tiistai 22. joulukuuta 2015

Edullista meikkaamista?

Heippa! Tämän päivän postaus on tarkoitettu avuksi kaikille teille, jotka olette vasta kiinnostumassa meikkaamisesta ja meikeistä tai olette kenties opiskelijoita. Tai ette halua käyttää valtavia rahasummia meikkeihin, kun edullisiakin tuotteita on saatavilla. Kaikille budjetti-meikkaajille! Kuten osa pidempään mukana ollut on ehkä huomannutkin, olen itse high-end kosmetiikan suurkuluttaja ja rakastan ostella ihania kimaltelevia uutuuksia ja maksan niistä itseni kipeäksi. Kaikki eivät kuitenkaan näin halua tehdä ja senpä vuoksi haluan esitellä teille muutaman itse hyväksi havaitsemani brändin, joka myy edullista ja ennen kaikkea laadukasta kosmetiikkaa. 

Nämä ovat niitä tuotteita ja brändejä, joilla itse aloitin meikkaamisen. Osa on käytössä edelleen, osan olen lahjoittanut eteenpäin kokoelmani kasvaessa, mutta se ei yhtään vähennä näiden tuotteiden toimivuutta. Tänään en kerro teille mistään Citymarketin tai Prisman meikkihyllystä löytyvästä tuotteesta (jotka usein maksavat monta kymppiä), vaan kaikki tänään esiteltävät tuotteet ja brändit ovat ulkomaalaisia. Ne ovat siitä huolimatta helposti saatavilla verkkokaupoista, edullisin postikuluin ja osaa myydään jopa Suomessa! Mennäänpä siis itse asiaan.


Ensimmäisenä brändinä haluan mainita Makeup Revolutionin. Makeup Revolution on brittiläinen kosmetiikkamerkki, joka on parissa vuodessa laajentunut todella isoksi. Tuotteet ovat laadukkaita ja monipuolisia. Heillä on valtavan kokoinen valikoima luomiväripaletteja ja erikoisuutena duuppeja tunnetuimmista paleteista, kuten Urban Decay Naked -paleteista ja Too Facedin Chocolate bar -paleteista. Hintaa näillä paleteilla on noin 6 puntaa, eli jos olet halunnut kokeilla nakupaletteja, mutta et halua laittaa siihen 50€, voin suositella kokeilemaan MR:n Iconic -paletteja. 

Makeup Revolutionilla on myös aivan erityisen hyviä huulilakkoja ja poskipunia, sekä kulmatuotteita. Voit käydä tutustumassa koko valikoimaan täällä. Tuotteet täytyy tilata verkkokaupasta, mutta koska ne tulevat briteistä, ei tullimaksuista tarvitse huolehtia. 


Toinen brändi, josta haluan puhua on bhCosmetics. BhCosmeticsin luomivärivalikoima on todella laaja, he ovat tunnettuja isoista paleteista ja halvoista hinnoista. Ison paletin hinta on noin 20 dollaria, mutta ne ovat lähes aina tarjouksessa, kuten kaikki muutkin tuotteet. Verkkokaupassa on parhaillaankin alet, jossa esim yllä näkyvät paletit maksavat vain 8 dollaria! Uutuustuotteena voisin mainita Youtubettaja Carli Bybelin suunnittelevan luomiväri ja highlighter -paletin, jonka haluaisin itsellenikin. BhCosmeticsilla on myös hyvä valikoima huulituotteita, poskipunia, kulmatuotteita ja erityismaininnan ansaitsee korostus- ja varjostuspaletti Forever Nude, jolla tällä hetkellä on hintaa 12 dollaria, suosittelen. Käy tutustumassa verkkokauppaan täällä. (Tuotteet tulevat USAsta, joten huomioi mahdolliset ALVit yli 22€ tilauksissa).


