lauantai 14. marraskuuta 2015

The Beauty Secret

Se on täällä!! Joulun odotuksesta tuli juuri roppakaupalla jännittävämpää, sillä joulukalenterini on saapunut. Lauri osti mulle lahjaksi pitkään himoitsemani kosmetiikkajoulukalenterin, lookfantasticin The Beauty Secretin. Tänä vuonna markkinoilla oli ennätysmäärä toinen toistaan upeampia kosmetiikkakalentereita, mutta tämä kultakoristeinen upeus on se jonka halusin. Katsotaan sitä vähän lähempää vaikka sisältö onkin vielä täysin yllätys (tässä ei nimittäin missään kerrota mitä kalenteri sisältää)!


Kuten tuossa jo mainitsinkin on kalenterin paketointi todella kaunis. Kultaiset koristelut tekevät tästä ylellisen näköisen ja kalenteri on oikeasti TODELLA suuri. Sen koko yllätti mut täysin, kuvissa kun se ei näytä aivan niin suurelta. Tämä kaveri painaakin paljon, lupailee siis hyvää sisällöstä. 


Takakannesta löytyy vielä kaunis jouluinen kalenteriin liittyvä runo, mikä oli mielestäni hauska lisäys tähän muutenkin upeaan paketointiin. 

"Day by day, the girls were greeted with a beautiful new surprise, 
whether it be shimmering hair, glowing skin, or shining, sparkling eyes"
Kalenterissa on 25 luukkua, mikä on huippua meille Suomalaisille, yksi ylimääräinen kauneustuote ;). Tosin tuo 25 luukku näyttää olevan suurin ja kaunein, eli se sisältää oletettavasti sen parhaimman jouluyllätyksen, kun taas 24 luukku on aika pikkuinen. Pitääköhän avata ne väärinpäin?


Osaan luukuista on lisätty pieni vihjeteksti, joka antaa osviittaa luukun sisällöstä, mikä mun mielestä oli myöskin hauska lisä. Tähän kalenteriin on selkeästi panostettu todella paljon, en voisi olla tyytyväisempi ja mun puolesta joulukuu saa nyt tulla!

Löytyykö sinulta joku kosmetiikkakalenteri?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Toi kalenteri on kyllä niin upean näkönen! Itse pitkään pyörittelin mielessäni että ostaisinko, on toi kyllä opiskelijan kukkarolle aika tyyris. Olisin halunnut Essencen-joulukalenterin mutta se myytiin yhdessä saksalaisessa verkkokaupassa silmänräpäyksessä loppuun.
  Onneks tällä viikolla sinne samaiseen verkkokauppaan oli tullut brittiläisen Makeup Revolutionin joulukalentereita, joten nyt ootellaan sitä saapuvaksi tänne.

  -pahvikirahvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän tuo hinta vähän kirpaisi miestäkin :D. Mutta oletan että sisältö on sen mukainen. Essence olisi ollut kanssa kiva ja varmasti toi Makeup revolution myös, mä luulin että sekin oli loppuunmyyty, mutta kiva että sait sen hommattua! :) (Pitäiskö munki?)

   Poista
 2. Järki sanoi, että älä osta, koska hinta oli aika korkea. Mutta nyt kun kalenteri on loppuunmyyty ja kohta alkaa sisältö vilkkua blogeissa, niin voi harmittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan, että sisältö on sellainen ettet olisi tykännyt kuitenkaan :D (mutta kuitenkin sellanen, että mä tykkään!)

   Poista
 3. Tuo kalenteri on kyllä upea ja varmasti on sisältökin! Houkutteli muakin, mutta jäi ostamatta. Viime jouluna taisi käydä samoin. Mä ilmeisesti jahkailen noiden kalenterien kanssa liian pitkään, en ole koskaan ajoissa :D Mielenkiinnolla kuitenkin seuraan sun blogista, mitä noista luukuista alkaa paljastua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jäi kanssa viime jouluna kalenterit saamassa, tänä vuonna olinkin sitten ajoissa liikkeellä :). Teen kyllä ehdottomasti sisältöpostauksia tästä!

   Poista
 4. Vitsit näitä joulukalenterilootia on nyt jokaisella! Mä en ole vielä edes tutkaillut vaihtoehtoja :D Toivottavasti mullekin löytyy joku vegaaninen ja eläinkokeeton vaihtoehto, vaikka pahoin pelkäänkin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä on kyllä tänä vuonna ilmestynyt erityisen paljon, toivotaan että löytyy joku sullekin sopiva! :) Kerro sitten jos löytyy joku vegaanikalenteri, olisi ihan mielenkiintoista testata sellaistakin! :)

   Poista
 5. Koska suomalaisesta näkökulmasta luukkuja on yksi liikaa niin onko väärin avata 24. ja 25. samana päivänä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toihan oli hyvä idea! Jouluaaton extraluukku, niin teenkin ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...