tiistai 12. tammikuuta 2016

100 lukijan arvonta!

Iso kiitos kaikille teille!


Arvonta on päättynyt, tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Jonna H, onnea! :)

Lupailin aiemmin pistäväni pystyyn arvonnan kun blogini saa bloggerin kautta 100 lukijaa täyteen. Tämä virstanpylväs tuli saavutettua loppuvuodesta ja olen super innoissani, että saan vihdoin laittaa tämän arvonnan käyntiin! Halusin palkinnoksi jotain mahtavaa, vaikeasti saatavaa ja ylellistä. Päädyin hankkimaan yhdelle teistä tarten tartelette -paletin, joka on yksi suosikki paleteistani. Tämä kyseinen paletti oli mukana myös vuoden 2015 suosikeissani ja olen tehnyt siitä ihan oman esittelynsä, jonka voit käydä lukemassa täällä

100 on monelle hyvin pieni luku, mutta minun pikku blogilleni se on luku, joka tuntui vielä reilu vuosi sitten täysin mahdottomalta. Olenkin äärettömän kiitollinen kaikille teille blogiani seuraaville, kommentoijille, anonyymeille ja ohikulkijoille. Toivottavasti tämä palkinto ilahduttaa voittajaa!



Arvonnan säännöt:

1. Sinun tulee olla blogini lukija (myös uudet seuraajat tervetulleita) joko bloggerin tai bloglovinin kautta. 

Sinulla on mahdollisuus myös lisäarpoihin:

2 arpaa = seuraat blogiani/minua myös facebookissa tai instagramissa (linkit sivupalkissa)
3 arpaa = seuraat blogiani/minua myös facebookissa JA instagramissa

2. Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot mitä kautta blogiani seuraat (montako arpaa), toimiva sähköpostiosoite ja joku viesti minulle. Se voi olla mitä tahansa, risuja/ruusuja, postaustoiveita tai terveisiä.

3. Postitan palkinnon vain Suomeen.

4. Arvonta päättyy 26.1.2016 klo 22.00 ja voittajaan olen yhteyksissä seuraavan päivän aikana! Jos en kuule voittajasta viikkoon, arvon uuden voittajan.

5. Jos olet alle 18-vuotias sinulla on oltava huoltajan suostumus osallistua arvontaan.


ONNEA ARVONTAAN!!

Love, Mari

79 kommenttia:

  1. Oijoi, mikä palkinto! Itsellä myös sata olisi iso luku - katsotaan saanko itse sen joskus kasaan :) Postaustoiveeksi sanon vain, että jatka samaan malliin :D On niin ihana katsella noita meikkipostauksia kun itse olen niin laiska niitä tekemään - ja no niin, en ole vielä ehkä sinut oman pärstäni näkemisestä blogissa xD Ehkä vielä joku päivä.. :)

    Kolmella arvalla ollaan mukana. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja sanon vaan, että aika äkkiä siihen omaan naamaan tottuu, kokeile ihmeessä jos siltä tuntuu! ;)

      Poista
  2. Miten upea palkinto! :) Ja jatka todellakin näiden 'vaikeasti suomeen saatavien' tuotteiden esittelyä, kun UD:kin saatiin tänne kiinnostaa entisestään nähdä näitä merkkejä joita täältä ei saa! :) Seuraan sinua bloggerin kautta, Facessa ja muistaakseni instassakin (en voinut tarkistaa kun sivupalkin linkki ei toimi & en muista ulkoa käyttäjääsi), eli kolmella arvalla mukana :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos osallistumisestasi! :) Sivupalkin linkki on nyt korjattu, oli jäänyt vanhalle nimelle.