Kolmantena listalle pääsi toinen brittimerkki MUA. MUA eli makeup academy on brändi, jolla itse aloitin meikkaamisen. Tuotteet ovat super edullisia ja hyviä, luomiväripaleteilla on hintaa 4-8 puntaa noin suurinpiirtein ja ne ovat todella pigmenttisiä ja hyvälaatuisia hintaansa nähden. MUAlla on myös aivan loistava irtopuuteri meikin kiinnitykseen, joka on minulla edelleenkin käytössä ja loistavia highlightereita. Ne olen antanut jo eteenpäin ystäville, mutta voin sanoa, että pigmenttiä löytyi jopa enemmän kuin NARSin vastaavasta sävystä. Highlightereilla on hintaa 3 puntaa ja puuterilla 2,50 puntaa. Siis oikeasti! Postittavat Suomeen eivätkä postikulutkaan päätä huimaa, olisiko olleet noin 6 euroa ehkä? Kauppaan pääset tästä.


Loppuun haluan vielä mainita kaksi brändiä, joita löytää jo myös Suomesta, ulkomaisten verkkokauppojen lisäksi. Ensinnä kesällä Suomeen rantautunut Essence. Essence on ollut suuren hypetyksen kohteena Suomeen tulostaan lähtien, eikä suotta. Brändiltä löytyy todella edullisia ja hyvälaatuisia tuotteita, kuten luomivärejä, ripsareita, rajauskyniä, huulipunia, puutereita yms. Hinnat alkavat eurosta, joten todella edullisia ovat, sopii jokaisen kukkarolle. Mulla on brändistä sekä hyviä, että huonoja kokemuksia. Huulituotteita olen rakastanut, samoin kuin kynsilakkoja. Kokeilemani luomiväri ja ripsiväri eivät taas yltäneet odottamalleni tasolle. Näitä pääsee onneksi itse testailemaan ennen ostoa, sillä jälleenmyyntipaikkoja ovat ainakin Tokmannit ja tietysti Tuurin kyläkauppa. 

Toinen edullinen brändi, jota saa Suomesta joistakin apteekeista on Elf. Elfin tuotteet ovat myös muutaman euron hintaisia ja ehdottomasti parempia, kuin monet markettimeikit. Omia suosikkejani on kuvassakin näkyvä highlighter stick, poskipunat ja muut kasvotuotteet. Elfiä saa tilattua myös edullisesti iHerb.com sivustolta ja kun pidät summan alle 22€ ei tuotteet jää myöskään tulliin :).

Tuleeko sulle mieleen muita edullisia brändejä? 

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Kosmetik4Less-verkkokaupasta (saksalainen) saa myös esim. näistä mainitsemistasi Makeup Revolutionin ja Essencen tuotteita :)

    Edullisista merkeistä tulee mieleen vielä ainakin Kiko - tätä en ole itse kynsilakkoja enempää kokeillut, mutta paljon olen kuullut kehuttavan (Suomesta ei käsittääkseni saa, mutta verkkokaupasta saa Suomeen tilattua)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun mainitsit tuon Kosmetik4lessin, se mun pitikin lisätä tuonne, mutta näköjään unohtui :)
      Kikon tuotteita en itse ole kokeillut, joten en niistä voi sanoa mitään, mutta kehuja olen kanssa kuullut ja brändi kiinnostaa kovasti, täytyy ottaa asiaksi tutustua!

      Poista
  2. Tää oli ihan huippuhyvä postaus! Itse rakastan myös high end kosmetiikkaa, mutta tykkään myös ostaa edullisempia merkkejä. Elf on ihan huippumerkki ja tilaan heidän tuotteet aina iHerbistä :)

    Wet n Wild on ainakin edullinen merkki, mutta se ei kyllä ole oma suosikkini. Toisaalta Youtubessa jotkut meikkigurut ovat suositelleet tiettyjä Wet n Wild -meikkejä, joten ehkä pitäisi antaa merkille uusi mahdollisuus :) niin ja joskus merkkiä sai ainakin Seppälästä ja verkkokaupoista sitä saa ainakin pretty.fi:stä ja bangerheadiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja hei kiitos tuosta wet n wild vinkistä, olinkin ihan kokonaan unohtanut tuon brändin! Tosin ei taida enää nykyään kuulua Seppälän valikoimiin, eli verkkokaupoista tilattavissa. Korjatkaa jos olen väärässä :D

      Poista
  3. Joo, Wettistä ei kaupoista enää saa, kun Seppälä keskittyi kosmetiikassa vain omaan merkkiinsä (tosin myynnissä oli VS-suihkeita :D).

