torstai 28. tammikuuta 2016

Tammikuun LipMonthly

Hellou! Tammikuun LipMonthly tipahti postiluukkuun tiistaina ja tänään päästään käsiksi sen sisältöön. Kiva, että pussukka ehti tulla vielä tammikuun puolella, joskus toimitus venyy pitkäksi ja pakettia saa odotella hyvän tovin. LipMonthlyyn voit tutustua paremmin täällä, mutta kyseessä on siis kuukausittain kotiin kannettava huulituoteylläripussi, joka sisältää lähes aina 3 huulituotetta ja yhden muun kosmetiikkatuotteen. Paketti tulee USAsta ja maksaa noin 10€ muistaakseni. Edellisiä pussukoita voit käydä katselemassa tägin lipmonthly alta.Tammikuu oli mulle ehkä pienoinen pettymys. Kaikki tuotteet sinänsä on tosi kivoja, mutta kuitenkin vähän nähtyjä ja tuo ei-huulituote jätti kylmäksi. Pussukka oli tosi pirteä ja keväinen, sitä pienempää mallia. 

Mukana oli Coastal Scents huulipuna sävyssä 08. Kaunis violetti marjaisa sävy, näyttää hylsyssä paljon tummemmalta kuin mitä todellisuudessa on. Tämä on ensimmäinen Coastal Scents huulipunani joten mielenkiinnolla kyllä testailen millainen tuote on kyseessä. Ovh 5,95 USD.

Toinen huulipuna oli aiemminkin pussukasta tullut City Color Be matte -huulipuna sävyssä Latte M6. Kaunis matta nudesävy arkikäyttöön. Koostumus tässä on todella kuivattava, sillä se tosiaankin on matta. Tulee varmasti ainakin kokeiluun, katsotaan tykkäänkö vai lähteekö sitten eteenpäin. Ovh 4,99 USD.

Pussukasta löytyi myös huultenrajauskynä Starlooksilta sävyssä stellar, joka ei suoranaisesti sopinut kumpaankaan punaan. Ehkä tuon violetin kanssa sen voisi yhdistää. Koostumus ei ollut mikään ihmeellinen, mutta ihan kelpo rajauskynä kuitenkin. Ovh 6 USD.

Ei-huulituotteena pussukasta (tai sen ulkopuolelta kun ei mahdu pussiin) löytyi Oscar Blandin hiusnaamio. Teoriassa tosi kiva tuote, mutta viime aikoina mun kaapit on täyttyneet hiusnaamioista ja niitä ei kuitenkaan kulu mitään kauheita määriä. Annan tuon varmaan eteenpäin tai ehkäpä se päätyy arvontakasaan? 


Tuliko sulle samat tuotteet? Miltä näytti?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Mulla oli Coastal Scents:n tilalla Ofra ja pussi oli erilainen, muutoin samat tuotteet. Postauksen voi vilkaista: http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/01/lip-monthly-january.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofrat on ihania! Mulle on tullut niitä pusseissa varmaan kolme tai neljä :D

   Poista
 2. Mulla oli kanssa Ofra :-) Toi Latte haisee ihan hirveelle, en tiedä pystynkö käyttämään :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne varmaan kierrättää niitä aikaisemmin tulleita tuotteita uudemmille tilaajille. Oisin kyl mieluummin itsekin ottanut uuden Ofran :P Haha aijaa, mä en vielä tuota haistellut :DD

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...