tiistai 5. tammikuuta 2016

Meikkileikkejä ystävien kesken

Tervehdys! Tänään ollaan aivan erityisen postauksen parissa. Pääsin nimittäin lauantaina meikkaamaan parasta ystävääni ensimmäistä kertaa ja sain vielä luvan tehdä tästä erityisestä tapahtumasta postauksen blogiinkin. Tässä viimeaikoina ystäväni on alkanut jakaa tätä suurta meikki ja kauneus -innostustani ja olenkin ollut ihan onnessani, kun vihdoin joku lähipiirissä ymmärtää tämän rakkaan harrastuksen päälle. Vihdoinkin joku, joka viettää kanssani tuntikaupalla aikaa Stockmannin kauneusosastolla (ja etenkin MACilla) pyörien. 

Aikaisemmin olen meikannut lähinnä itseäni. Toki sisko ja muutamat kaverit ovat päässeet myös meikattavaksi aina silloin tällöin, mutta kaipaan kyllä paljon lisää harjoittelua sen saralla. Tässä tuli taas huomattua kuinka paljon vaikeampaa on meikata toista ihmistä, jolla on täysin erilaiset kasvon muodot kuin itsellä. Mutta kivaa se oli ja toivottavasti pääsen pian taas meikkailemaan muitakin!


Alkuperäisenä tarkoituksena oli tehdä tästä sellainen päivämeikistä iltameikkiin -postaus ja meikin osalta näin teimmekin. Meikkasin ensin ystäväni arkeen sopivalla tavalla ja sen jälkeen päivitin meikin muutamalla yksinkertaisella askeleella iltameikiksi. Valitettavasti päivämeikin osalta kuvat eivät miellyttäneet, joten tänään esittelen teille vain tämän iltameikki -version ja mahdollisesti sitten myöhemmin pääseen meikkauspuuhiin uudestaan. 

Pohjameikistä halusimme mahdollisimman tasaisen, kauniin ja kuultavan. Mielestäni hehkua saa löytyä sekä arkena, että juhlassa. Toki arkena hieman hillitymmin. Käytin myös kevyttä varjostusta ja melko neutraalia poskipunaa, jotka molemmat sopivat käyttöön aamusta iltaan. Näin koko meikkiä ei tarvitse uusia, vaan pieni silmä- ja huulimeikin päivitys riittää. 

Huulille päivämeikkiin käytimme nudea läpikuultavaa, hieman vaaleanpunaiseen taittavaa MACin huulipunaa. Iltameikkiä varten halusin laittaa huulille jotain värikästä ja säväyttävää, joten päädyin tuohon kauniin violettiin sävyyn. Tarpeeksi viileä sävy talveen ja kuitenkin tuo kasvoille väriä, mielestäni tuo kyseinen sävy sopi ystävällenikin erittäin hyvin.


Silmämeikissä panostimme neutraaliin sävymaailmaan, joka olisi helposti muokattavissa. Päiväversiossa käytin vaaleaa satiinista luomiväriä koko luomella, vaaleaa ruskeaa luomivaossa ja hieman tummempaa ruskeaa ulkonurkassa. Alaluomella oli kevyesti vaaleaa ruskeaa ja vesiraja rajattu nudella kajaalilla. Vaalealla luomivärillä korostukset sisänurkkaan ja kulmaluulle.

Iltameikki syntyi lisäämällä tummuutta ulkonurkkaan ja hieman säihkettä. Häivyttelin ulkonurkkaan ja luomivakoon tummaa harmaata luomiväriä, joka sisälsi hitusen shimmeriä ja säihkettä. Liikkuvalle luomelle taputtelin lisää shimmeriä ja hieman kultaa aivan keskelle. Sisänurkkaan ja kulmaluulle kunnon korostukset highlighterilla. Vesirajalle mustaa kajaalia ja alaluomen häivytys tummalla ruskealla ja sillä samalla ulkonurkan sävyllä. Näin helposti meikin sai muunnettua sopivaksi iltamenoihin. 

Iso kiitos rakkaalle ystävälleni meikkimallina toimimisesta!

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

theBalm time balm face primer
MAC pro longwear nourishing waterproof foundation
MAC pro longwear concealer
Urban Decay naked skin concealer
itCosmetics bye bye pores pressed powder
ABH contour kit
ColourPop super shock cheek, prenup
Studio makeup soft blend blush, wildflower
theBalm Mary-Lou Manizer

Urban Decay eyeshadow primer potion
Urban Decay - Gwen Stefani palette
Chi Chi eye brightener
ColourPop crème gel liner, swerve

ABH brow wiz, soft brown
Lumene blueberry eyebrow shaping wax

ColourPop lippie stix, flawless2 kommenttia:

  1. Kaunis meikki, varsinkin tuo huulipuna on kauniin värinen! Osaat kyllä tuon meikkaamisen, tosi luonnollinen ja kaunis

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...