    Essence on kyllä tullut rytinällä Suomeen, onneksi täällä idässä saa kuitenkin nauttia suht täysistä hyllyistä, kun porukkaakin on vähemmän kuin esim. etelässä, missä hyllyt huutaa aika usein tyhjyyttään.

    Vielä iloisempi olin, kun saatiin ne Carlsonille, sillä Tokmanni on todella kaukana (kävellen menee reilu tunti suuntaansa), kun Carlsonille taas 10 min. kävelymatkan päässä eli keskustassa :D

    Mie tilasin ekat e.l.fit iHerbistä, odottelen niitä saapuvaksi. Miun mielestä Suomessa niiden hinta on todella korkea (apteekki ympäristönä on muutenkin sellainen, missä tulee käytyä ehkä kerran vuodessa)! Tosin onhan siinä välikäsiä ja voittoa pitää saada.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essence on kyllä tehnyt näyttävän sisääntulon Suomen markkinoilla :) Onneksi nyt alkaa jo pikkuhiljaa tilanne tasaantua ja tavaraa löytyy hyllystä kun kesällä ei ollut toivoakaan.
      Toivottavasti tykkäät elfeistäsi! :) iHerbillä on muutenkin todella edullista kosmetiikkaa, sieltä tekee hyviä löytöjä.

      Poista
  4. Essencen lisäksi Catrice on yksi mun suosikki ja ne ovat saman valmistajan tuotteita, molempia saa Kosmetik4Less-kaupasta. Jenkkisarjoista Milani on myös hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catrice on nimenä tuttu, mutta en oo lähempää tuttavuutta päässyt tekemään :) Milani on kyllä ihan huippu ja sitä saa nykyään myös Suomalaisesta BeautyPopup -verkkokaupasta!

      Poista
  5. Kosmetik4lessiltä saa kaikkien muiden yllä olevissa kommenteissa mainittujen lisäksi myöskin BH Cosmeticsia, joten sinne todellakin ohjaisin ;-) Wettistä saa myös sieltä jos ei joku jo ehtinyt sitäkin mainita ylempänä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetikilla on kyllä paljon hyviä brändejä ja tosi edulliset postikulut! :)

      Poista
  6. Essencen meikkejä tuli juuri ostettua koska ne ovat eläinkokeettomia ja aika moni näytti olevan myös vegaaninen! :) Ja nyt on pakko hihkua vähän onnesta, mulla on tuolla joulukuusessa juurikin BH:n paketti kun toimittivat vihdoinkin suoraan suomeen! Ja siellä paketissa viimehetkellä nappaamani Carlin paletti <3 Myös BH:n tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vilkaisuni perusteella kaikki tilaamani paletit olivat vegaanisiakin, jes! Itseltä löytyy kokemusta Wet'n'Wildista, Elfistä ja H&M:n vanhoista meikeistä, eikä valitettavaa kyllä ole, paitsi pigmentin puutteen osalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuo Carlin paletti olisi kyllä upea, nauti siitä! :) H&Mn uudistunut meikkilinja on todella hyvä, en olisi ikinä uskonut. Toki niillä on hintaakin hieman enemmän, mutta ei mitenkään älyttömästi kuitenkaan.

      Poista
  7. Makeup Revolution on kyllä ehdottomasti tutstumisen arvoinen! Itsellä alkaa löytyä jo joka sorttieeria sen sarjan meikeistä ja kaikista oon kyllä tykänny ihan älyttömästi. Suosikki on kyllä se iso 'Eyes like angels' -paletti, jossa on hyvä määrä kirkkaita ja neutraaleja värejä. Ja se pigmentti, ooh.

    Toinen edullinen merkki, joka on tosin MUR:in sisarbrändi on Freedom Makeup. Sieltä löytyy kanssa edullisesti vaikka mitä, ja heidän tuotteet ovat suunniteltu tällaiseen "ammattikäyttöön". Itse tilasin juuri syksyllä sieltä Brow Pomaden, Priming Waterin ja Strobe Creamin. Ihan mielettömän hyviä tuotteita kaikki!

    -pahvikirahvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, en olekaan tutustunut tuohon Freedom Makeup brändiin, täytyy käydä kurkkimassa nettisivuilla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...