lauantai 9. tammikuuta 2016

Make Up For Ever / 15 Artist shadow palette

Tämä postaus on keikkunut melkein pari viikkoa tuolla luonnoksissa, mutta aina on tullut jotain muuta, mikä on mennyt tämän edelle. Tänään sain vihdoin aikaiseksi viimeistellä tämän ja pääsen esittelemään teille luomiväripalettien kuningattaren. Tämä kyseinen paletti on myös ensimmäinen (ja toistaiseksi ainoa)  Make Up For Everin tuotteeni, joten siinäkin mielessä aivan erityinen minulle.Kyseinen paletti on tietääkseni Sephora exclusive ja näin ollen sitä ei saa kovinkaan helposti käsiinsä. Sephoralta tilaaminen ei onnistu myöskään Shipiton avulla (paitsi assisted purchasella), joten tein tilauksen toista kertaa Shopandboxin avulla. Kätevä palvelu jos haluaa jotain todella vaikeasti saatavaa todella palavasti, muuten en maksaisi siitä jos Shipitolla onnistuu. 


Pakkaus tässä on todella provosoiva ja yksinkertaisen upea. Väri, kimallus, huulet. Tämä jos joku inspiroi meikkaamaan. Näin paletin ensimmäisen kerran Jaclyn Hillin videolla ja se oli yksi niistä pakko saada -kokemuksista. 


Mukana on 15 luomiväriä, suurin osa shimmerisiä, osa satiinisia. Yksikään paletin sävyistä ei ole täysin matta, joten tämän kaveriksi tarvitsee jonkun mattapaletin tai luomivärin. Ainakin minä tarvitsen. Sävyt ovat todella kauniita ja erittäin pigmenttisiä ja levittyviä. Näitä on super helppo työstää! Ensi kosketukseni MUFEen oli siis onnistunut, seuraavaksi haluaisin kokeilla heidän kasvotuotteitaan. Värit on jaoteltu paletissa viiteen, joista jokaiseen löytyy meikkausohje mukana tulevassa vihkosessa. Nämä vihkoset on ihan käteviä, mutta itse tykkään leikkiä väreillä vähän miten sattuu. Muutaman meikin olenkin jo tällä ehtinyt tekemään ja en voi kuin tykätä. Tuo alakulman kirkas valkoinen on rakkautta. 


Onko MUFE sinulle tuttu? Kerrohan ihmeessä suosikki tuotteesi!

Love, Mari

6 kommenttia:

 1. Ooh, tuo on kyllä NIIN kaunis paletti!

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, nyt kyllä osui ja upposi! Tuossahan on kaikki ne sävyt mitä etsin mm. ABH:n uuden paletin inspiroimana. Huh, nyt tuli kyllä pieni meikkipalettikuume ja pitäisi korkata nuo edellisetkin! Kerrassaan loistava paletti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai minkä ABH:n uuden paletin? :D Tää on kyllä sävyiltään ihan täydellinen paletti :)

   Poista
 3. Tässä ois kyllä just eikä melkein täydelliset sävyt mulle! :o

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...