lauantai 7. marraskuuta 2015

Kauneuden juhlaa Stockmannilla

Stockmann tavarataloissa ja verkkokaupassa on vietetty kauneuden juhlaa -nimistä kampanjaa tässä viikon verran ja Stockalla olikin paljon hyviä kauneustarjouksia kanta-asiakkaille. Kannattaa käydä kurkkaamassa jos pyörit tavaratalon läheisyydessä tai verkkokaupassa, sillä tarjoukset ovat voimassa vielä tämän päivän! Itse kävin ystäväni kanssa ostoksilla keskiviikkona ja suuntasimme suoraan Kiehl'sin pisteelle.


Kiehl's on siis alunperin apteekkikosmetiikkaa valmistanut ihonhoitobrändi, joka on nyt rantautunut myös Stockmann tavarataloihin, hurraa! Mulla oli ostoslistalla heidän Midnight recovery eye silmänympärysvoide, jota mm. Kathleen Lights on hehkuttanut useaan otteeseen. Toki sieltä tarttui mukaan myös jotain muuta pientä kivaa ja kaupanpäällisetkin olivat oikein runsaat!

Meille tehtiin ensin nopeat ihoanalyysit molemmille, joissa katsottiin vähän sitä omaa ihotyyppiä ja ongelma-alueita, jonka jälkeen saimme testata juuri omalle ihotyypillemme sopivia tuotteita. Turun Kiehl'sillä oli todella mukava henkilökunta, saimme yksilöllistä ja kiireetöntä palvelua, vaikka viivyimme tiskillä hyvän aikaa. Suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa tuotteisiin ja pyytämässä näytteitä testiin, jos tuotteet eivät vielä ole tuttuja. Itse ainakin olen näistä uutuuksista super innoissani :).


Ostoskoriini tipahti lopulta sen Midnight recoveryn lisäksi myös Ultra facial cream -kosteusvoide kuivalle ja normaalille iholle sekä Ultra facial toner. Näistä en ole testannut vielä muuta kuin silmänympärysvoidetta, mutta siitä olen tykännyt todella paljon! Eiköhän nämä kaksi muutakin pääse testiin vielä tämän viikonlopun aikana.


Kaupanpäälliseksi saimme molemmat nämä ihanat Kiehl's -meikkipussukat, jotka sisälsivät kaiken yllänäkyvän! Tuotteiden arvo oli muistaakseni 55€, joten ei hullumpi tarjous. Mukana oli mm. matkakokoinen puhdistusaine, kurkku toner, täysikokoinen huulivoide ja uutuus kasvoöljy. Iso peukku näille, todella mielenkiintoisia tuotteita!


Kiehl'sin lisäksi teimme täsmäiskun Beautyblenderin hyllylle, koska nämäkin olivat hyvässä tarjouksessa. Mulla on tapana ostaa blendereitä aina kaikista tarjouksista, koska niitähän aina tarvii! Tällä kertaa ostin kokeiluun tuon mustan version, joka on ilmeisesti vähän kovempaa materiaalia, katsotaan millaista jälkeä sillä saa aikaan. Ostin myös uuden solid cleanserin, koska se on kaikkien aikojen suosikkini siveltimien ja blenderin pesuun. Kaupanpäälliseksi sai nuo ihanan söpöt micro minit ja mini solid cleanserin. Hyvät kaupanpäälliset oli siis näissäkin.

Olitko sinä tekemässä löytöjä Stockmannilla?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...