ihan älyttömän kätevä ja korvasi monta muuta tuotetta, meinaan theBalmin Balm Voyage 2 paletti. Siinä on luomivärejä, poskipunia, highlighter ja matta aurinkopuuteri varjostukseen. Itse teen paljon viikonloppureissuja, varsinkin kun vanhempani asuvat eri kaupungissa kuin minä. Tuo paletti on itselleni superkätevä, niin lyhyillä kuin pidemmilläkin reissuilla :)

    VastaaPoista
  2. Mä taas reissuissa en meikkaa juuri ollenkaan. Edellisellä etelänlomallanikin hyvä jos kulmat jaksoin piirtää naamaan kun illalla mentiin syömään :D

    -Tiltu

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...