      Poista
  3. Ihana palkinto! :) Tykkään siun blogistas kyllä kovasti, harmittaa kun tulee kommentoitua niin harvoin.. Toisaalta ota se kehuna, koska tykkään meikkijutuista niin et meen ihan sanattomaks kun nään miten hyvin osaat meikata! Miulla nimittäin ei meikkaustaitoa ole :D Tokihan sitä vois opetella mut miun meikkivalikoimaan kuuluu muutama huulijuttu, ripsari, luomivärit ja 1 meikkivoide. :D Taitaa sinulla olla "hiukan" enemmän :D Mukana arvonnassa siis ja seuraan täällä, sekä facebookissa.. Instassa olisin seurannut mut taitaa olla siun vanhalla käyttäjänimellä.. Koska ei toimi? Yritin hakea myös nimellä mikä näkyi tuon linkin kautta mut ei löydä ketään.

    Eli onko se nyt 2 vai 3 arpaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivupalkin instagram linkki toimii taas, oli tosiaan jäänyt vanhalle nimelle :). Kiitos paljon osallistumisestasi ja mukana pysymisestä! ;)

      Poista
    2. 3 Arpaa, seuraan myös siellä instassa:)

      Poista
  4. Kuulostaa esittelyn perusteella aika ylelliseltä tuotteelta!
    Fb- ja Bloggerlukijana mukaan kahdella.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Kuullostaa hyvälle! Osallistun 2 arvalla, seuraan fb ja sitäkautta aina bloggerin puolta :) anna.toivanen96@suomi24.fi

    VastaaPoista
  6. Oivoi mikä ihana arvonta!
    Onnea paljon rajapyykin saavuttaneelle.
    Kahdella mukana. Sivupalkin linkistä ei Instaan pääse ainakaan minun pöytäkoneella, tulee teksti: Seuraamasi linkki voi olla virheellinen tai sivu on voitu poistaa.
    Hyvää uutta vuotta sinulle.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja linkki oli vanhentunut, mutta toimii taas!

      Poista
  7. Ihan fantastinen palkinto ja onnea lukijoistasi :) ! Olen lukija ja tykkään fb sivuista eli kahdella (?) mukana.

    pajusensara@gmail.com

    Pidän blogistasi paljon, koska uskallat tehdä erilaisia ja värikkäitä meikkejä etkä keskity pelkästään neutraaleihin ja tavallisiin lookkeihin!

    VastaaPoista
  8. Mieletön palkinto! Ilman muuta mukana, koska itsellä ei ole mitään kokemusta brändin tuotteista. Kolmella arvalla mukana. :)

    Pidän peukut ja varpaat pystyssä, että postionnesi muuttuu. ;)

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kylläpäs nyt onkin palkinto! Vau, onnellinen se, kuka ikinään voittaakaan :) Täällä yks "eyelineri, kulmat ja menoks" niin ihana lukea ja saada inspiraatiota noihin meikkailuihin. Lapsenahan meikkileikit oli kivoimpia, nyt on kiva saada uusia ajatuksia tuohon meikkailuun ja kuulla asioista mistä ei tietoakaan! Onnittelut lukijoista, jatkan seuraamistasi :)

    Kahdella arvalla olen mukana (blogger ja facebook) ja lumikukka_7@msn.com

    VastaaPoista
  10. Ohoh! Ihan loistava palkinto! Musta on ihana kun esittelet paljon sellaisia juttuja, mitä on hankala saada Suomeen. Tulee todella paha tarve päästä tutustumaan paremmin Shipitoon ja vastaaviin : D
    Seuraan Bloglovin'in kautta ja säpo on annalie.blogi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Onneksi olkoon! :) Muistan itsekin sen tunteen, kun 100 lukijaa tuli täyteen. Se ilahdutti suuresti!
    Todellakin hyppään mukaan tähän arvontaan, kun noin ihana palkinto ja ei ole mitään kokemusta brändin tuotteista. 1 arpa minulle, kiitos! :)

    S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla mukana :) olen seuraillut jo blogiasi bloggerin kautta reilun puoli vuotta. En ole kuullutkaan koskaan kyseisestä merkistä vaikka seurailen meikki blogeja ja vlogeja. Tykkään postauksistasi erityisesti kun esittelet jotain tuotteita, parannusehdotuksena olisi panostaa vielä ulkoasuun enemmän :)

    neea.akerfelt@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä ja osallistumisestasi arvontaan, täytyy laittaa korvan taakse :)

