sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ensivaikutelma: UD Naked skin meikkivoide ja puuteri

Mukavaa sunnuntaita kaikki te ruudun sillä puolen! Pahoittelut pienestä blogitauosta tässä loppuviikosta, olen potenut kotona kuumetta ensimmäistä kertaa sitten yli vuosikymmeneen, joten se vei aika totaalisesti kaikki voimat. Nyt olo on kuitenkin jo parempi ja jaksoin jopa istua tietokoneelle. Sen kunniaksi ensivaikutelma -postausta luvassa ja tänään tutustutaan Urban Decayn Naked skin -sarjan meikkivoiteeseen ja puuteriin.


Nämä on olleet hankintalistallani jo pitkään ja kun tuli aika hankkia uusi meikkivoide en miettinyt hetkeäkään vaan laitoin tilaukseen tämän UD:n putkilon. Puuterin ostin sen kaveriksi, koska olin värillisen irtopuuterin tarpeessa, melkein kaikki puuterini kun ovat värittömiä. Mannymua myös kehui tätä niin paljon, että uskalsin ottaa kokeiluun. Mulla oli hyvin suuret odotukset näitä kohtaan, koska saman sarjan peiteaine on ihan ykkös suosikkini!


Tutustutaan ensin meikkivoiteeseen. Oikealta nimeltään siis Naked skin weightless ultra definition liquid makeup. Pakkaus on todella tyylikäs, kirkas muovipullo metallinhohtoisella korkilla. Lasipullo olisi tehnyt tästä vielä "kalliimman" tuntuisen, mutta muovipullo pysyy paremmin ehjänä. Kannen alta löytyy pumppu, jolla meikkivoidetta on helppo annostella. Tuotetta on pakkauksessa 30ml eli aika standardi määrä. Sävyn tästä valitsin aika riskillä, mutta onneksi meni nappiin, olen siis sävy 3,5.
Meikkivoide on todella kevyttä ja nestemäistä, lähtee leviämään nopeasti. Koostumus aivan ihanan silkkisen tuntuinen iholla ja peittää erinomaisesti mun tarpeisiini nähden. Sanoisin, että tämä on puolipeittävä, mutta kerrostettavissa. Tämä on kirkastava meikkivoide, ei niinkään matta. Sopii siis erinomaisesti kuivalle- ja sekaiholle, ei ehkä niinkään öljyiselle. Tämä ei jäänyt kiinni kuiviin kohtiin vaan levittyi kauniisti ja tasaisesti kasvoille antaen juuri niin kuulaan ja terveen näköisen pohjan kun voi toivoa. Tästä tuli kertaheitolla yksi suosikkini, vaikka kokeilukertoja on takana vain yksi! Levitin meikkivoiteen beautyblenderillä, jolla se levittyi kuin unelma. Täytyy testata vielä siveltimellä ja katsoa miten sen kanssa käyttäytyy.


Sitten se puuteri eli Naked skin ultra definition loose finishing powder. Puuteri on todella hienojakoista ja pehmeää ja se levittyi kauniisti ja tasaisesti meikkivoiteen päälle tuoden hieman lisää peittävyyttä ja sävyä. Käytin levittämiseen Sigman puuterisivellintä ja puuteri tarttui siveltimeen juuri sopivasti. Jätti ihon pinnalle samettisen tunteen eikä myöskään tarttunut juonteisiin tms. Sävyni tässä on Naked medium, joka näytti purkissa pelottavan tummalta, mutta iholla juuri oikealta.


 

Tässä kuvassa toisella puolella kasvoja ei ole lainkaan meikkiä, toisella ainoastaan tämä meikkivoide ja puuteri. Ei siis peiteainetta eikä pohjustajaa tai mitään muutakaan. Meikkivoide peitti kaiken punaisuuden ja lievitti hieman tuota kuumeen tuomaa silmäpussia ja pöhöttyneisyyttäkin. Olen enemmän kuin tyytyväinen näihin molempiin ja voin lämpimästi suositella jos kaipaat uutta meikkivoidetta tai puuteria. Ainakin näin ensikokeilun jälkeen!

Tuotteet voit ostaa joko Sokoksen verkkokaupasta tai Helsingin ja Tampereen Sokoksilta.

Oletko sinä jo kokeillut näitä? Mikä sun arvio oli?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...