lauantai 28. marraskuuta 2015

Pikkujoulumeikki vol 3

Se olisi taas lauantai ja pikkujoulu. Juhlakausi parhaimmillaan! Omat työpaikan joulujuhlani on ensi viikolla, mutta monilla varmasti on jo ollut tai on tänään. Tässäpä teille kolmas pikkujoulumeikki. Tämän päivän meikissä käytin neutraaleja sävyjä ja meikki on muutenkin hyvin "tavallinen" eli sopii hyvin sellaisille meikkaajille, jotka eivät kaipaa mitään erikoisviritelmiä ja kummallisuuksia vaan haluavat kauniin, juhlaan sopivan meikin. Silmämeikissä on nähtävissä hitunen kultaista glitteriä, mutta muuten se on hyvinkin yksinkertainen ruskean ja kullanhohtoinen meikki.  


Kampauksen tekoon ei jäänyt aikaa, mutta jos olisi aikaa ollut, olisin tehnyt isot kiharat ja todennäköisesti vetänyt etummaiset hiuksen pään päälle, kuten kuvassakin, mutta siistimmin. :D Olen muutenkin niin huono hiustenlaittaja ja inspiraation puute on valtaisa. Mun hiusrepertuaariin kuuluu seuraavat; hiukset auki, muutama erilainen letti tai suttunuttura. Joten otan kyllä ilolla vastaan vinkkejä helppoon hiustenlaittoon.


Huulille päätyi pitkästä aikaa viime vuoden Too Facedin joulukokoelmasta tullut huulipuna 'Spice spice baby'. Kyseinen puna sopii mielestäni hyvin ruskean sävyisten meikkien kaveriksi ja nimenomaan tälle juhlakaudelle, sen vuoksi en sitä olekaan käyttänyt lähes vuoteen. Huulipuna sisältää kultaista shimmeriä ja tuo mieleeni joulun mausteet ja tuoksut. Neutraalin sävyinen, mutta ei kuitenkaan nude. 


Silmämeikki on tehty pääasiassa Urban Decayn Naked Smoky -paletilla. Käytin myös paria mattasävyä tartelette -paletista ja yhtä irtopigmenttiä Makeup Geekiltä. Luomivakoon häivytin harmahtavaa ruskeaa sävyä ja hieman myös lämmintä vaaleampaa ruskeaa. Koko luomelle hieman kullanhohtoista ruskeaa metallista sävyä fix+ lla kostutettuna, jolloin väri oli paljon intensiivisempi. Ulkonurkkaan kultaista glitteriä sisältävää mustaa irtopigmenttiä, jonka häivyttelin hieman myös ruskean päälle. Sisänurkkaan ja kulmaluulle korostukset, alaluomelle tummaa ruskeaa ja sitä yläluomen kulta-ruskeaa. Musta kajaali ja eyeliner, hyvät häivytykset ja meikki oli valmis. Simppeliä eikö?


Ihanaa pikkujoulua teille kaikille!

Love, Mari

P.S muistakaa osallistua Jouluarvontaan


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX face primer
NARS all day luminous weightless foundation
Urban Decay naked skin concealer
MAC prep + prime finishing powder
bellápierre cheek & lip stain, coral
Too Faced chocolate soleil bronzer
MAC lighscapade mineralize skinfinish

Urban Decay eyeshadow primer potion
Urban Decay Naked Smoky paletti
Tarte tartelette paletti
Makeup Geek pigment, utopia
Rommel exaggerate eye liner
ColourPop créme gel liner, swerve
Too Faced Better than sex mascara

ABH brow wiz, soft brown
Lumene eyebrow shaping wax

Too Faced huulipuna, Shimmering spice spice babyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...