torstai 12. marraskuuta 2015

URBAN DECAY VICE4

Tänään pääsen vihdoin esittelemään teille jotain aivan upeaa ja kaunista. Jotain mitä olin odottanut kuin kuuta nousevaa. Jotain niin kaunista, että kaikki muut palettini kalpenevat sen rinnalla. Nimittäin Urban Decayn uusi Vice4 paletti on pakkaukseltaan aivan mieletön, eikä sisältökään kalpene pakkaukselle.Vice4 julkaistiin Suomessa noin viikko sitten ja oman kappaleeni tilasinkin Sokoksen verkkokaupasta heti kun se vain oli saatavilla. Tämä kaunokainen löytyi smartpostista jo tiistaina (postin ongelmista huolimatta) ja nyt viimein sain kuvattua sen teillekin. Yhden meikin tein tällä kokeeksi heti tiistai iltana, mutta siitä ei tullut kuvia napattua. Paletti itsessään on todella kaunis, pakkaus on tukeva ja iso, mukana iso kannen kokoinen peili. Kannessa menee tuollaisia kohollaan olevia raitoja sikin sokin ja sen väri vaihtelee kauniisti valosta riippuen. Olin kuvitellut, että nuo kuviot ovat pakkauksen kannessa kiinni, mutta olikin kiva yllätys, että ne tosiaan ovat kohollaan 3Dmäisesti. Mukana tuli vielä kiva pussukka paletille, jonka koristelu matkii kannen kuviota kiiltävänä hopean sävyisenä. Pussukassa voi säilyttää palettia tai sitä voi käyttää vaikka meikkipussina tai minitabletin pussina.Paletin sävymaailma on kirkas ja värikäs. Sävyt on tälläkertaa jaoteltu riveittäin toisiinsa sopiviksi, mukana on shimmeriä, mattaa ja hyvin glitterisiä sävyjä. Pigmenttiä löytyy hyvin, tuttuun UD tapaan, mutta ensi kosketuksella nämä ovat myös kohtalaisen varisevia, etenkin ne glitteriä sisältävät sävyt. Suosittelen siis tekemään ensin silmämeikin ja sitten vasta pohjan tai käyttämään ainakin glitteriliimaa luomen pohjustajana. 


Yläriviltä löytyy neutraalit harmaat ja väripilkkuna kaunis tumma violetti. Toisella rivillä violetit sävyt ja myös vaalea mattasävy korostuksiin tai häivytykseen. Kolmannella rivillä vihertävät sävyt ja myöskin yksi vaalea mattasävy. Alimmalta riviltä löytyy sitten oranssia ja ruskeaa, yksi kaunis viherkulta. Omia suosikkejani tähän mennessä ovat violetit 1985 ja Underhand, vihreä Grasshopper ja alarivin Low. Paletin mukana tuli jälleen kaksipäinen sivellin, sekin vaikuttaa oikein hyvältä ja käyttökelpoiselta palettisiveltimeltä.


 Joko sinä olet päässyt tätä hypistelemään? Iskeekö kirkkaat värit?

Love, Mari


4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä todella kaunis paletti!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, pakkaukseen panostettu tällä kertaa todella paljon :)

   Poista
 2. Minäkin sain tuon eilen käsiini, mutta en ole saanut aikaiseksi vielä sitä testattua.. Pitää viikonloppuna yrittää tsempata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en malta pysyä erossa tästä, sitä on pakko käydä ihailemassa tasatunnein :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...