sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Viikon parhaat videot!

HOLA!

Terveisiä Kanarialta (koska siellä loikoilen auringossa kun tämä postaus pääsee julkaisuun). Oon tässä yrittänyt ajastaa teille mahdollisimman paljon postauksia lomaviikkoni ajalle ja tämäkin on yksi  niistä ajastetuista. Tein kerran aikaisemmin samanlaisen postauksen, jossa jaoin kanssanne viikon parhaat Youtube videot. Ainakin osa teistä tykkäsi kyseisestä postauksesta, joten ajattelin tehdä sen nyt uudestaan. Tosin nämä videot eivät ole nyt kirjaimellisesti tämän viikon parhaat, mutta menkööt, you know the drill!


Ykkösenä mieleeni nousi tämä NikkieTutorialsin hauska contour video. Nikkie tekee aina aika ajoin näitä pilailuvideoita ja tekee ne HYVIN. Tälle sai taas nauraa vatsa kipeänä, joten olkaa hyvät, hupia teillekin!Toinen mieleeni noussut video oli tämä Shaaanxo:n upea meikkitutoriaali. Meikissä on käytetty upeita sävyjä ja meikki on yksinkertaisesti sanottuna lumoava. Shaaanxo:n tutoriaalit on helppoja seurata ja tykkään tälläisistä höpötysvideoista. Viikon suosikkeja ei voisi olla ilman Jaclyn Hillin videota, ei vaan voisi! Joka kerta kun Jaclynilta tulee uusi video hihkun riemusta ja katson sen samantien enkä muista koskaan pettyneeni. Tämä kyseinen meikkitutoriaali oli tarkoitettu ystävänpäivään, mutta meikki sopii mun mielestä ihan mihin tahansa tilaisuuteen. YAAAAASSS!Beauty addict next door -kanavaa olen seurannut syksystä alkaen ja oon tykästynyt Alexin videoihin. Kanava on pieni ja uusi, seuraajia Alexilla on nyt reilu tuhat, mutta videoita tulee tiheään ja ne on hyvin tehtyjä. Tykkään katsoa eniten haalintoja ja meikkien esittelyjä, hänen meikkityylinsä ei niinkään iske. Tällä videolla Alex esittelee cruelty-free hankintojaan hankkiuduttuaan eroon kaikista eläinkokeellisista tuotteistaan. Propsit siitä!Viimeisenä listalle löysi tiensä ehkä yksi viikon parhaista videoista! Kathleen Lightsin Kat Chats -videot on aina super hauskoja. Tykkään Kathleenin videoista yleisestikin tosi paljon ja katson ne joka kerta, mutta joskus on kiva katsoa näitä ei-meikkivideoita, joissa tyypit kertoo tarinoita itsestään. Ihan mahtava tyyppi ja mahtava video! 

Mitkä oli sun suosikit kuluneella viikolla? Suosikki tubettajasi?

Love, Mari

1 kommentti:

  1. Nämä ovat kivoja postauksia ja tässä on taas kerran monta mun suosikkia, kaikista suurimpana tietysti Jaclyn Hill! Sain vihdoista viimein hankittua sen Champagne Popin ja olen muuten rakastunut siihen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...