torstai 18. helmikuuta 2016

L'orèal Paris NUDE MAGIQUE Cushion

Heippa! Sain eilen käsiini vihdoin pitkään havittelemani L'orèalin uuden cushion meikkivoiteen. En ole raaskinut tätä ostaa, mutta kun Sokokselta sai -20% tartuin tilaisuuteen ja klikkasin tämän ostoskoriin. Tätä kyseistä meikkivoidetta on hehkutettu ympäri blogosfääriä ja youtubea jo jonkin aikaa ja nyt hyppään minäkin samaan junaan! Kyseessä on "uudenlainen" keksintö meikkivoiteiden saralla. Meikkivoide on imeytetty sieneen, josta sen voi siveltimellä tai sienellä tupsutella kasvoille. Nämä cushion meikkivoiteet on alunperin lähtöisin Koreasta (tai jostain sieltäpäin), mutta nyt niitä on ilmestynyt meillekin ainakin parilta eri brändiltä. 


Pakkaus tässä cushion meikkivoiteessa on nätti. Kansi on kauniin hempeän sävyinen ja tarra söpö, ei sen kummepaa. Mitään luksusta tämä ei ole, pakkaus tuntuu kevyeltä ja halvahkolta muovilta, mutta ajaa kuitenkin asiansa eli en valita. Kannen alta löytyy peili ja vippa mistä plussaa! Vipalla saa levitettyä meikkivoiteen kasvoille oikein hyvin, itse vaan suosin yleensä beautyblenderiä.


Meikkivoide itsessään on puolipeittävä ja kuultava, eli sopii mainiosti kuivaihoisille. En tiedä miten se sopii rasvoittuvalle iholle, yleensä kun rasvoittuvat kasvot eivät tykkää näistä kuultoa tuovista meikkivoiteista, mutta jos olet kokeillut niin kerro ihmeessä miten toimi! Tuotetta on myös helppo kerrostaa, jolloin lopputulos on peittävämpi. Omalle iholleni koin tämän olevan aivan riittävä peittävyydeltään, mutta ihoni on melko hyväkuntoinen, ellei punoitusta lasketa. Punoituksen tämä kuitenkin peitti kiitettävästi! 


Tuote tuntuu todella riittoisalta, vain pieni sienen hipaisu riitti hyvin puolikkaalle kasvolle. Tykästyin tähän meikkivoiteeseen tosi paljon. Se levittyi kauniisti ja helposti, jätti ihon kauniin kuulaaksi ja terveen näköiseksi eikä jäänyt kiinni kuiviin kohtiin. Nostan tämän ehdottomasti markettimeikkivoiteiden TOP3:seen, ellen jopa ykköseksi. Tämä on myös tosi kätevä kulkemaan mukana kun vipalla saa levitettyä, ei tarvitse erikseen ottaa mukaan sieniä tai suteja. 

Oletko sinä jo testannut tätä uutuutta?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. En ole testannut tätä, mutta Miracle Cushion on mun lemppari, joten saattaisin pitää tästäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, tää yllätti mut :) Täytyy hankkia kokeiluun muitakin cushion meikkivoiteita ja tehdä pientä vertailua.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...