sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Romanttinen meikki Ystävänpäivään

Tervehdys! Miten teidän viikonloppu on mennyt? Toivottavasti olette saaneet rentoutua ja nauttia olosta. Me ollaan Laurin kanssa viihdytty aika pitkälti kotosalla ja syöty laskiaispullia. Kahden viikon päästä tähän aikaan ollaankin sitten lentokoneessa, jee. Eilen päätin tarttua taas siveltimiin ja ottaa kokeiluun ensimmäistä kertaa sen ColourPopin ja Kathleen Lightsin Where the night is nelikon. Meikistä tuli yksi lempparini pitkiin aikoihin, ja näin ollen halusin jakaa sen myös teille! Jos sulla ei ole mahdollisuutta saada ColourPopia käsiisi, ei huolta! Hyvin samankaltaisen meikin voi toteuttaa esimerkiksi UD:n Naked3 -paletilla ja monilla muilla! 

Mun mielestä tämä on täydellinen meikki esimerkiksi ystävänpäivän treffeille rakkaan kanssa tai vaikka parhaan ystävän kanssa :). Valitettavasti Laurilla oli huono kuvaus päivä, joten kasvokuvat on otettu yhtä lukuunottamatta kännykän etukameralla, koittakaa kestää hieman huonompaa laatua.


Ihastuin alunperin palavasti nelikon sävyyn Weenie ja halusin sen pääosaan tähän meikkiin. Se on niin kaunis, herkkä ja romanttinen, että loppu meikki oli suunniteltava siihen sopivaksi ja siitä sainkin idean tähän treffi -meikkiin. Hempeää, tyttömäistä ja romanttista. Pohjameikin tein NARSin all day luminous weightless -meikkivoiteella, joka saa ihon näyttämään hehkuvalta ja terveeltä. Peiteaineena saman sarjan peittari, josta en oikeastaan niin kauheasti tykkää, se kun tekeytyy helposti kaikkiin juonteisiin. Nyt se kuitenkin toimi ihan kivasti, kun kiinnitin sen puuterilla saman tien. 


Poskipunana näissä on aivan ihana uutuus, jonka esittelen teille huomenna tai viimeistään tiistaina. Ollaan siis siihen asti jännityksessä ;). Highlighterina theBalmin Cindy-Lou Manizer, joka sopi tähän kuin nenä päähän. 


Tämä olikin sitten ainoa joten kuten onnistunut kuva, jonka kamerasta löysin, enkä tähänkään ole erityisen tyytyväinen :D Vaativako? No menkööt. Huulilla näissä on muuten myös siitä Kathleenin uudesta kokoelmasta Aquarius lippie pencil ja lippie stix. Tästä yhdistelmästä tuli heittämällä uusi suosikki nudeni, niin kaunis ja koostumus tuntuu huulilla ihanan kosteuttavalta ja pehmeältä. 


Sitten se tämän meikin päätähti, eli silmät. Weenien halusin ehdottomasti koko luomelle, joten siitä lähdettiin liikkeelle. Luomivakoon häivyttelin vaaleaa lilahtavaa sävyä ja ulkonurkkaan Kathleenin nelikosta sävyä Porter. Halusin hieman lisää tummuutta, joten häivyttelin Porterin päälle ja luomivakoon vielä hieman CP:n sävyä Central perk. Alaluomelle tartelette paletista kahta tumminta lilaa. Ala- ja ylävesirajan rajasin mustalla MACin eyelinerilla ja ripsityveen taputtelin kevyesti mustaa luomiväriä. Silmän sisänurkassa on CP:n Puppy Love ja kulmaluulla helmiäistä valkoista Calvin Kleinilta, mutta mikä tahansa vaalea sävy ajaa saman asian. 

Kulmat on tehty Anastasia Beverly Hillsin uudella brow definer -kynällä, johon alan pikkuhiljaa tottua. Se tekee kulmat todella nopeasti ja vaivattomasti, ainoastaan kulman siipi on vielä vähän haasteellinen tuolla, en ole saanut siitä vielä tarpeeksi terävää. Harjoittelua siis tiedossa!Tässä viimeisessä ylikirkkaassa kuvassa on huulilla toinen vaihtoehto, jonka näytin eilen Kahvihuonelaisille. Senkin esittelen teille seuraavassa postauksessa, tämä siis pieni sneek peek ;)

Onko sulla jo ystävänpäivä suunnitelmia?

Love, Mari

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...