      Poista
  13. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta, joten yhdellä arvalla mukana :>
    Blogisi on mielestäni ihan loistava, ja kaikki kosmetiikkavinkit ovat ihan parhaita.
    - cupido.maxi(at)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Onnea sata+ lukijasta :)
    Hieno arvonta, mukana siis! (yksi arpa)

    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. 100 lukijaakin on hyvä, mutta ihmettelen kyllä ettei blogille ole enempää, tämä kuitenkin on hyvä blogi :)
    Yhdellä mukaan
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. MY GOD! <33 Tarte.. En kestä :'D Onnea kovasti ylittyneestä satosen rajasta, sulla on huippu blogi! Postaustoiveena vois olla vaikka meikki, jollaista et uskoisi itsesi koskaan käyttävän, ainakaan julkisesti ;D

    Osallistun superiin arvontaan kolmella arvalla, seuraan jokaisessa mainitussa somessa ja lueskelen blogiasi Bloggerin kautta :) sähköposti: cosmeticlandblog(at)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Ihan superi arvonta! <3 Osallistun kolmella arvalla ja sposti on sannaemilia.nummelin(at)gmail.com :)

    VastaaPoista
  18. Isosti onnea sadan lukijan kunniaksi! =) Tykkään lukea sun blogista meikkijuttuja ja eri tuotteista. Lukijana Bloggerissa, tykkääjänä FB:ssa ja just klikkasin myös instagramiin seuraajaksi. Eli kolmella mukana. piivoitto@gmail.com on osoite jos osuu tuo ihanuus kohdalle.

    VastaaPoista
  19. Vau! Onnea! :)

    En nyt muuta keksi, kuin että sulla on todella kauniit, hypnoottiset silmät ja osaat korostaa niitä taitavasti! Tykkäisin nähdä meikkitaitelujasi myös muilla ihmisillä :)

    Oon mukana kahdella arvalla (Bloglovin ja Facebook) ja sähköpostini on tiltu_kultu ( a t ) luukkupistecom

    VastaaPoista
  20. Upea palkinto, ehdottomasti mukana :). Seuraan bloggerissa ja instassa, eli kaksi arpaa. Tykkään blogissasi siitä, kun täällä on lähinnä vain meikkijuttuja. Itse keskityn aika paljon kaikkeen muuhun, joten tulee tätä meikkipuoltakin seurattua :)

    VastaaPoista
  21. Onnea pyöreästä seuraajamäärästä! Löysin blogisi vasta kosmebloggarien joulukalenterin yhteydessä, mutta jäin heti seuraamaan. Pidän tyylistäsi, johon mahtuu niin markettituotteet kuin jenkkilän erikoisuudetkin.

    Tarte on superkiinnostava, erityisesti koska sitä ei saa Suomesta. Olen himoinnut pelkkiä mattasävyjä sisältää palettia jo tovin. Kimallus ei usein sovi työtilanteisiini ja tällaisella saisi tehtyä upeat muotoilut ilman blingblingiä. <3 Upea palkinto siis ja onnekas voittaja! :)

    Seurailen blogiasi bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Onnea 100 lukijasta! Itse seuraan bloggerin ja facebookin kautta, siis kahdella arvalla mukana. Mukavaa alkanutta vuotta!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Oi kiva arvonta
    annika_taskinen@hotmail.com (yksi arpa)

    VastaaPoista
  24. Tarte on minulle ihan uusi tuttavuus :) Bloggerin kautta seuraan.

