sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Korealaista kosmetiikkaa vol. 2

Heippa ja ihanaista sunnuntaita! Tänään palataan Korealaisen kosmetiikan pariin, kun esittelen teille sen toisen tekemäni tilauksen. Toisen tilauksen tein siis beautynetkorea -sivustolle ja tämän tilauksen tein cosmetic-love verkkokauppaan. Myös Cosmetic-lovessa oli ilmaiset postikulut. Valikoima oli mielestäni parempi kuin Beautynetkoreassa ja sivusto oli miellyttävämpi käyttää. Molemmissa kaupoissa on se credit palvelu, eli ostoksista saa pisteitä, joita voi käyttää rahana tulevissa ostoksissa. Toimitus kesti noin viikon kauemmin kuin Beautynetissä, mutta paketti tuli silti perille reilu kahdessa viikossa, eli ei mikään mahdoton aika.
Tilasin kolme tuotetta, jotka kaikki olin bongannut Coffeebreakwithdani youtube kanavalta. Nuo tomaattipussukat tuli kaikki näytteinä. Olisin toivonut vaikka muutamaa erilaista näytettä neljän tomaattipussukan sijaan. 


Ensimmäinen tilaamani tuote oli Tonymolyn pearl mask sheet. Näitä otin vain yhden kappaleen, mutta hankin kyllä lisää jos tykkään. Tämän on tarkoitus olla kirkastava. 


Toinen tilaamani tuote oli eniten odottamani ja olin tästä todella innoissani! Kyseessä Tonymolyn irtopuuterimuodossa oleva highlighter ja sanon vaan, että tämä on kaunis kuin mikä! Sen intensiivisyys yllätti mut täysin, tuote on todella hienojakoista ja aivan super pigmenttinen. Mukana tulee vippa, jolla sitä voi kasvoille levittää, mutta toimii hyvin myös siveltimen kanssa. Sävy on hieman pinkihtävä ja todella kirkas. Tykkään!


Viimeinen tilaamani tuote oli myöskin Tonymolyn. Tilasin glitter eyelinerin myöskin Danin suosituksesta ja koska olen ollut pitkään aikeissa hankkia hopean glitterlinerin. Tätä en ole vielä kokeillut meikissä, mutta swatchi oli kaunis ja glitteriä oli juuri sopivasti. 

Tällaiset tilaukset tällä kertaa, mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Oijoi. Nämä postaukset on tilin kannalta kohtalokkaita; tilaus laitettu menemään Cosmetic Love:lle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...