perjantai 27. marraskuuta 2015

Most wanted

Ihanaa alkavaa viikonloppua ja Black Fridayta kaikille! Kansainvälisen shoppailupäivän kunniaksi ajattelin toteuttaa erään lukijan toiveen ja koota yhteen postaukseen tämän hetken 'most wanted' eli mitä onkaan toive- ja ostoslistallani tällä hetkellä. Listalta puuttuu varmasti asioita, koska minähän nyt haluan aina kaiken ja heti, mutta tässä nyt ensimmäiset kuusi tuotetta jotka mieleeni putkahtivat kun lähdin toiveitani miettimään. Tässäpä myös hyviä vinkkejä joululahjaksi jollekin tärkeälle ;).





1. ColourPop julkaisi uudet Ultra matte To-Go kokoelmat, joissa on siis viisi huulilakkaa minikoossa. Pakkauksen hinta on 20 dollaria ja näitä on ainakin paria vaihtoehtoa. Omaa silmääni miellytti eniten tämä LE sävyjä sisältävä 'Kitty'. ColourPop ei toimita suoraan Suomeen, mutta tilaaminen on helppoa ja vaivatonta Shipiton avulla.

2. Too Faced on julkaisemassa 8.12 uuden jäsenen ihanaan suklaapalettien perheeseen ja uusi tulokas on nimeltään Chocolate bon bons. Tämä uusi paletti on kaunis vaaleanpunainen ja eroaa isoveljistään sydämenmuotoisten nappien avulla. Tässä on tuttu suklaan tuoksu ja Too Faced laatu, en malta odottaa, että saan tämän käsiini! Hintaa paletilla on 49 dollaria. Too Faced ei myöskään toimita Suomeen, mutta Shipito toimii myös heidän kanssaan erinomaisesti. Too Facedia löytyy myös mm. Beautybay verkkokaupasta, jonne tämäkin paletti löytää tiensä mahdollisesti hieman myöhemmin.

3. Toinen vasta julkaisuun tuleva paletti on paljon puhuttu ja odotettu Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyössä tekemä paletti. Tämä on kaikkien NoDoubt -fanien must have ja muutenkin paletti näyttää siltä, että sopii ihan jokaisen meikkikokoelmaan. Ainakin minun. Tämä tulee Suomeen myyntiin Helsingin ja Tampereen Sokoksiin ja Sokoksen verkkokauppaan 4.12, joten olkaahan valppaina jos tämän haluatte saada käsiinne, kyseessä on nimittäin limited edition tuote.

4. Dose of Colors -huulilakkoja olen himoinnut jo pitkään ja ne löytyvätkin aika korkealta ostoslistallani. Etenkin sävy 'Stone' on pakko saada. Näitä on kehuttu niin paljon ympäri youtubea, että pakkohan näitä on päästä kokeilemaan ja Dose of Colors toimittaa suoraan Suomeen eikä postikulutkaan päätä huimaa! Hintaa näillä on 18 dollaria kappale, eli aika samaa hintatasoa kuin ABH:t ja muut vastaavat.

5. Anastasia Beverly Hills julkaisi muistaakseni kesällä ihanat Illuminators -hohdepuuterit ja olen kuolannut näitä julkaisusta lähtien. Highlighterit on mun suuri heikkous ja nämä ovat super kauniita. Tykkään Anastasian tuotteista paljon, joten uskon, että nämäkään eivät olisi pettymys. Hintaa yhdellä on 28 dollaria ja myös Anastasia toimittaa suoraan Suomeen.

6. Hourglass ambient lighting edit palette on kaikessa kauneudessaan pakko saada. Mulla on ollut tämä ostoskorissa net-a-porterissa jo jonkin aikaa ja nyt vaan odottelen koska haluan palkita itseni tällä upealla ilmestyksellä. Hourglassin tuotteita mulla ei ole vielä yhtään, mutta olen kuullut niistä niin paljon hyvää, että haluan ehdottomasti kokeilla ja tämä nyt vaan sattuu olemaan yksinkertaisesti kaunis. Hintaa paletilla on 80€ tuolla NAPissa. 


Siinäpä ne mun tämän hetken toivelistan ykköset, mitä sun listalla on?

Love, Mari


Kuvat lainattu netistä:

2 kommenttia:

  1. Oiii, huolisin nämä kaikki otsellenikin! Varsinkin tuon highlighteripaletin :) Tarvetta ei kuitenkaan ole sillä laitoin juuri tilauksen BH:lle kun huomasin heidän toimittavan vihdoin suomeen! Doselle taisi olla ihan hyvät aletkin tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä, täytyykin käydä heidän sivuilla kurkkimassa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...