    josalmela@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Aivan ihana arvonta! Seuraan täällä, Facebookissa ja Instagramissa -eli mukana kolmella arvalla! Mielenkiintoinen postaus olisi, miten teen todella kestävän juhlameikin (esim wanhojen tansseja ajatellen)

    peppi.valtonen@live.fi

    VastaaPoista
  26. Härreguud yritin joku kuukausi sitten metsästää tota samaista tartelettea mutta noilla omilla sivuilla sanottiin että ei postiteta Suomeen ja muilla sivuilla oli kauhean kalliit postit joten ei sitten raaskinut tilata :( muutenkin ois jo aika uusia luomivärit kokonaan kun niin huonopigmenttisiä on vahingossa tullut hankittua...
    Seuraan sua bloggerin ja instan kautta! elikkäs 2 arpaa :) Voikun arpaonni suosisi kun kerrankin joku palkinto mitä oikeesti himoitsee <3 Ja postausehdotuksena mua ainakin kiinnostais sellanen do's and dont's -meikkipostaus tai joku miten tyyli on muuttunut vuosien saatossa!

    roosa.rasi@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Aww, ihana palkinto! Kolmella arvalla mukana. Onnittelut hienosta virstanpylväästä, toivottavasti saat paljon uusia lukijoita lisää jatkossa, ansaitset sen <3 kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Tosi kiva palkinto ja niin hyvät sävyt!
    Bloggerin kautta luen ja yhdellä arvalla kokeilen onneani :)
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  29. Ihana palkinto! Tarte on merkki johon haluaisin tutustua, mutta kun sitä on niin hankala saada. Sun blogi on yksi suosikeistani, sillä kerrot todella mielenkiintoisista tuotteista. Mahtavaa edes nähdä suomalaisessa kauneusblogissa sellaisia merkkejä kuin Tarte, Kat Von D ja Becca :D Tekemäsi meikit ovat upeita myös :)

    Seuraan bloggerin kautta ja aloin seuraamaan myös instassa, eli kaksi arpaa :)
    katatuulikki@outlook.com

    VastaaPoista
  30. Mukavaa nähdä erilaisia tuotteita mitä muista suomalaisista blogeista saa lukea, etenkin Kat Von D -aiheuttaa sydämentykytyksiä ja Boxycharmia kiva kurkkailla myös.

    Luen Bloggerin kautta nimellä Mimosa ja Facebookissa seuraan nimellä Talkandbake (eli ei näy tietääkseni siellä tykkääjissä) ja samalla nimellä Instassa :D Eli kaksi - kolme arpaa.

    talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  31. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta nimimerkillä Netteriina ja Facebookissa tykkäilen nimelläni Elise H.. Onnittelut sadasta lukijasta! Kerrassaan ihanan palkinnon olet valinnut arvontaan :)

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Tykkään blogisi monipuolisuudesta tosi paljon! On kiva kun teet tuote-esittelyitä, arvosteluja ja niitä saa olla aina niin paljon kuin vaan jaksat tehdä! :)

    Olen mukana kahdella arvalla :) ja seuraan bloggerin kautta nimellä Miira & instagramissa miiravehvilainen
    miira-liisa@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. 1 arvalla mukana, luen bloggerin kautta. Olen uusi lukija ja blogisi vaikuttaisi oikein hyvälle!
    Shadowcapture@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Siitä se lähtee! Sata on jo aika paljon :) Mukana kaikilla arvoilla ) seuraan jokaisessa foorumissa!
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Mahtava arvontapalkinto! Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta Tartesta mutta se on kutitellut kovasti jo pitkään. Olisi ihana päästä testailemaan. ;-)
    Mukana yhdellä arvalla, seurailen bloggerin kautta.
    pakolliset ät gmail.com

    VastaaPoista
  36. Mä olen ihastellut tätä palettia mutta hitto kun noita on niin hankala saada! Kaikki keinot ovat tarpeen, joten kokeillaan nyt tätäkin. Seurasin sua instassa, mutta nyt myös Bloglovinin ja fb:n kautta eli kolme arpaa. Onnittelut pyöreistä ja bloggausintoa jatkossakin:)
    betternailday(a)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Onnittelut sadasta lukijasta! Blogisi on mielestäni todella mielenkiintoinen ja erottuva, on tosi hienoa että esittelet juuri sellaisia tuotteita ja merkkejä, jotka eivät ole täällä Suomessa niin tuttuja. Blogisi kautta avautuu siis uudenlainen ja laajempi kuva kosmetiikan maailmaan :) Erityisesti kiinnostavaa on ollut kuulla esimerkiksi Beccasta, IT cosmeticsistä, ColourPopista ja tietenkin Tartesta :)

