sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Pikkujoulumeikki vol 1 / Gold glitter

Pikkujoulumeikki

Tänä vuonna haluan tehdä blogiin muutaman eri pikkujoulumeikin inspiraatioksi teille ja itselleni tuleviin pikkujouluihin. Aloitetaan juhlakausi hyvin glitterisellä meikillä ja tälläkertaa sain kuvattua teille tästä pienen kuvatutoriaalinkin, vaihe vaiheelta. Tämä kyseinen meikki sopii kaikille silmätyypeille, mutta erityisen hyvin raskaille luomille. Jos haluat nähdä miten tein kultaisen glittermeikin, lue ihmeessä eteenpäin!1. Aluksi pohjustin luomet ja kiinnitin pohjustuksen vaalealla luomivärillä. Häivytin luomivakoon ja ulkonurkkaan vaaleaa ruskeaa mattaluomiväriä.

2. Piirrä geelirajauksella tai kynällä haluamasi muotoinen siipi ulkonurkkaan ja jatka siipeä luomivakoon. Jos sinulla on raskaat luomet piirrä itsellesi uusi luomivako hieman ylemmäs, cut crease tyyliin. Älä vie rajausta aivan sisänurkkaan asti.

3. Täytä siiven ulkonurkka rajausvärillä.

4. Häivyttele rajausta hieman mustalla luomivärillä. Älä häivytä liikaa, tämän on tarkoitus olla sharppi.

5. Lisää kultaista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle aivan mustaan rajaan asti ja silmän sisänurkkaan. Häivyttele hieman mustan ja kultaisen rajaa ulkonurkassa.

6. Taputtele päälle glitterliimaa ja lisää kultaista irtoglitteriä kultaisen luomivärin päälle. Tässä voi käyttää myös nestemäistä glitteriä.

7. Häivytä alaluomelle mustaa luomiväriä, pehmennä vaikutusta hieman ruskealla mattasävyllä. Tee alaluomesta juuri niin intensiivinen kuin haluat. Lisää myös mustaa kajaalia alavesirajalle.

8. Lopuksi vielä ripsaria ja irtoripset jos haluat, itse käytin tässä puolikkaita ripsiä ulkonurkkiin. Korosta sisänurkkaa ja kulmaluuta hohdepuuterilla tai hohtavalla luomivärillä.
Lisäsin meikkiin vielä punaiset huulet ja ensimmäinen juhlalookkini oli valmis! (Tietysti myös normaali pohjameikki, korostukset ja varjostukset yms). Mitä piditte meikistä? Onko sulla tiedossa pikkujouluja?  

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...