maanantai 2. marraskuuta 2015

Lokakuun suosikit

Heippa! Tänään ollaankin pitkästä aikaa taas kuukauden suosikkien parissa. Muutama kuukausi on tainnut jäädä välistä, johtuen enimmäkseen siitä ettei mulla ole ollut mitään uutta mahtavaa suosikkituotetta esiteltävänä ja osittain myös kaikesta muusta elämänmullistuksesta, häistä ja muutosta. Moni muukin postaus "sarja" on pitänyt pientä taukoa, mutta niidenkin pariin päästään taas lähiaikoina! Nyt kuitenkin muistellaan vielä hetki lokakuuta suosikkituotteiden parissa.



Ykkösenä jo pitkäaikainen suosikkini, joka ei kuitenkaan (muistaakseni) ole ollut mukana aiemmissa suosikkipostauksissa. Batisten kuivashampoo ja nimenomaan tämä XXL volume versio on aivan mahtava luottotuote. Ihmee hiuksista kaiken ylimääräisen rasvan ja antaa tuuheutta ja volyymia. Tämän avulla saan pidennettyä pesuväliä yhdellä päivällä, hiukset kiittää.


Toinen lokakuinen lemppari on ollut tämä Victoria's secret PINK sarjan fresh & clean body mist. Ostin kyseisen tuoksun Viking Gracen VS myymälästä syyskuussa ja tämä on ollut siitä lähtien luottotuoksuni arkena. Ihana raikas ja puhdas tuoksu, ei kuitenkaan liian voimakas. Suihkautan tätä pari kertaa aamuisin. On myös todella riittoisaa, koska tätä on nyt kulunut se vajaa 1cm.


Lisää suihkeita. Tämä Skindinävian primer spray on aivan huippu tuote. Aikaisemmin en uskonut primer suihkeiden tehoon, mutta tämä on muuttanut käsitykseni totaalisesti. Aloitan meikin suihkuttamalla kasvot tällä ja meikki pysyy paikallaan kuin liimattuna koko päivän. Huomaan selvän eron niihin päiviin, jolloin käytän vain tavallista primeria. Tykkään!


MACin pro longwear nourishing waterproof meikkivoiteesta on noussut lyhyessä ajassa kestosuosikkini. Tämä toimii vaan niin loistavasti omalla ihollani eikä jää kiinni kuiviin kohtiin. Koostumus ja peittävyys kohdillaan, kannattaa kokeilla jos etsit hyvää meikkivoidetta! Harmikseni tämä alkaa vaan olla näin talvea kohti hieman liian tumma sävy, täytyy mennä hakemaan tästä astetta vaaleampi talveksi.


Talvea kohti kun mennään alkaa mun ihoni ja etenkin huulet kuivumaan oikein toden teolla. Huulet tuntuvat kireiltä ja jopa kirveleviltä ja halkeilevat helposti tähän aikaan vuodesta. Niinpä hyvä huulirasva on ollut todella tarpeen ja tänäkin syksynä luottotuotteenani on ollut tämä ihana Nivean lip butter tuoksussa blueberry blush. Tykkään tämän koostumuksesta, tuoksusta ja hoitavuudesta todella paljon. Tätä kun levittää illalla kerroksen huulille ovat huulet aamulla ihanan pehmeät ja hoidetut.


Sitten se tämän syksyn ehdoton rakkaus. Tätä tuotetta ei olisi voinut jättää pois suosikeista. Kyseessä siis OFRA cosmeticsin ja Kathleen Lightsin yhdessä suunnittelema huulilakka sävyssä Miami fever. Ofran huulilakat on muutenkin olleet suosikkejani, koostumukseltaan ja pysyvyydeltään, mutta tämä Miami fever lyö kaikki laudalta. Ihan vaan sävynsä vuoksi. Tämä on syksyä. Niin kaunis murrettu oranssin punertavan rusehtava. Yes please.



Bonuksena vielä ei kosmetiikkaa, mutta syksyyn sopiva lemppari siitä huolimatta. Syksyisin hullaannun aina kynttilöistä ja niitä palaa kotona joka ilta. Tänä syksynä tilasin Bath & Bodyworksilta näitä ihania tuoksukynttilöitä ja olen ihan hullaantunut! Nämä saa oikeasti koko kodin tuoksumaan niin ihanalta. Jos sulla vaan on mahdollisuus näitä hankkia tai tuoksutella niin suosittelen, mä en voi näistä enää luopua.

Siinäpä mun lokakuun suosikit, mitkä sun on?

Love, Mari

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tilasin suoraan skindinavian omilta sivuilta, toimittavat myös Suomeen :). Siellä on myös kokoajan tarjouksia että saa toisen kaupan päälle tms.

      Poista
  2. Hei, oon aikauus lukija, mutta ootko testaillu noita joulukalentereita? Noita meikki/kynsilakka versioita of course :D Tekis mieli hommata, mutta ainut jonka tiedän, on The Bodyshopin, ja haluaisin kuitenkin vertailla enkä "tyytyä" yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joulukalentereita en ole aikaisempina vuosina hommannut, tänä vuonna saan lookfantasticin kalenterin itselleni ja odotan siltä paljon :). Mitä niihin olen tutustunut niin myös Kicksin, benefitin, bodyshopin ja ciaten kalenterit kiinnostaisivat. Ainakin näistä edullisemmista. Tänä vuonna tuntuu olevan kalentereita joka lähtöön ja lähes joka brändillä, essencen ja makeup revolutionin kalenterit voisi myös olla kivoja.

      Poista
  3. Toi kuivashampoo on kyllä hyvä, kuten myös tuo huulirasva!

    VastaaPoista
  4. Mäkin oon käyttänyt mun PINK-suihketta vaikka kuinka paljon, mutta sitä kuluu ihan älyttömän vähän silti :D Vitsi tota pohjustussuihketta ois kiva kokeilla! Hahah, hauska miten molemmat tilattiin kurpitsakynttilöitä Bath & Body Worksilta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan uskomattoman riittoisaa, tuntuu etten saa koskaan koko purkkia kulumaan :D. Ja suosittelen kokeilee tota pohjustussuihketta, sillä oli oikeasti yllättävän suuri vaikutus, en olisi ikinä uskonut. Heh, sulle tuli ja kurpitsatuoksuja vai, toi on kyllä super ihana. Just täydellinen syystuoksu <3. (Noille tuli kyllä hintaa kiitettävästi kun jouduin ottaa rahtina, ensi kerralla oon fiksumpi ja ostan max. 2 kerrallaan :D)

      Poista
    2. Maksaa vaan turhan paljon ;D Katsotaan, katsotaan.. Juu tilasin sen minikynttilän ja tuoksun Pumpkin Cupcake. Aivan ihana^^ Oho, no hyvä tietää ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...