    Seuraan blogiasi Bloglovinin ja Instan kautta, eli kahdella arvalla mukana :)

    sannmaro(at)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Olen blogisi lukija ja seuraan instagramissa. Aivan ihana palkinto! Tykkään kovasti lukea blogiasi, olen ainakin saanut hirveät ColorPop -himotukset tätä kautta...:D

    rahikainennina (at) gmail.com

    VastaaPoista
  39. Lukija joka seuraa facebookissa ja bloglovinissa! Eipä kuule muuta ku pidäppä itses lämpimänä pakkasilla ja jatka samaan malliin :) Ja onne 100 lukijan rajapyykistä!!

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  40. Tarte <33 Näin hyvää arvontaa ei voi skipata :) Onnea 100 lukijasta! Yhdellä arvalla kokeilen onnea.

    ripsaritposkilla ( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  41. 2 arvalla mukaan. Bloglovin ja facebookin kautta seuraan.
    Tässä olisi synttärilahja itselleni☺
    nmpnetti@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Mukana kahdella arvalla, seuraan bloggerissa ja fb:ssä. Onnittelut sadasta lukijasta! Jatka samaan malliin! :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  43. Ehkä paras arvonta missään blogissa pitkään aikaan!

    Yhdellä arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta. :)

    monique@live.fi

    VastaaPoista
  44. Kolmella arvalla mukana.

    Jos joku meikkausjuttu mietityttää, sun blogista saattaa löytyä vastaus. Todella kiva, kun ite en ole mikään meikkaamisen ihmelapsi.

    vimmukj@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Blogisi on ihana, luonnonkosmetiikasta on aina kiva lukea ja vinkit miten valmistaa itse kosmetiikkaa kiinnostavat. Seuraan blogiasi bloggerin kautta nimellä Annika (axu) ja sähköpostini on annika@esajokinen.net

    VastaaPoista
  46. Seuraan blogissa, instassa ja facessa, eli kolmella arvalla mukana :) sofia.s.iivarinen@gmail.com

    Sulle en voi antaa kuin pelkkiä ruusuja, sun blogista saa paljon ispiraatiota ja motivaatiota kokeilemaan rohkeampiakin sävyjä! Mm. sun ansiosta kokeilin ensimmäistä kertaa lilaa luomille ;) Esittelet kaikkia uusia juttuja niin rehellisesti ja kattavasti :) Tulevaisuudessa olisi kiva nähdä lisää step-by-step tutoriaaleja ja aika uskaliaitakin kokeiluja! :)

    VastaaPoista
  47. Olen uusi lukija, liityin juuri bloggerin kautta mukaan, kun arvonnasta vinkattiin lukemassani kosmeblogissa, ja palkinto on sen verran mahtava että pakko osallistua. Jään tietenkin lukijaksi, on kiva löytää itselle uusia blogeja, niiden meikkikuvia ja sitä kautta inspiraatiota omiin meikkileikkeihin. Hauska tutustua! :) krista.eerika@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Ihana palkinto, paljon olen kuullut kyseisistä tuotteista, mutta omakohtaista kokemusta niistä ei löydy. Onnea 100 lukijasta! Niin ja Bloggerin kautta lukijana, eli yhdellä arvalla mukana. :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Rupesin juuri lukijaksi Bloglovinin kautta.

    Blogissa erityisesti kiinnostavat "ulkomaiden ihmeet" meikkien osalta.

