tiistai 19. tammikuuta 2016

ColourPop x Kathleen Lights / Where the night is

Kaikki ColourPop fanaatikot kuulolle! :) Tapaninpäivänä julkaistiin uusi Kathleen Lightsin kokoelma Where the night is johon kuului neljä super shock luomiväriä. Samaan aikaan julkaistiin kaksi uutta Kathleenin suunnittelemaa huulipunasävyä ja minähän tilasin ne kaikki heti julkaisupäivänä. Olin nähnyt näistä videoita ja swatcheja etukäteen ja tiesin rakastavani tätä kokoelmaa jopa enemmän kuin edellistä. Ja hei, Kathleen Lights, sehän riittää syyksi jo itsessään! Jos jostain syystä et tiedä kuka Kathleen Lights on, nyt kipin kapin Youtubeen ja tutustut.


Samassa tilauksessa hankin itselleni myös Puppy Love -luomivärin, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan pienille hylätyille koiranpennuille, niin. Tälläisestä hyväntekeväisyydestä mä tykkään. 


Kokoelman neljästä luomiväristä yksi on pearlized, yksi ultra metallic ja kaksi metallic lopputuloksella. Tosin tuo pearlized sävy Weenie on mielestäni kaikista näistä metallisin, joten siihen en niin luottaisi. Sävyt ovat super kauniita ja uniikkeja ja sitä tuttua uskomattoman pigmenttistä ColourPop laatua. Ylärivin sävyt aivan huutavat mun nimeä, en malta odottaa, että pääsen meikkaamaan niillä! Myös tuo kaunis vihertävä kulta kiehtoo mua paljon. Ainoastaan tuo oikea alakulman sävy ei herätä mussa kauheasti tunteita, mutta onhan sekin nätti ja varmasti hyvä ulkonurkan sävy tai koko luomelle smoky meikissä.


Puppy Love on sitten ihan oma juttunsa. Pakkaus on koristeltu pikkuruisella tassulla, kuinka söpöä?! Sävyltään tämä on todella kaunis helmiäisvivahteinen vaaleanpunertava shamppanja, monimutkaisesti selitettynä. En oikein osaa sanoa minkä värinen tuo on, mutta kaunis se jokatapauksessa on ja vähän ehkä duo chrome. Se ei ole ihan yhtä pigmenttirikas kuin nuo Kathleenin sävyt, mutta pigmenttinen silti ja hyvä tarkoitus on kuitenkin se pääasia. Tämän lopputulos on pearlized ja sitä se tosiaan myös on.


Niinkuin alussa mainitsinkin, uusia huulipunasävyjä tuli kaksi kappaletta ja molempiin tuli myös rajauskynä sävy sävyyn. Nämä on nimetty Kathleenin ja hänen miehensä horoskooppien mukaan, hauska pieni yksityiskohta. Olisin ottanut vain tuon vaaleamman, mutta kun Taurus olen itsekin niin pitihän sekin saada. Onneksi. Aquarius on crème lippie stix ja Taurus on matta. 


Eikö olekin ihania! Telepathy on siis se ultra metallic, weenie pearlized (mukamas), midnight metallic ja porter metallic. Porter ja midnight sisältävät molemmat pieniä hippusia glitteriä. Mutta voidaanko ottaa hetki ja ihailla kuinka kaunis weenie on! Siis oikeasti, täydellinen ruusukulta, ehdottomasti suosikkini tästä kokoelmasta ja ehkä jopa kaikista ColourPop väreistäni. 


Eikä nämä huulipunatkaan kalpene kauneudessa edeltäjilleen. Aquarius on uusi suosikki nudepunani, se on vaan täydellisyyttä ja niin ihanan tuntuinen huulilla. Taurus taas on todellinen ruskea, joka nyt on niin trendikäs. Kumpi on sun suosikki?

Ihastuttiko kokoelma? ColourPop ei toistaiseksi toimita Suomeen, mutta tilaaminen onnistuu helposti käyttämällä Shipito.comin välityspalvelua! Facebookista löytyy myös ryhmä ColourPop fanatics, jonka yksi ylläpitäjä tilailee tuotteita kansainvälisille fanaatikoille ja lähettää ne sitten edelleen, aika reilua mun mielestä. Jos et kuitenkaan halua lähteä itse tilailemaan, mutta Where the night is kiinnostaa, pysy mukana menossa! Kunhan saadaan tuo tarte arvonta pois alta, saattaa mulla olla teille tiedossa jotain kivaa ColourPopilta kevääksi ;)

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Onneksi mulle on tulossa Weenie postissa kans :P. Mietin tuon Aquarius huulipunan tilaamista, mutta jätin vielä tilaamatta. Ehkä se tulee myöhemmin vielä hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aquarius yllätti mut täysin, otin sen vähän muodon vuoksi mut osottautui tosi nätiksi :) Ihanaa, että saat Weenien, se on niin kaunis!

      Poista
  2. Ihania tuotteita, taas kerran! Tuo Weenie on ihana :) Mun pitäisi kyllä kokeilla tuota Shipitoa, avasin jo tilinkin, mutta vielä se on käyttämättä. Tekisi mieli muuttaa Yhdysvaltoihin, kun sieltä saa ostettua kaikkea kivaa niin helposti ja edullisesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ottaa Shipito hyötykäyttöön, se on ehkä maailman paras keksintö :D USA olis ihan unelma, edes lomakohteensa. Menisin ihan sekaisin Sephorassa :P

      Poista
  3. Toi Puppy Love on tosi mielenkiintoinen sävy, Weenie on kyllä makee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puppy love on luonnossa vielä paljon kauniimpi ja moniulotteisempi kuin kuvissa, ei näissä oo oikeen edukseen :/ Jännä nähdä miten se toimii meikissä!

      Poista
  4. Vau tuo Weenie on UPEA!! Colorpoppiin olisi mukava jossain vaiheessa tutustua, mut en kyllä jaksa ruveta shipiton kautta tilaamaan mitään :D Pysyypähän shoppailut paremmin kurissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä päätös, Shipito on tosiaan vienyt lähes kaikki mun rahat :D Hah. Mutta toivotaan, että ColourPop alkaa pian toimittaa Suomeenkin!

      Poista
  5. Kathleen Lights ja colourpop on molemmat aivan ihania, hyvä ja selkeä postaus niinkuin aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja oon täysin samaa mieltä, Kathleen on ihan huippu ja ColourPopille ei riitä tarpeeksi kehusanoja :D

      Poista
  6. Puppy Love jotenkin herkisti :) En ole ite vielä kertaakaan tilannut ColourPopilta, mutta pitää jossain vaiheessa kokeilla, kun kaikki niitä kehuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiraihmisenä Puppy Love olisi ollut pakko-ostos vaikka olisi ollut millainen, mutta kaikeksi onneksi se on vielä super nätti <3 Laita ihmeessä tilaus menemään, ihan huippuja kaikki tuotteet :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...