perjantai 15. tammikuuta 2016

bareMinerals conceal and brighten

Alelöytö Beautybay.comista ilahdutti eilen saapumisilmoituksellaan ja pakkohan se oli käydä heti hakemassa kotiin. Tänä vuonna en paljoa aleostoksia tehnytkään, tämä taitaa olla niitä ainoita. Törmäsin sattumalta beautybayssa bareMineralsin 4-osaiseen conceal and brighten -settiin ja tämähän oli tietty pakko saada! BareMineralsin tuotteet on yleisesti ottaen tosi hyviä ja tykkään heidän kasvo- ja silmämeikeistään, joten halusin testata myös näitä peiteaineita. 


Pakkauksen mukana tuli ohjelappunen, jossa selitettiin mitä pakkaus sisältää ja miten tuotteita kuuluu käyttää. Mukaan kuului myös söpö pikkuinen pussukka, jossa niitä voi halutessaan säilyttää. Menee myös hyvin vaikka penaalina tai pienenä meikkipussina!



Mukana tuli kaksipäinen peiteainesivellin. Littanalla päällä on tarkoitus levittää peiteaine ja tuuheammalla päällä kiinnittää esim. silmänaluset tai häivytellä peiteainetta. Sivellin tuntuu laadukkaalta ja otan kyllä testiin heti pian. Yleensä bareMineralsin siveltimet on olleet tosi hyviä!

Pakkauksessa oli ainoana nestemäisenä tuotteena Stroke of light eye brightener, eli ilmeisesti silmänalusille ja luomille tarkoitettu valokynän korvike? Testaan mielenkiinnolla miten tämä toimii!


Peiteaine (oikealla) sisältää spf20 ja lupaa peittää epäpuhtauksia, punoitusta ja epätasaisuutta. En tiedä miten tuo sävy bisque sopii mulle, mutta kokeillaan! Kauheasti en käytä peiteainetta kasvoilla, koska en sitä juurikaan tarvitse.
Vasemmalla oleva well-rested for eyes on sen sijaan mielenkiintoisempi tuote. Tämäkin sisältää spf20 ja se on tarkoitettu kirkastamaan silmän aluetta samalla peittäen tummia silmänalusia. Tämä on ehkä pakkauksen kiinnostavin tuote ja odotukset on kovat, katsotaan miten käy! :)

Mikä on sun suosikki bareMinerals tuote tai mitä haluaisit kokeilla?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Mulla on Summer Bisque sävy tuosta peiteaineesta, joka on vähän tumma nyt talvella, mutta mua ihmetytti sen hohtavuus. Jotenkin tuntuu hassulta, että peiteaine hohtaa iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onpas outoa! En mäkään kyllä mitään hohtoa peiteaineelta odottaisi. En vielä ehtinyt tuota kokeilemaan, täytyypä tutustua tarkemmin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...