    Mahtava palkinto :)

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Yhdellä arvalla mukana, lueskelen blogiasi Bloglovinin kautta. Olen vasta aika hiljattain kiinnostunut enempi kosmetiikasta ym. kauneusjutuista, ja oon tosi iloinen että oon löytänyt sun blogin, täältä on löytynyt jo paljon hyödyllisiä ja mielenkiintoisia juttuja! Palkinto kiinnostaa kovasti, koska en omista vielä yhtäkään oikeaa luomiväripalettia. :)

    tikkunekku (at) gmail.com

    VastaaPoista
  51. Toisessa kosmetiikkablogissa mainittiin tää arvonta, niin piti tulla selaamaan ja oli kyä senverran kiinnostavia juttuja että jään kyllä lukijaksi! Bloglovinissa seuraan nyt joten yhdellä arvalla mukana. :)

    nimetuuu@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Mun on pakko voittaa tää arvonta! Oon kuolannu tota tartelette palettia ikuisuuden enkä oo EU:n sisältä löytäny tätä kohtuuhintaan...ihan paras arvonta ::D eli siis oon blogin lukija ja seuraan instagramissa eli 2 arvalla mukana. Onnea vielä 100:sta lukijasta! :)

    linnea.a-r@wippies.fi

    VastaaPoista
  53. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  54. Aivan mahtava arvonta! Kolmella arvalla mukana, kun seuraan kaikissa :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Aivan mahtava arvonta! Kolmella arvalla mukana, kun seuraan kaikissa :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla mukaan, seuraan bloglovinin kautta. Blogissasi on kiva vierailla, jatka vaan samaan malliin =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Yhdellä arvalla mukaan, seuraan bloglovinin kautta. Blogissasi on kiva vierailla, jatka vaan samaan malliin =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Kiva arvonta! Kahdella arvalla mukana (seuraan Bloggerissa + Facessa).

    VastaaPoista
  59. Ihana arvonta! Bloggerin kautta lukijana, eli siis yhdellä arvalla mukana :-)

    <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

    VastaaPoista
  60. Olen vilkuillut blogiasi kosmetiikkabloggaajien joulukalenterista asti, silloin ekaa kertaa löysin kunnolla blogiisi kun jaettiin yhteinen luukku :) Nyt vasta liityin seuraamaan bloggerin kautta ja samoin instassa (2 arpaa). Sulla on kyllä ollut kiinnostavia tuotteita täällä esittelyssä. Tuo bb-juttu oli kans aika hurja :D
    neitiminttukihara@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Blogiasi seuraan facebookissa ja tämän bloggerin kautta. Eli kaksi arpaa :). Blogiisi eksyin vasta nyt, mutta ensi silmäyksellä blogisi vaikuttaa mukavalta ja jään innolla seuraamaan jatkoa!
    minskiotto@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Seuraan blogiasi bloglovinin, instagramin ja facebookin kautta (3 arpaa). Blogistasi löydän aina inspiroivia vinkkejä ja esittelyjä minua kiinnostavista meikeistä! Mielestäni Suomessa on liian vähän oikeasti kosmetiikasta tietäviä bloggaajia, jonka takia olen kiitollinen blogistasi.

    saraisthenewsarah@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  64. ah ihanaa oon haaveillut tosta paletista niiin kauan! Mukana ollaan kolmella arvalla<3 seuraan sua bloglovininssa ja sitten facebookissa ja instagramissa. ( vilmajarvinen97(at)gmail.com )

    Tykkään sun blogin sisällöstä tosi paljon, mutta ehkä ulkoasua voi uudistaa vähän mielenkiintosemmaksi? Lemppareita on noi uudet meikit kun ne on aina niin jännittäivä haha terveisin toinen meikkihullu :-D

    VastaaPoista
  65. Ihana blogi sinulla, mukana kahdella arvalla. taina.ala@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Kiva blogi! Seuraan facebookissa ja instagramissa. Mukana kolmella siis!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Kiitokset ihanista jutuista :) Seurailen bloggerin, instan ja facen kautta, joten kolmella mukaan

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  68. Pakko munki on osallistua :) Hieno palkinto! <3
    Eli 3 arpaa, blogger, insta ja facebookissa sinä, sekä blogi!
    millamarica@gmail.com
    Ihanaa Tammikuun loppua ihanainen!:)

    VastaaPoista
  69. Ihana arvonta, yhdellä arvalla mukana, lukijana bloggerissa. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...